• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide boy takıntısı

Merhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…☺️

Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bu durumu aşabilir miyim,aşmaya çalışmalı mıyım karar veremedim ,karışık duygular içindeyim.
Tavsiyelerinizi beklerim.
Benim arkadaşımın eşi de kısa. Hatta tanıştıkların da annesi ve kendi bunu sorun etmişti.(Arkadaşım da kısa bu arada :) Sonra arkadaşım annemle konustu.Dedi ki : Kızım sen de selvi boylu değilsin :KK53: ahlâğı güzel olsun. İşi tamam. Ee daha ne dedi :)
Annemin konuşmasından sonra aydınlanma yasadi. Şu an 10 senedir evli. Annesi damadı çok seviyor. Ve şu an çok zengin :halay:o kararı almasaydi bu zenginliği nasıl olacaktı:) bazen doğru zamanda doğru kararlar almak lazım.

Galiba güzel gidiyor,sevgili olduk,uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım.☺️Sürekli buluşmak istiyor,buluştuğumuz zaman ayrılmak istemiyor.
Mutluyum .
iyi nolur artık evham yapıp bi şeye takma da 2-3 aya hızlıca evlen. bi de ağırdan alalım diyip durma insanlara🤲🤲

Back
X