İlişkide Kadının Erkekten Yaşca Büyük Olması

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Merhaba canlarım. Konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum. Ben 92'liyim uzun süre hoslandıgım ve benden hoşlanan çocuğun samimi olduktan sonra 93'lü oldugunu öğrendim. Tabi kendisi oldukca fizikende kafa yapısı olarak da olgun gösterıyor benı sasırtan da bu oldu yani aklıma hiç benden küçük olacagı gelmedi. Bilmiyorum belki size garıp gelebilir ama bi sene de olsa benden küçük bir insanla nasıl olur bilemıyorum. Düşündükçe garıp gelıyor. Kendisi bu durumu abarttıgımı olabılcek bi durum oldugunu söylüyor ve işin diğrr tarafı cok da üstüme düşen ve ilgili bir çocuk. Ben de ilgi duyuyorum yani herhangi biri değil benım için.
Aslında bende farkındayım abarttıgımın neden böyle oldugunu da bilmiyorum sanırım hep aksini gordugum için.

Şimdi benım bu durumumda olan sevgilisi ya da eşi kendinden küçük olan bayanlar var mı aranızda onlar ne düşünüyor merak edıyorum. Tabi boyle bi durumu olmayan da fikrini söylerse çok sevınırım. Bir yardım edin arkadaslar gercekten ne yapacagımı bilmiyorum düşünceleriniz oldukca önemli

Valla ben yaşıt bile istemiyorum öyle diyeyim.
Erkeğin küçüğü çekilmiyo bence.
Ama senin konunda bu sana ve karşındaki adamın olgunluğuyla alakalı.
Yoksa bir yaştan ne olacak.

Kadının yaşının büyük olması sorun olabiliyor.erkek daha geç olgunlaşır. Kadının yasıda büyük olunca.olmuyor yani.ama bu 1 yaş için geçerli değil :)

bende kafadan 10 yas falan buyuksun sandım ayrıyeten de suan oyle bunu sorun yapıcak bır yasın yok.. mutluluklar sımdıden :KK66: ya bırde doksan sonrası doganlar beni sasırtıo ne cabuk buyuyorsunuz yada benmı hep 20lik hissediyorum kendimi anlamadım komplekse soktunuz benı 90 sonrası doganlar:KK14:

Ben yapamazdım. Olgun erkek sevenlerdenim.
Ama sen anlaştıysan, birlikte güzel zaman geçiriyorsanız, zevkleriniz ortaksa olur. Neden olmasın.

Başlığı görünce bi 7 8 yaş felan var sandım bi an. Amaaan canım sen dee bi sene küçük yazmışlar dersin herkese kimse Çakmaz bile :-) :-)

• Beğen
Reactions: mbz
1 yastan sorun olmaz canim..2/3 yastan bile sorun olmaz. Ablamin esi kendisinden 2 yas kücük. 5 yildir evliler 1 cocuklari var. Allah bomasin hic yas sorunu olmadi bu güne kadar. Erkek arkadasin icin yas farketmiyosa kafana takma. Illa senden büyük olcak diye bisey yok.

Akil yasta degil bastadir :)

Sanırım bunu kadın erkekten daha erken olgunlasıyor dıye dıyorlar. Ama bu her erkek için gecerli olmuyor bazısı 20sindeyken 30luk olgunluk gosterıyor, bazısıda 30dayken 20lik bir çocukluk sergiliyor...

Bir de erkekler niye olgun gosterıyor boyle yahu bende mi tuhaflık var anlamadım bu 90lı erkeklerde bi hormon proble mi var herhalde :)

Merhaba canlarım. Konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum. Ben 92'liyim uzun süre hoslandıgım ve benden hoşlanan çocuğun samimi olduktan sonra 93'lü oldugunu öğrendim. Tabi kendisi oldukca fizikende kafa yapısı olarak da olgun gösterıyor benı sasırtan da bu oldu yani aklıma hiç benden küçük olacagı gelmedi. Bilmiyorum belki size garıp gelebilir ama bi sene de olsa benden küçük bir insanla nasıl olur bilemıyorum. Düşündükçe garıp gelıyor. Kendisi bu durumu abarttıgımı olabılcek bi durum oldugunu söylüyor ve işin diğrr tarafı cok da üstüme düşen ve ilgili bir çocuk. Ben de ilgi duyuyorum yani herhangi biri değil benım için.
Aslında bende farkındayım abarttıgımın neden böyle oldugunu da bilmiyorum sanırım hep aksini gordugum için.

Şimdi benım bu durumumda olan sevgilisi ya da eşi kendinden küçük olan bayanlar var mı aranızda onlar ne düşünüyor merak edıyorum. Tabi boyle bi durumu olmayan da fikrini söylerse çok sevınırım. Bir yardım edin arkadaslar gercekten ne yapacagımı bilmiyorum düşünceleriniz oldukca önemli
1 sene için mi bu kadar düşündün :KK11:

Sanırım bunu kadın erkekten daha erken olgunlasıyor dıye dıyorlar. Ama bu her erkek için gecerli olmuyor bazısı 20sindeyken 30luk olgunluk gosterıyor, bazısıda 30dayken 20lik bir çocukluk sergiliyor...

Bir de erkekler niye olgun gosterıyor boyle yahu bende mi tuhaflık var anlamadım bu 90lı erkeklerde bi hormon proble mi var herhalde :)
1 sene için mi bu kadar düşündün :KK11:

Evet nabıyım ama ilk defa geldi basıma

Bu konuda çok katıyım sanırım ama 20 yaşında bi kadının olgunluğu 20 yaşındaki bi erkeğin bile olgunluğu fark atar. Erkekler çok geç olgunlaşıyor bunu bilir bunu söylerim.

Bu konuda çok katıyım sanırım ama 20 yaşında bi kadının olgunluğu 20 yaşındaki bi erkeğin bile olgunluğu fark atar. Erkekler çok geç olgunlaşıyor bunu bilir bunu söylerim.

Canım büyük konuşma derim, ben de hep erkekler geç olgunlaşır diyordum ama başıma geldi. Çok mutlu ve uyumluyuz, evlilik yolunda ilerliyoruz şimdi :)

Ben 88li esim 91 li 3yas var..
Nechikmettir ki bu güne kadar hep küçükler karsıma çıktı...
Valla olgunluk evlenince anlasılıo... hıppalıkları görünce naptım ben diosun... en az 5 yas erkek büyük olmalı diyorum... çocuk büyütmek zorr be bacımm

Back
X