• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide Cinsellik

Üzüldüm,cidden çok üzüldüm.Böyle davranması beklemediğim bir şeydi.
Yani normal illaki üzülebilirsiniz ama daha uzun süre de birlikte olabilirdiniz bununla.
Zararın neresinden dönerseniz kar.
Sizin isteklerinizin,sınırlarınızın bir önemi yokmuş onun için, erken zamanda farkedip yol vermeniz iyi olmuş.

Siz pembe panjurlu ev hayali kurarken karşınıza coşkun çıkmış. Olmaz bu iş.
Ya konu sahibi bana aşırı masum geliyor. Su whatsapp mesaji bile. Yok kulotla mi uyuyacagiz, yok seninle cocuk esirgeme kurumuna gitmeyi hayal ettim.

Tam Yesilcam'daki buyuk sehre yeni gelen Hulya Kocyigit elektrigi var konu sahibinde.

Adam da tam bir Önder Somer.

Bana çok ilginç geliyor ilişkide öpüşme,soyunma, yatma vs bunların kavga konusu olması. Hayatıma onca insan girdi cikti, asla böyle şeylerin hiç lafı bile olmadı.
Bir erkek kadını öpecekse opecem opecem diye pazarlık yapmaz ,hoş bir ambians yaratır, tatlı tatlı sözler söyler, minik minik yakınlaşır, arasıra saçlarını kulağının arkasına atma bahanesiyle dokunur, eder, gözüne bakar, önce minik minik yaklaşır sonra zaten öper yani
Bunu pazarlığa dökmek ne iğrenç bir şey.
Çıplak uyumak konusu da aynı, önce evine alistirirsin, zamanla sarılıp film izlemeye, koyniş koyniş uzanmaya, bir süre sonra yavaş yavaş zaten kıyafetler çıkar ya da cikmaz. Kadının sınırını bilmiş görmüş olursun.
Böyle seylerin kavgası ne ya, o kadar saçma ki.hic anlam veremiyorum gencecik kızlar neden kendilerini böyle saçma ilişkilerin içine sokuyorlar.
Adam da bi göt bir meme göreceğim diye edebiyat parçalamış. Saçma sapan bir insan
Bunların birde evli versiyonları var.Bi arkadaşım cumartesi akşamlarının ilişki günleri olduğunu söyledi.nasil yani dedim.Bayagi şaşırmıştım.Randevulasip ilişki mi yaşanır eşle ya.Arada bi çekim olur,öpüşme koklasma olur gerisi gelir.Her iki durumda da iğrençte evliyken daha bi mide bulandırıcı.

Merhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu.
Siz istemiyorsanız istemiyorsunuzdur, sizi kimse hicbir cinsel eyleme zorlayamaz. Opusmek, sevismek, ciplak uyumak farketmez.

Bunların birde evli versiyonları var.Bi arkadaşım cumartesi akşamlarının ilişki günleri olduğunu söyledi.nasil yani dedim.Bayagi şaşırmıştım.Randevulasip ilişki mi yaşanır eşle ya.Arada bi çekim olur,öpüşme koklasma olur gerisi gelir.Her iki durumda da iğrençte evliyken daha bi mide bulandırıcı.
arkadaşınız Alman mı?

Almanya'da bilinen bir geyiktir, c.tesi seks günüdür
evliyse eşiyle değilse, biriyle.

bir c.tesi akşamüstü laboratuvarda işim ancak bitmiş eve dönmeden şehre inmem gerekti nasıl yorgunum
tramvayda da genç bir kız grubu var, klübe gidiyorlar. giyinmiş kuşanmışlar.

kız doğum kontrol hapını içmeyi unutmuş
ah lanet olsun, bugün sevişecek, tehlike yani
indi, eve döndü hapını içmek geri gelmek için...

tüm toplumda yaygın bir durum onlarda.

Ya konu sahibi bana aşırı masum geliyor. Su whatsapp mesaji bile. Yok kulotla mi uyuyacagiz, yok seninle cocuk esirgeme kurumuna gitmeyi hayal ettim.

