İlişkide kim haklı, bitirmek için yeterli sebep mi?

tokio750

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
9
-1
1
23
Kızlar merhaba sizin düşüncenizi merak ediyorum insan sevdiği zaman kör olurmuş ya lütfen yardımcı olun kestirip atmadan. 8 aylık bir ilişkim var uzak mesafeydi farklı şehirlerde okuyorduk ama herkes bize o kadar özenirdi ki ayda 1 2 kere bulsuurduk. Şu an tatile girince yaşadığım şehre döndüm evlerimiz yakın bulusabiliyoruz. Aramız gerçekten iyiydi bana mükemmel davranirdi o kadar ay geçmesine rağmen 1 kere bile dusunmedim sevmiyor mu diye kafam rahatti ancak gecen gün işten gelirken eve geldim dedi tamam dedim ve uyudu sanirim aradim acamadi sonra bana döndü konuştuk, konuşma biter bitmez kiz arkadaşıyla (6-7 yillik mahalleden nadir bulusuyolar) fotosunu attı. Ben şok oldum aşırı sinirlendim çünkü bugün çekilmiş fotoydu ve bana dedi ki aa bak bu x( kizin ismini soylemeyim) işte denk geldik oturduk dedi ve ben o kadar çok üzüldüm ve sinirlendim ki 3 saat sonra mi söylüyorsun diye çünkü eve giriyorum mesajindan 5 dk önce olmuş bu olay ve ben anlık sinirle iliskimizin bittiğini söyledim çünkü kız arkadaş konusundan nefret ederim üstüne bu olay olunca cok sinirlendim evet haksizim.direkt bitirdim diyerek ama pişman değilim. O gece bana 3 4 saat açıklama yaptı umursamiyodum bile video izliyodum sonra ertesi sabah mesajima görüldü atmış ben direkt çat diye engelledim. Defalarca aradı açmadım sonra bu kadar tavrimi net koymusken arkadaşım fazla nazlanma vazgeçer tarzı konuşunca aklim karıştı ve aradığında açtım gayet iyi davrandi ben de biraz iyiydim ama tepkimi koyamadan affetmis oldim totosu kalkti glaiba. Akşam ben buna hesap sorunca öğlen kötüsün şimdi hesap soruyosun dedi ben de sorarim dedim. Sonra o gece yine bu konu açıldı ve abartma diyip umursamaz davraninca mesajlarina bakmadim gece iyi geceler yazdı. Ertesi gün konuştuk is yerine gelince kapatti yazicam dedi yazmadi ben de sinirlendim dışarı çıktığımi biliyodu yazinca bakmadim defalarca aradi bakmadim ve sinirli şekilde mesaj yazdi sonra ben hic umirsamayip oturuyorum sen napiyosun dedim müsait değilim dedi. Akşam da çıktım eve gidiyorum yazdi sadece ben de görüldü attim ertesi gun oldu hala konuşmadık en sonunda dayanamadim aradim ben şehir disina cikicam.tatil icin izin al goruselim dedim alamam dedi soğuk davrandı ben de o kadar çok üzüldüm ki cabalamaktan hakliykrn haksiz gibi olfum ve kapatir kapatmaz engellefim yine aradi en sonunda engeli açtım dayanamadim paragraflar yazdım ilişki dediğin yormaz yokuşa sürmez vs vs sevmedigini düşünüyorum normalde asla boyle dusunmezdim dedim. Boyle dusunuyosan biz diye bisi yoktur zaten snei ne kadar cok sevdigimi biliyosun dedi sadece yoruldum dedi sonra ben de yoruldum diyinxe ayrilalim o zaman cabalamiycaksak sen böyle daha rahat ediceksen o kadar paragraf yazmissin istedigin bu mu gibisinden konuştu geri barıştık gibi ama çok üzgünüm kırgınım zaman gecmeden bitirmeli miyim.yoksa hormonsal döngüden kaynakli cok mu kirilganim.

