Evet son dediğiniz şey asıl sorun bence de. Doğduğumdan beri babam asker olduğu için farklı yerleri gezdim. Küçük bir şehirde durabilir miyim bilmiyorumOnemli olan eğitim değil ama yaşam tarzi bence. Eğer dünya görüşleriniz aynıysa, size engel olacak, yolunuzu kesecek, baltalayacak biriyse zaten ne mezunu olursa olsun aynısını yapar. Lise mezunu olması değil katı bi şekilde şehrime gel işi bosver gerekirse evde otur demesi sorun bence.
Ben bu işlerde biraz beceriksizim deEeeeeee madem neden okuldan bakmıyorsun kız
Şimdi baraj da kalktı mesela. Her yere üniversite açıldı. En kötü 2 yıllık okuyabilir insan isteseÖnemli tabii.
Üniversite sadece meslek edindirmek. Bir kültür bir vizyon katar. Ki şu zamanda üniversite okumayanın da okumakta gözü yoktur kendini geliştirmemiştir.
Bir de ortamınıza girince rahatsızlık duymayacak mısınız? Şahsen çevremdeki herkesin eşi belli statüdeyken ben rahatsızlık duyarım bundan.
Paylaşım açısından da rahatsızlık duyarım.
Kesinlikle ve kesinlikle eğitim onemli.Herkese merhaba ben üniversite öğrencisiyim. Son sınıfım. Karşıma çıkan adaylar genelde lise mezunu okumamış kişiler oluyor. Tabiki kucumsemiyorum. Ama duyduğum kadarıyla denklik önemli diyorlar. Mesela sanayide çalışan küçük şehirde yaşayan birisi evlendikten sonra yanıma gitmemi istiyor. Fakat benim okuduğum bölüm o şehirde iş bulmaya müsait değil. Emeklerimi de çöpe atmak istemiyorum. Gerçekten de eğitim denkliği önemli mi sizce?
Şu zamanda okumayanlar serseri takımıdır net.Şimdi baraj da kalktı mesela. Her yere üniversite açıldı. En kötü 2 yıllık okuyabilir insan istese
Önemli tabii ki, iş hayatına atılınca denginiz insanları bulursunuz. Eğitim iş denkliği önemli, emin olun bu sadece diploma ile alâkalı değil.
Peki eğitim denkligi neden önemlidir sizce? Rica etsem örnek verebilir misiniz? Aileme de bu konuyu anlatmam gerekKesinlikle ve kesinlikle eğitim onemli.
İnsanın kendini yetiştirmesi önemli diyecekler olanlar olacaktır asla inanma eğitim okul kurumu çok önemli tecrübelere dayanarak söylüyorum.
Aynen her şey para değilŞu zamanda okumayanlar serseri takımıdır net.
Kendini geliştirmek istemiyordur.
Para kazanırsın ama zengin de olursun. Ama oturup sohbet edebilir misin? Bilmiyorum ben kendime denk değilse sevgi besleyemem
ünüversite mesleki eğitim verir sizi yada başklarını eğitmez,kendilerini eğitecek olanlar kişilerdir,kültürel ve ekonomik farklılıklar yada bilgi birikim açısından sizin denginiz değilse anlaşmazlıklar elbetteki çıkar fakat bu mesleki eğitim ile ilgili değil kişinin kendisini ne kadar eğittiyle ilgilidir,sanayide çalışması,tamirci olması,yada bambaska birşey olması bir insanı sevmenize evlenmenize engel değil zaten buradada sizin gideceğiniz yerde iş bulamamanız ve gelecek endişeniz sorun, denkliğiniz değilki...Herkese merhaba ben üniversite öğrencisiyim. Son sınıfım. Karşıma çıkan adaylar genelde lise mezunu okumamış kişiler oluyor. Tabiki kucumsemiyorum. Ama duyduğum kadarıyla denklik önemli diyorlar. Mesela sanayide çalışan küçük şehirde yaşayan birisi evlendikten sonra yanıma gitmemi istiyor. Fakat benim okuduğum bölüm o şehirde iş bulmaya müsait değil. Emeklerimi de çöpe atmak istemiyorum. Gerçekten de eğitim denkliği önemli mi sizce?
Evet o da önemli ama bazı erkekler kendinden eğitimli kızları ezmeye kalkıyormuş mesela ondan dolayı merak ettim bu konuyuünüversite mesleki eğitim verir sizi yada başklarını eğitmez,kendilerini eğitecek olanlar kişilerdir,kültürel ve ekonomik farklılıklar yada bilgi birikim açısından sizin denginiz değilse anlaşmazlıklar elbetteki çıkar fakat bu mesleki eğitim ile ilgili değil kişinin kendisini ne kadar eğittiyle ilgilidir,sanayide çalışması,tamirci olması,yada bambaska birşey olması bir insanı sevmenize evlenmenize engel değil zaten buradada sizin gideceğiniz yerde iş bulamamanız ve gelecek endişeniz sorun, denkliğiniz değilki...
ama öyle sonradan görmüş kibirli kendini bir halt zanneden bir adamla neden işiniz olsunki emin olun öyle zorba bir adam eğitimlide olsanız sizi ezecek bir sebep bulur,karakteri bozuk insanlardan uzak durmak en iyisi,ben size şöyle bir soru sorayım o zaman,eğitmisiz ama size değer veren,seven,anlayışlı bir insanmı,yoksa eğitimli fakat egitimiyle sizi ezen,aşağılayan bir zorbayımı tercih ederdiniz.Evet o da önemli ama bazı erkekler kendinden eğitimli kızları ezmeye kalkıyormuş mesela ondan dolayı merak ettim bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?