Tam Yesilcam'daki buyuk sehre yeni gelen Hulya Kocyigit elektrigi var konu sahibinde.

Adam da tam bir Önder Somer.
Çok tatlısınız ya,beni güldürüyorsunuz.Çok teşekkür ederim.

arkadaşınız Alman mı?

Almanya'da bilinen bir geyiktir, c.tesi seks günüdür
evliyse eşiyle değilse, biriyle.

bir c.tesi akşamüstü laboratuvarda işim ancak bitmiş eve dönmeden şehre inmem gerekti nasıl yorgunum
tramvayda da genç bir kız grubu var, klübe gidiyorlar. giyinmiş kuşanmışlar.

kız doğum kontrol hapını içmeyi unutmuş
ah lanet olsun, bugün sevişecek, tehlike yani
indi, eve döndü hapını içmek geri gelmek için...

tüm toplumda yaygın bir durum onlarda.
Alman değil Türk.

Haftasonu genellikle çoğunun izin günü olduğu için o muhabbet dönüyodur.

Merhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu.
Niye bu kadar kibar bir ayrılık konuşması yazdınız ki. En ağır hakaretleri hak ediyor. Önce güven verip aklına giriyor sonra amacını gösteriyor ben buyum kabul edersen et diye. Şer... Siz ilk başta gösterseydin ya ben buyum deseydin ya. Gğven kazandıktan sonra mı bu denir. Pislik herif

Bi
Birde manipülasyon yapiyor engelle kaç sirtlana bak aaa

Yaa çok komik ve aciz biriymiş gerçekten. Çıplak uyuyacak ve cinsellik yaşamayacak he? Birde erkek..... Geçsin onları. Birlikte olursunuz ama birbirinizi iyice tanır, sever, güvenirsiniz ve iki tarafında isteği ile olan bi şeydir. Öyle ilişkiye daha yeni başlayıp sapıkça şeyler yazarak üstüne savunmaları ağır saçmalık. Cidden ne kadar itici olduğunun farkında bile değil ama uzak durulması gereken tipler bunlar. Asla karşısında ki insanın duygularını ve ne hissedeceğini önemsemezler. Şimdi yatağında ayıcığıyla çıplak uyusun.

Son düzenleme:
Tam olarak ne sebepten mideniz bulandı acaba😂adet günü, yorgunluk, misafir durumu, çocuklardan dolayı fırsat bulamama vs vs hepsi cinselliği etkiler evliler için. Randevu da güzeldir, akşam iple çekilir

Tam olarak ne sebepten mideniz bulandı acaba😂adet günü, yorgunluk, misafir durumu, çocuklardan dolayı fırsat bulamama vs vs hepsi cinselliği etkiler evliler için. Randevu da güzeldir, akşam iple çekilir
Hani sabah cilvelesirsin akşama randevulasirsin o zaman iple çekilir yine bi heyecan olur.Bu bahsettiğim arkadaşın duygu yok çekim yok.Gorev gibi cumartesileri randevulasmalari,sanki geneleve gidiyormuş gibi adam.cumartesi yapıyoruz bitti gitti.Ben kendimi kötü hissederim mesela kocam belirli bi gün sadece görev gibi yanıma gelse.Midemi bulandıran kısmı bu yani.

Ne hissediyorsun böyle is mi olur dediğimde arkadaş aman canıma minnet bitirsin işini yeter umrumda değil olmustu.Hani sizin bahsettiğiniz gibi bi randevulasma değil buradaki.

Göster ama elletme vakasının bakarım ama ellemem olanı mı yaşandı gerçekten? Ayrıca çıplak demiş. Daha da külotla mı külotsuz mu diye sorulur mu? Ay bu neee 🤣🤣
Surtunmenin dereceleri var ya, pantolonla surtunme, donla surtunme, ciplak surtunme diye. Bu da onun gibi herhalde :D

Back
X