- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
eşim de benden 1,5 yaş küçük gayet mutluyuz 

takma kafana :)

takma kafana :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canlarım. Konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum. Ben 92'liyim uzun süre hoslandıgım ve benden hoşlanan çocuğun samimi olduktan sonra 93'lü oldugunu öğrendim. Tabi kendisi oldukca fizikende kafa yapısı olarak da olgun gösterıyor benı sasırtan da bu oldu yani aklıma hiç benden küçük olacagı gelmedi. Bilmiyorum belki size garıp gelebilir ama bi sene de olsa benden küçük bir insanla nasıl olur bilemıyorum. Düşündükçe garıp gelıyor. Kendisi bu durumu abarttıgımı olabılcek bi durum oldugunu söylüyor ve işin diğrr tarafı cok da üstüme düşen ve ilgili bir çocuk. Ben de ilgi duyuyorum yani herhangi biri değil benım için.
Aslında bende farkındayım abarttıgımın neden böyle oldugunu da bilmiyorum sanırım hep aksini gordugum için.
Şimdi benım bu durumumda olan sevgilisi ya da eşi kendinden küçük olan bayanlar var mı aranızda onlar ne düşünüyor merak edıyorum. Tabi boyle bi durumu olmayan da fikrini söylerse çok sevınırım. Bir yardım edin arkadaslar gercekten ne yapacagımı bilmiyorum düşünceleriniz oldukca önemli