- 22 Mart 2020
- 357
- 76
- 18
- 28
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
Valla böyle insanlardan uzak durmak en güzeli ayrildigina ayrıca çok sevindim canımSevgilim benimle hep yakinlasmak istiyor çıktığımız ilk hafta evine davet etti diye ayrilmistim baristik yapmicam dedi defalarca yine çağırdı sende istiyorsun diyerek beni ikna etmeye çalışıyorum istesem tartisma çıkmazdı. Sürekli seni istiyorum diyordu bana iliskide sinir ne kadar olmali bende mi sorun var surekli terslersem uzaklaşır mi erkek yakinlasmak istiyordu hep ciddiyim de diyordu abisiyle falan tanistircakti. Sen cok abartiyosun insanim nr var bunda diyodu bana sevgini göstermiyorsun ondan boyle istiyorum demisti ilk zamanlar ne alakasi var ilk haftada nasil gösterebilirim ki. Yanımda rahat degilsin diyodu bazen çünkü hep istemedigim sekilde yaklasmaya calisiyodu. Kendimi kotu hissediyorum artık bende mi sorun sizce ilerdeki ilişkilerimde nasıl yol izlemeliyim. Bu ilişkimden ayrildim bu arada suan varmis gibi konusmus anlasilsin diye
Önceki konunuda okudum. Kurtul bu adamdan. Okurken ben nefret ettim sen nasıl katlanıyosun. Adam çıkarcının teki.
Bisey yasamadik canimİnşallah kaybetmemek için birlikte falan olmamışsındır.Birde başımıza bu sorun çıkar.
Önemli not:bu adam seni gerçekten sevse ilk haftadan türlü bahanelerle senden cinsellik talep etmez.Adamın aradığı belli ki tensel bişey.
duygularının esiri olup bu adam köle etme kendini
Önemli olan nedjr senin icin anlamadim olmasi gereken bir sey mi yani olmasi mi gerekiyor iliskide bunlar,Kişiye göre değişir benim için önemli birlikte olurum ama belli ki senin için değil
Ayrıca bu erkek ırkı kişisinin ciddiyeti yok ısrarı ve lafları onu gösteriyor tekmeyi bas şuna
Önemli olan nedjr senin icin anlamadim olmasi gereken bir sey mi yani olmasi mi gerekiyor iliskide bunlar,
Herseyin bi zamani ve siniri var ama bence her istediklerini yaparsan ilişkiden hayir gelmiyor mesafe gerekEvet canım olması gerekiyor benim için
Bazilari ıliskide olmasi gerekiyor diyor ama katılmıyorum fazla ileriye gitmek bisey kazandırmaz bizeAdamın derdi asıkar degıl mı sencede?
Herseyin bi zamani ve siniri var ama bence her istediklerini yaparsan ilişkiden hayir gelmiyor mesafe gerek
Sonuç peki evlendin mi. Sizinde erken mi başladı bunlarYok canım ilişkilerim hep uzun süreliydi
Ileriki zamanlarda illaki yakinlasma olur ama her defasinda fazlasi mi isteniyor bütün ilişkilerde böyle mi bence sinir da kalmalı sonuçta belli değil hicbiseySonuç peki evlendin mi. Sizinde erken mi başladı bunlar
Hayır evlenmedim birini ailem istemedi diğerleri ile de evlenilmez anlafımSonuç peki evlendin mi. Sizinde erken mi başladı bunlar
Öyle bir gereklilik yok. Ayrılsana ne katlanıyosun bu zırzopaBazilari ıliskide olmasi gerekiyor diyor ama katılmıyorum fazla ileriye gitmek bisey kazandırmaz bize
Ileriki zamanlarda illaki yakinlasma olur ama her defasinda fazlasi mi isteniyor bütün ilişkilerde böyle mi bence sinir da kalmalı sonuçta belli değil hicbisey
Bı de insanlar tamam derse beraber mi olacaksın neden soruyorsun siz beraber oldunuz mu diye BurdakilereIleriki zamanlarda illaki yakinlasma olur ama her defasinda fazlasi mi isteniyor bütün ilişkilerde böyle mi bence sinir da kalmalı sonuçta belli değil hicbisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?