İlişkide eşit olmayan statü ve maddi durum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katiliyorum sanki eksi-boylarin sosyal deneyi

Bu yazis biciminin de bir doktora ait oldugunu asla dusunmuyorum. Doktorlar gayet egitimli insanlar, bu yazis ve anlatis bicimi asla bir doktora ait degil.
Yani derece yaparak girdim gittiğim bütün okullara ama nasıl bir beklentiniz var bilmiyorum.Kadınlar kulubüne açtığım konu üzerinden eğitimimin değerlendirileceğini bilseydim daha dikkat ederdim😅

Kadının daha fazla kazanmasını erkekler kabul etmiyor..bir süre sonra ezmeye başlıyorlar..

Bu anlatış şekli başka eğitimli biri tarafından yapılsa yine şüphe uyandırırdı. Nefes almadan sıfır noktalama ile konu yazmakta ne bileyim...Ha illa doğruyum ben diyorsan konuna yorum yapayım,sizin iş olmaz..Zamanla bambaşka kişiliklere evrileceksiniz.Gidip kendi mesleğinden birine aşık bile olabilirsin zamanla eşinin maddi güç sahibi olmayışı kendisini gözünden düşürdüğü için. Yahut adam komplekse girip saçma sapan şeylerle uğraşmaya başlayabilir.Aileler desen habire bir kaos..olmaz o iş

Olmax
32yaşında doktorum ve 1buçuk yıldır süren bir ilişkim var erkek arkadaşım lise mezunu bir şirkette çalışıyor ve asgari ücret almakta ailevi durumları da iyi değil ailesiyle yaşıyor ve ailesine maddi olarak yardımda bulunuyor benim ailem ise maddi yönden sıkıntısı olmayan bir aile ve yaşım da ilerledikçe evlenmemi çok daha fazla ister oldular ama asla ailemin evlenmemi onaylayacağı bir kişi değil kendi çok anlayışlı çok kibar çok düşünceli biri ama ailem yine de onay vermeyecektir ben ise bu ilişki ilk başladığı günden beri kararsızım başta ailem daha sonra arkadaşlarım çevremin tepkisi beni çok çekindiriyor şu ana kadar aramızdaki maddi ve statü farkı olarak bir sıkıntı yaşanmadı çünkü aynı evde hiç yaşamadık bi evi geçindirmeye uğraşmadık ikimiz de ailemizle yaşıyoruz bu durum ilişkimizde ileride sorun yaşatır mı ailemin onaylamayacağı bir ilişkiye seviyorum diye devam etmek mantıklı mı bilemiyorum çevremden bizi bilen çok az kişi var o yüzden insanlar ne düşünür hep merak etmişimdir burasını da uzun süredir okuyorum ve sonunda cesaret edip artık yazmayı başardım fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var teşekkürler
Olmaz olmaz olmayacak. Olmaz diyenlere bakmayın diyenlerede diyorum. Olmayacak. Neden çünkü siz sadece evlenmek için bakın ailem evlenmemi istiyor. Biz hiç ortak ev geçindirmedik. Ailesi ile yaşıyor. Ailesine maddi yardımda bulunuyor. İlk günden beri kararsızım. Kararsızım. Yazmasaydınız ben farklı birşey belki yazardım. Belki yazmazdım. Kararsız değilsiniz karar verilmiş. Yüksek sesle söylenmemiş. Size özelden mesaj yazdım yanıt verirseniz Bi yorum yapacağım 🙏

Konu başını okudum sadece sonrasina gerek kalmadi.

Doktormuşsun adam infulencer ya da yoitube isi yapsa senin maasini 5 8 e katlayacak, ortam statusu daha yuksek olacakti. Boyle bir iliski mi onaylar ailen ve sen?
Aşk mi yasamak istiyorsun sevdiginle evlenmek mi istjyorsun yoksa statu denkligi olan bir birlesim ve butce birlestirme plani mi yapmak istiyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X