- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
Saldım gitti ama üzüldüm de bu tavrına.Yusuf..
İsmi çok güzel..
Keske karakteri de güzel olsaydı..
Sal gitsin niyeti belli bunun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saldım gitti ama üzüldüm de bu tavrına.Yusuf..
İsmi çok güzel..
Keske karakteri de güzel olsaydı..
Sal gitsin niyeti belli bunun.
Kesinlikle öyle,kadının sınırlarına saygı göstermeyen adamların doğru olduğunu düşünmüyorum.Erkeklerin cinsellik istemeyen kadınları "ikna ederim ben bunu" düşüncesi çok iğrenç geliyor bana. Sanki kadın nazlanıyormuş gibi davranıp sürekli konuyu cinselliğe getirmekten geri durmuyorlar. Bu kadın seninle cinsellik yaşamayacak ne bu ısrar
Çıplak uyuyalım ama bir şey olmayacak demesi zaten aklımla dalga geçer gibi.Sarılıp yatmak bide çıplak masalını anlatana kadar dürüst olsaydı sevisicem
Sevişelim deseydi
düzenbaz
Sen onu sorunca hani sen de yatmak istiyorsun da kilit sutyenli istiyormussun izlemini olmuş o yüzden cikismis. Ha ayrılmak doğru karar mi diye sorarsan evet rahat hissetmedigin ilişkide olmamalisin.Onu denemek için sordum işte.Nasıl tepki vereceğini merak ettim yoksa aynı şey tabiki.
Benimle net ol derken benimleysen cinsellik şart diyorBende önce kabul etmiş gibi yaptım,sonra baya saydırdım.Ardından bana net ol,benimle oynama tarzı bir şey yazdı.Bende efendice fikirlerimizin uyuşmadığını söyleyip sildim numarasını.
Ben de zaten yatmak istiyorum izlenimi vererek tepkisini ölçtüm,ona da sinir oldu.Biliyor çünkü benim evlenmeden cinsellik yaşamak istemediğimiSen onu sorunca hani sen de yatmak istiyorsun da kilit sutyenli istiyormussun izlemini olmuş o yüzden cikismis. Ha ayrılmak doğru karar mi diye sorarsan evet rahat hissetmedigin ilişkide olmamalisin.
Konuları oluyorum seni iyi niyetli kendi halinde birisin gibi hissediyorum. Bu konunu okuyunca gülmem geldiMerhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu.
Pislik işte.Benimle net ol derken benimleysen cinsellik şart diyorboyle adamlar kizlara hep bu gozle bakar evlenincede el sürülmemiş kiz ister.
![]()
Eee sen de deneme adı altında istiyormuş gibi yapmışsın hangi erkek hayır diyecek nabza göre serbetini vermiş tamam cinsellik olmasın ama sarilalim demiş. Sadece çocuğa yukleniyorsun da sen de delirtmissin.Ben de zaten yatmak istiyorum izlenimi vererek tepkisini ölçtüm,ona da sinir oldu.Biliyor çünkü benim evlenmeden cinsellik yaşamak istemediğimi
Ben mesleğini önemsememiştim,önemli olan benim için karakteriydi.Seven erkeğin hemen hop diye cinselliği bu kadar çabuk dile getireceğini düşünmüyorum, karşısındakini kaybetmekten korkar bunu dile getirince.Karşımda seven değil arzulayan erkek var.Konuları oluyorum seni iyi niyetli kendi halinde birisin gibi hissediyorum. Bu konunu okuyunca gülmem geldierkeklere kalırsa ilk buluşmada dahi yatağı düşünür. Zaman mekan önemli değildir. Yanınıza geldiğinde sizden ışığı alsaydı birlikte olmuştunuz zaten.
İkinizin istekleri de normal, hormonlar aynı değil sonuçta. Size uymuyorsa ayrılmanız isabet olmuş. Zaten babası ile çalışan elinde mesleği olmayan birisiydi size uymuyordu.
Kız diye konuşması bile itici. Kız ne ya?Eee sen de deneme adı altında istiyormuş gibi yapmışsın hangi erkek hayır diyecek nabza göre serbetini vermiş tamam cinsellik olmasın ama sarilalim demiş. Sadece çocuğa yukleniyorsun da sen de delirtmissin.
Sen çok haklısın, Ama o da sürekli "deneme "adı altında istiyorum gibi davranmış.Erkeklerin cinsellik istemeyen kadınları "ikna ederim ben bunu" düşüncesi çok iğrenç geliyor bana. Sanki kadın nazlanıyormuş gibi davranıp sürekli konuyu cinselliğe getirmekten geri durmuyorlar. Bu kadın seninle cinsellik yaşamayacak ne bu ısrar
Ortalık yangın yeri kız a takilamadimKız diye konuşması bile itici. Kız ne ya?![]()
Nerde demis kiz?Ortalık yangın yeri kız a takilamadim![]()