- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Maalesef öyleydim,bugün ayrıldık.Kız sen hala birlikte miydin bu kazmayla
Kesinlikle öyle,4 ayda hemen cinsellik konusunu açması şok etti beni.Bence sen haklısın. 4. ayda ne çıplak uyuması? bu derece güvenin oluşması için 4 ay çok kısa bence.
Çok şükür. Elli kişi söyledi sana bu hıyardan cacık olmaz diye.Maalesef öyleydim,bugün ayrıldık.
Kesinlikle öyle,4 ayda hemen cinsellik konusunu açması şok etti beni.Bence sen haklısın. 4. ayda ne çıplak uyuması? bu derece güvenin oluşması için 4 ay çok kısa bence.
Çiplak uyumak neya hemen evliler bile boyle teklif etmiyor.Merhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu.
Çıplak sarılıp yatmak bak hele aklınaMerhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu.
Maalesef söylenmişti ama dikkate almadım.Çok şükür. Elli kişi söyledi sana bu hıyardan cacık olmaz diye.
Külot ve sütyen olunca farklı mı oluyor tamamen çıplak olmaktan ?Merhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu.
Bende önce kabul etmiş gibi yaptım,sonra baya saydırdım.Ardından bana net ol,benimle oynama tarzı bir şey yazdı.Bende efendice fikirlerimizin uyuşmadığını söyleyip sildim numarasını.Çiplak uyumak neya hemen evliler bile boyle teklif etmiyor.
Seni enayi saniyor herhelde çiplak uyuyalim ama dokunmayalim yeersenn tabi.Bu adamdan bir cacik olmaz bence.
Seninle birlikte olur istedigini alir sonra iyi kiz olsan boyle birşeyi kabul etmezdin der seni suçlu çikarip başka kiz bulmaya gider.
Onu denemek için sordum işte.Nasıl tepki vereceğini merak ettim yoksa aynı şey tabiki.Külot ve sütyen olunca farklı mı oluyor tamamen çıplak olmaktan ?
Bir de kendini haklı çıkarmaya çalışması beni sinir etti.Çıplak sarılıp yatmak bak hele aklına
He he deseydin
Hissetmek içinmiş ne kadar masum
Erkeklerin cinsellik istemeyen kadınları "ikna ederim ben bunu" düşüncesi çok iğrenç geliyor bana. Sanki kadın nazlanıyormuş gibi davranıp sürekli konuyu cinselliğe getirmekten geri durmuyorlar. Bu kadın seninle cinsellik yaşamayacak ne bu ısrarMerhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu.
Bir de kendini haklı çıkarmaya çalışması beni sinir etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?