Yazım dilinizden hayatta sürekli kendini haklıyken haksız hale getiren biri olduğunuz anlaşılıyor.
Bu hikayede de yorumlarda size yüklenenler olacak eminim, pireyi deve yapmışsın diyecekler.
Ben öyle düşünmüyorum.
Hissettiyseniz vardır bir şeyler.
Ama bu günün sonunda kendi ayağınıza sıktığınız gerçeğini değiştirmez.
Siz bırakın bu ilişki milişki nolcak debelenmelerini.
Önce dürtüselliğinize çözüm bulun.
Onu çözmezseniz hep benzer döngülere girmeniz olası

Yazdi yazmadi, goruldu atti, aradi acmadim, engelledim, engelini actim, ne kadar yorucu yasiyorsunuz ya.
Derdinizi acik acik soylersiniz. Adam sizin derdinizi anlayip beklentilerinizi karsilayacagini soylerse devam eder duruma bakarsınız, sizi haksiz goruyorsa da uzatmazsiniz.

Kiz arkadaslariyla gorusmesini istemiyorsaniz ve bunu bildigi halde yapiyorsa bir trip atip bir konusarak sonra yine yukselerek cozemezsiniz.

Bunu bilmiyorsa verdiğiniz tepki zaten fazla yuksek.

Ayrica tepkinizi gostermeden affetmis degilsiniz, tepkinizi gostermissiniz. Iyi kotu derdinizi, hassasiyetinizi anlatmışsınız. Bunu uzatip temcit pilavi gibi isitmanin geregi yok.

Ben kendi haklı olduğumu biliyorsam asla kendimi törpülemem, duruşumu asla değiştirmem. Ancak çevremdekiler kimse sana katlanmaz, erkeği bıktırırsın çok zor birisin dedikçe ben de sonradan haksız mıyım diye sorgulamaya başlıyorum. Kimseye bir şey anlatmadan, kendimi törpülemeden önce erkek şahıs resmen tapıyrdu bana ama ne zaman dinlediysem leş gibi oldu her şey. Sonradan düzeltmek de çok yoruyor beni düşünmek çabalamak dahi istemiyorum. Hatta o çocuk senden soğur dediler, beynime bu düşünceyi soktukları için dusunmeye bile başladım ama yanlış yaptığımın farkındayım şu an tekrar özüme donucem ancak çabalamak dahi istemiyorum. Bahsettiğiniz bendeki sorun nedir? Dürtüsellikten kastınız nedir, zamanınız varsa açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler

Kendisi anlattığım zaman anlamıyor illa bir kavga çıkarırsam ciddiyetin farkına varıyor. Kavga anında bile senin için silmeyeceğim kimse yok diyor ama sonra ben yumuşayınca abartma demeye başlıyor. Bu kadar karmaşık olmasının nedeni de bu. Erkek kişisi söylemlerden anlamıyor eylemlerden anlıyor. Onun için kendimi geri çekiyorum

Uyuyor sanmissiniz kizlaymis aramissiniz size cevap vermemis kızla diye bitirin direkt

Uyurken kızla olmadığını söyledi yeminler etti ki bence öyle olsa bana fotoğraf atmazdi bugün buluştuğunu söylemezdi saklardı diye düşünüyorum.
Anladim uyumus uyandı sonra buluşmus kizla, yine de ben olsam basbasa bi kizla bulusan biriyle ki soylememis size asla devam etmezdim iliski dedigin yormamalı insani bence

