İlişkide Kadının Erkekten Yaşca Büyük Olması

Merhaba canlarım. Konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum. Ben 92'liyim uzun süre hoslandıgım ve benden hoşlanan çocuğun samimi olduktan sonra 93'lü oldugunu öğrendim. Tabi kendisi oldukca fizikende kafa yapısı olarak da olgun gösterıyor benı sasırtan da bu oldu yani aklıma hiç benden küçük olacagı gelmedi. Bilmiyorum belki size garıp gelebilir ama bi sene de olsa benden küçük bir insanla nasıl olur bilemıyorum. Düşündükçe garıp gelıyor. Kendisi bu durumu abarttıgımı olabılcek bi durum oldugunu söylüyor ve işin diğrr tarafı cok da üstüme düşen ve ilgili bir çocuk. Ben de ilgi duyuyorum yani herhangi biri değil benım için.
Aslında bende farkındayım abarttıgımın neden böyle oldugunu da bilmiyorum sanırım hep aksini gordugum için.

Şimdi benım bu durumumda olan sevgilisi ya da eşi kendinden küçük olan bayanlar var mı aranızda onlar ne düşünüyor merak edıyorum. Tabi boyle bi durumu olmayan da fikrini söylerse çok sevınırım. Bir yardım edin arkadaslar gercekten ne yapacagımı bilmiyorum düşünceleriniz oldukca önemli

Haklısın canım rahatsız olabilirsin fakat aradaki yaş farkı uçurum değil ki alttarafı 1 yaş ..
Gerçekten bu ilişkinin mantıklı olacağını düşünüyorsan karakter bakımından anlaşacak 2 insansanız tabiki başlamalısın.
Yaş çokta önemli değil bence ..

Yahu bir yaşın nesini sorun etmişsiniz anlamadım ki, on yaş büyüklerle oluruz sorun yapmayız, bir yaş küçüğümüzde sorun üstüne sorun yaratırız. Zaten biriniz 92 biriniz 93' lü, neyin olgunluğuymuş bu, gençliğinizi cahilliğinizi yaşayın azcık. Ayrica erkeklerin daha geç olgunlaştığına falan inanmıyorum ben, kızlarda erkeklerde hayata aynı yaşlarda atılıyorlar, bu, kendilerine daha genç kadinları yakıştıran erkeklerin bi uydurması ve maalesef kadınlarında bi kısmı buna kendini inandırmış. E o zaman geç olgunlaşan erkegimize, ondan küçük değil aksine daha olgun bir kadın lazım ki onu idare edebilsin, diymi ama! Bende böyle bi mantık geliştirdim işte!

Bir tanidigimiz var. Kadin adamdan 10 yaş buyuk. Kadin aksamlari filan( kocasi evdeyken) oturmaya hicbir yere gitmiyor. Kocam elden gider diye. Bu arada kadinin yaşi 60 kusur. :KK53:

benim annem 3 yaş büyük,anneanem 1 yaş büyük
halam 7 yaş büyük,bikaç halam daha eşlerinden büyük diye biliyorum
bizim sülalede köyde genelde kadınlar büyük :KK53:
ama ben aksine olgun erkek severim,erkekte 10-15 yaş büyük olmasında sakınca görmüyorum
eşim benden 4 yaş büyük.

benim kv dem kayınpederimden 3 yaş büyük en yakın kız arkadaşımda eşinden 1 yaş büyük anlaşabildiğin sürece sıkıntı yok.

1 yaştan bişey olucağını sanmıyorum :)
Hee büyümediyse döve döve büyütürsün :KK53:

çok yaş farkı yok o yüzden şu anda hiç sorun olmaz ama ileriki yaşlarda sorun olabilir. kadın daha erken yaşlanıyor bir de erkek küçük olunca aradaki yaş farkı çok belli olur ve aldatma olabilir ama bu en kötü senaryo tabi..

Back
X