• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide Cinsellik

Ara sayfalari okumadim ama iliskide cinselligin zamani cok kisisel bir karar.

Isterseniz ilk gece birlikte olursunuz, ister evlenene kadar elinizi bile tutturmazsiniz. Iki tarafin iliski anlayisinin denk olmasi gerekiyor.

Ama bu adam icin bu gecerli degil. Bh bildigin firsatci. Ustelik bunlarin pazarligi yapılmaz, olacaksa kendiliginden gelisir. Sozlesme de imzalatsin oldu olacak.

Ara sayfalari okumadim ama iliskide cinselligin zamani cok kisisel bir karar.

Isterseniz ilk gece birlikte olursunuz, ister evlenene kadar elinizi bile tutturmazsiniz. Iki tarafin iliski anlayisinin denk olmasi gerekiyor.

Ama bu adam icin bu gecerli degil. Bh bildigin firsatci. Ustelik bunlarin pazarligi yapılmaz, olacaksa kendiliginden gelisir. Sozlesme de imzalatsin oldu olacak.
Adam ben seni bilmemkacinci gorusmede opucem gibi bisey soylemisti sanki. Orda bi gülme gelmisti bana ahan da gerizekali cikti herif diye ama kizimiz ata binmis digidik diye kosuyodu o sira

Merhaba, umarım iyisinizdir.Benim 4 aydır bir sevgilim var.Başlangıçta iyi,efendi olarak tanıdığım biriydi.Bugün bana benimle çıplak uyumak istediğini söyledi,bende özellikle sordum külot ve sütyen olmadan mı diye.O da birbirimizi daha iyi hissedebilmek için çıplak uyumak istediğini söyledi.Daha önce öpüşmek istediği için tartışmıştık,bugün bunu teklif etmesi çok sinirimi bozdu ve ayrıldım.O da beni denemek için olur gibi yaptın,bana net ol tarzı bir şey yazıp benim numaramı sildi.Daha 4 ayda hemen konunun cinselliğe gelmesi benim için doğru kişi olmadığını düşünmeme neden oldu.Birlikte çıplak uyuyorsak birlikte de oluruz dedim,o ise evlenmeden birlikte olmayız dedi.Hiç inandırıcı gelmedi sözleri.Onun benim için doğru kişi olmadığını düşünüyorum.Sizce kim haklı ?Son konuşmamız bu şekilde oldu.
Ne ilişkisi yahu.. adamı internetten buldun ilk buluşmada üstüne atlayıp öpmeye çalıştı bu yüzden kavga ettin. İlk buluşmada arayıp annesiyle konuşturdu, senin annen asla olmaz böyle bir evlilik istemiyorum dedi. O zaman bize sordun hepimiz yapma etme dedik. Şimdi sıra sevişmeye geldi onu da yapacaksın zaten neyin haklı haksızı.. üzülmeni istemem ama resmen belanı arıyorsun...

Adam baştan kaybetmemek için isteklerine tamam demis gibi duruyor. Ha bu tip biriyle ben de 11 sene once gorusmustum adamin her hali gecistirme, basta sen nasil istersen derdi sonra ben haklıyım bak beni dinlemedin diye trip atardi. Ilk gunden sevgili mi olduk hemen canim diye hitap edelim sonra yanaktan opelim sonra dudaktan falan böyle sanki kitaptan okuyarak uygulamak gibi planli programli cok sıkıcı gelmisti bana. Bu Yusuf da ayni kafadan.
Ayrica 4 ayda cinsellik istemesi bana normal geldi insan sevdigine sarilmak/dokunmak ister. Illa cinsellik yaşanmalı demiyorum ama misal 5 sene sonra evlenseniz adam 5 sene nasil beklesin. 18-20 yaşlarında okey de 25ten sonra zor beee

Adam baştan kaybetmemek için isteklerine tamam demis gibi duruyor. Ha bu tip biriyle ben de 11 sene once gorusmustum adamin her hali gecistirme, basta sen nasil istersen derdi sonra ben haklıyım bak beni dinlemedin diye trip atardi. Ilk gunden sevgili mi olduk hemen canim diye hitap edelim sonra yanaktan opelim sonra dudaktan falan böyle sanki kitaptan okuyarak uygulamak gibi planli programli cok sıkıcı gelmisti bana. Bu Yusuf da ayni kafadan.
Ayrica 4 ayda cinsellik istemesi bana normal geldi insan sevdigine sarilmak/dokunmak ister. Illa cinsellik yaşanmalı demiyorum ama misal 5 sene sonra evlenseniz adam 5 sene nasil beklesin. 18-20 yaşlarında okey de 25ten sonra zor beee
5 senede olsa 10 senede olsa ben beklemesini isterim.

Back
X