Iliskide ilgisiz davranmak

Azra1984

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
6
2
1
41
Merhabalar

Ben 13 senedir evli 3 cocuklu vir bayanim. Esimle uzun suredir aramizda sorun var. Sorunun ana kaynagi bence esimin yetwrli ilgi gostermemesi daha dogrusu hic gostermemesi. Evde kendimi bi robot gibi hisediyorum ve bu beni cok uzuyor. Bunu defalarca konustuk ama bir yere varamiyoruz. Tamam daha dikkatli olurum diyor 1 hafta iyi sonra yine eski moduna donuyor bende artik biktim. Acaba konusmak haric baska bi yontemle esime bunu nasil anlatabilirim. Onun yaptiginin aynisini yaptigim an hisediyor ve gelip soruyor ne oldu neden boyle soguksun diye, yani kisacasi benim soguk olma hakkim yok onun var. Cok caresizim ne yapmaliyim bilmiyorum artik. Artik kendimi suclamayada basladim acaba cok seymi istiyorum diye. Son zamanlarda evimizin hali aynen boyle beyefendi isden geliyor sofra hazir pesine cayi hal hatir ben soruyorum muhabbeti ben aciyorum cocuklara bakiyor evin sorumlulugu yine bende. Hic eline saglik veya nasilsin bugun ne yaptin gibi seyler sormuyor sarilmiyor yaklasmiyor. Sanki ben evde herhalgi bir esyaymisim gibi davraniyor:KK43:

Son düzenleme:
Ben bir buçuk yıllık evliyim ama sizi anlıyorum çok haklısınız ama erkekler bizim gibi düşünmüyor çocuklarınız kaç yaşında bilmiyorum ama bence yeni arkadaşlar edinin hayatınızı aktiflestirin kurslara gidin gönüllü faaliyetlere katılın inanın böyle olunca oda size sormaya baslicak günün nasıl geçti bugün ne yaptın vs vs ayrıca kesinlikle kesinlikle çocuklarınıza kendi sorumluluklarını verin evde herkesin arkasını toplayarak vakit gecirmeyin herkes hapmadiklarinin sonucuna katlanmayi öğrenmeli .

Ben zaten normalde calisan bi bayanim suan issizim ve is ariyorum. Tum gunumu evdede gecirmiyorum arkadaslarla bulusuyorum ve spora gidiyorum ama insan evde ozluyor sevildigini hisetmeyi ilgi gormeyi. Istedim erken gibi surekli canim cicim veya kol kola gezmek degil. Sadece hisedilmek. Bunu disardan birinden degil evdeki esimden istemek cokmu fazla acaba?

Nasıl eşya gibi davranıyor tam olarak anlayamadım. Siz konuşurken duymazdan mı geliyor? Ya da evin içinde görmezden mi geliyor? Belki çok yoğun ve sıkıntılı dönem geçiriyordur bilemiyorum bence hatasını tam olarak kavrayamamış ki yaptığı hareketin yanlış olduğunu bir süre sonra unutuyor

Merhabalar

Ben 13 senedir evli 3 cocuklu vir bayanim. Esimle uzun suredir aramizda sorun var. Sorunun ana kaynagi bence esimin yetwrli ilgi gostermemesi daha dogrusu hic gostermemesi. Evde kendimi bi robot gibi hisediyorum ve bu beni cok uzuyor. Bunu defalarca konustuk ama bir yere varamiyoruz. Tamam daha dikkatli olurum diyor 1 hafta iyi sonra yine eski moduna donuyor bende artik biktim. Acaba konusmak haric baska bi yontemle esime bunu nasil anlatabilirim. Onun yaptiginin aynisini yaptigim an hisediyor ve gelip soruyor ne oldu neden boyle soguksun diye, yani kisacasi benim soguk olma hakkim yok onun var. Cok caresizim ne yapmaliyim bilmiyorum artik. Artik kendimi suclamayada basladim acaba cok seymi istiyorum diye. Son zamanlarda evimizin hali aynen boyle beyefendi isden geliyor sofra hazir pesine cayi hal hatir ben soruyorum muhabbeti ben aciyorum cocuklara bakiyor evin sorumlulugu yine bende. Hic eline saglik veya nasilsin bugun ne yaptin gibi seyler sormuyor sarilmiyor yaklasmiyor. Sanki ben evde herhalgi bir esyaymisim gibi davraniyor:KK43:
Kesinlikle sizde uzak durun . Erkekler başka türlü anlamıyor sizde o yokmuş gibi davranin işe yarıyor (en azından benim eşim de ) ilginizi çekince bı afallıyor noluyor diye ve kendisi yakınlaşıyor 😉

Tamam daha dikkatli olurum cumlesinden nefret ettim hepsinin agzinda ayni cümle. En büyük hediyeniz evlatlarınız bence onlara daha sıkı sarılın mutlulugunuzu onlar üzerinde odaklayın anneliğin en güzel yanı budur bence. Eşiniz soğuksa sizde aynı soğuklukta devam edin, üç aydır resmi nikahlıyım yaza düğünüm var ama bende de aynı sorun var. İstediğimiz pahalı hediyeler gezmeler tozmalar değil içten bir sarılma, bir bakış sohbet ilgi alaka, canımız mı sıkkın bir yüz ifademizle anlasınlar, akşamına en sevdiğimiz tatlıyı alıp gelsinler ya da bir gül. Nedense bende soğuk davrandığımda bi tık daha üzerime düşüyor sebebini merak ediyor devam ettirirsem yanıma geliyor, demek ki bizim de soğuyup uzak davranmamız lazım. Erkekler zor ben 5 senede çözemedim. Aynı çatıya girince de çözemeyeceğim sanırım :KK43:

Bende aslinda oyle yapmak istedim kisasa kisas. Soguk durdugum ilk gun fark etti ve ne oldu diye sormaya basladi. Evlilik terapistiyle gorusuyoruz biz ve terapist erkek. Terapistte boyle cozum olmaz ve siz ilgili davranin diyor. Nerdeyse beni sucluyacak. Erkek degilmi hepsi ayni:(

Artik kendime yeni yol haritasi cizdim. Ondan hic bir beklentim olmayacak. Boylelikle uzulmus olmicam. Beklentilwrimi karsilamadigi zaman kendim uzuluyorum. Beklemti dedigim seyde cok bisey degil bir ilgi bir alaka ve onemsenmek ama bunu erkeklerden beklemek olagin udtu bisey herhalde. Biz o ilgiyi alakayi vermedigimiz zaman hemen fark ediyorlar istiyorlar peki kendileri neden vermiyorlar acaba

Back
X