herkes bize o kadar özenirdi ki
kız arkadaş konusundan nefret ederim
allah askina normal kiz arkadasiyla bile oturup durmasina asla gelemeyen, önce düşünüp sonra hareket etmekten aciz, ilk anlasmazlikta ayrilik lafini diline dolayip engelleyen insanlarin neyine özeniyordu cevren?
iyiyken herkes iyi. önemli olan kriz anlarında uzlasabilmek. sizde de bu yok.
adam da sizden soğumuştur kendine biraz saygisi varsa, gecmis ola bu ilişkiden daha da fayda gelmez
paragraflar yazdım ilişki dediğin yormaz yokuşa sürmez vs vs
bunu diyen kisi şu kisi mi;
Ben şok oldum aşırı sinirlendim
o kadar çok üzüldüm ve sinirlendim ki
anlık sinirle iliskimizin bittiğini söyledim
cok sinirlendim evet haksizim.direkt bitirdim diyerek ama pişman değilim.
O gece bana 3 4 saat açıklama yaptı umursamiyodum bile video izliyodum
sonra ertesi sabah mesajima görüldü atmış ben direkt çat diye engelledim.
Defalarca aradı açmadım
Akşam ben buna hesap sorunca öğlen kötüsün şimdi hesap soruyosun dedi ben de sorarim dedim.
mesajlarina bakmadim
dışarı çıktığımi biliyodu yazinca bakmadim defalarca aradi bakmadim
sinirli şekilde mesaj yazdi sonra ben hic umirsamayip oturuyorum sen napiyosun dedim
ben de görüldü attim
kapatir kapatmaz engellefim
kendi dedigin seyi kendin yapmissin. iliski dedigin yormaz bunaltmaz
senin bu hallerini de askindan ölse kendine saygisi olan kimse çekmez

Ben sizi haksiz buldum . Hosunuza gitmeyen bir sey oldugunda cozumu anlik sinirlerinizle buluyorsunuz ? Karsi taraf icin gercekten cok yorucu bir iliski.

Okurken yoruldum bunaldım bu ne ya. Yazdı yazmadım, aradı açmadım, görüldü attım engelledim, engeli açtım, sonra yine aradı açmadım vs. Yorucu davranan sizsiniz asıl. Direkt "kız arkadaşınla buluşman, bana önceden söylememen beni rahatsız etti " diye kendinizi ifade edebilirdiniz. İletişim şeklinizi düzeltmeniz ve öfke kontrolü sağlamayı öğrenmeniz gerekiyor acilen.

Direkt bitirdim.
Çat engelledim.
Umursamadım bakmadım.
Engelledim.
Defalarca aradı açmadım.

Pardon da sizi kim çeker ya? Bu ne havalar böyle bulunmaz hint kumaşı mısınız? Çat engelledim diyen birisi bir daha o engeli açmamalı bence. Bir şey yapıyorsunuz kendince sonra bir gün bile yaptıgının arkasında duramıyorsunuz. Toksik karaktersiniz, ayrılın çocuğa yazık.

Dedim zaten bana başta herkesi senin için silerim diyip 2 gün sonra yumuşadigimda abartiyosun diyip kestirip atti

Çocuğa mı yazık ben çocuğa iyi davrandığım an tamam barıştık kafam rahat diyip akşam erkenden yatti niye boylesin dediğimde barıştık zaten artık diyip kestirip atabiliyor defalarca açıklama yapiyorum abartma cok abartiyosun diyor aradığımda of tm hadi kapatiyorum tarzında konuşuyor ama sonra ben çocuk oluyorum, teşekkürler

kiz arkadaşıyla (6-7 yillik mahalleden nadir bulusuyolar) fotosunu attı.

Ben hiç kıskanç değilim.8 aylık iliskimde 7 yıllık bir arkadaşı kiskanmam.Benim de böyle çok erkek arkadaşım var can ciğer belki de ondan böyle düşünüyorum.O kızın sevgilinizde yada sevgilinizin o kızda gözü olsa 7 yıl bekleyecek kadar beceriksiz değillerdir.Size söylemese haberiniz olmazdı söylemiş resim atmış.

Mesela yeni bir kız olsa kıskanırım.O bana yatıyorum dese de ben bir şekilde yakalarsam gizlese durumu açıklama bile dinlemem yalancı diye...

Ama sizin tepkiniz benim hayat tarzıma göre yanlış ve boğucu.

Kızla bulustuktan 5 dakika sonra bana yazıyorsa tabii ki de söylemesini isterim. Ben onu yolda eve geliyor biliyorum o arada kafede kızla oturuyor eve gecince asansördeyim yazıyor yok böyle bir şey. O beni dışarı çıktığımda arayip soruyorsa haber vermemi istiyorda o da yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…