İlişkide kim haklı, bitirmek için yeterli sebep mi?

Ani, spontane gelisen bir gorusme miymis yoksa onceden plani yapilmis mi?

Olabilir o an bana eve geciyorum demek yerine kizla buluştuk şimdi diyebilir

denk geldik oturduk demiş işte.
eve geçerken denk gelmiş.
hala o kadar haklı görüyorsunuz ki kendinizi arkadaşla buluştuk şimdi yerine kızla ifadesini kullanıyorsunuz. ilk mesajınızda da önden şimdiye kadar güvendiğinizi falan yazmışsınız.
basbayağı kıskanmışsınız işte. yok söylemedi yok diyebilirdi falan diye öfkenize kılıf aramayın boşuna.

Farkındaysanız konu sahıbı kız arkadasıyla görüştüğü için tepkı vermemiş? ‘Haberım olmadan’ dediği için tepkisini koymuş

Farkındaysanız konu sahıbı kız arkadasıyla görüştüğü için tepkı vermemiş? ‘Haberım olmadan’ dediği için tepkisini koymuş
alt metninde bin tane "asla istemedigim seydir" demis ama kadin arkadas konusuna. adam kizi bildigi icin söylese hic yok yere gecesi pic olacağından döndükten sonra söylemiş.
iletisim kurmaktan aciz birisiyle iletisim kurulamaz, birseyler saklanir gizlenir (aslinda en dogrusu ayrilmaktir ama ayrilamayacak yakinliktakiler icin)
ayrica sebep ne olursa olsun insan gibi iletisim kurmak yerine ayrilik sozleri soylemek, engellemek, sinirle hakaretler etmek normal mi?
boyle giderse daha coook yalan duyar sonraki sevgililerinden/ kocalarindan

Şu arkadaşınızı hemen hayatınızdan çıkarın.
niye ki? bence dogru akil vermis
konu sahibi ayrilmak istemiyor, yalvarma duymak istiyor. Arkadasi da doğru demis çünkü bunca atardan sonra erkek ayrilsa yine gelip bu arkadasinin omzunda ağlayacak "cok seviyorum, barisir miyiz" diye.
ben de olsam aynisini derdim:)

Ama o süreçte çocuk defalarca aramış konu sahibi açmamış ve nettim diyor. Arkadaşı gaz vermiş resmen onu takdir edip doğru yoldasın dememiş. Böyle arkadaş olur mu?

Ya tamam bu hareketi istemiyorsun da konuşup çözmek varken; engelle, kaldır, saydır, yardır yapmanin anlamı ne, çok çocuksu hareketler bunlar. Affettin çözduysen problemi, tekrar açmazsin konuyu, açacaksan kapatmazsin. Böyle laçkalaşır, ki öyle de olmuş.

Son düzenleme:
Ama o süreçte çocuk defalarca aramış konu sahibi açmamış ve nettim diyor. Arkadaşı gaz vermiş resmen onu takdir edip doğru yoldasın dememiş. Böyle arkadaş olur mu?
bilemiyorum konu sahibinin hali tavrı "bu kabul edilemez birşey, artik iliskiye devam edemeyeceğim" demiyor bence. tam tersi "seni cok seviyorum, beni hayal kırıklığına ugrattin. şimdi sana çok kötü davranip sabrini zorlayacagim, lutfen benim icin mucadele et" tarzi bir kapris biçimi gibi :)
genelde karsi taraf "eee sana da senin askinin izdirabina da" moduna girer girmez çark edip bin pisman oluyorlar. Arkadasi da bildigi tanidigi icin fazla uzatmasin istemiştir

Yo ben kendisine artık istemediğimi yazdım ve bana 3 saat açıklama yaptı. Ben ısrarla istemiyorum dedim ve hala bana haklısın diyip ozurler diledi.

Ve güncelleme: Üzerine gittikçe ben iyi davrandıkça egosunun oksandığını gördüm şey gibi, ben hata yapıyorum hemen barışıp bir de iyi davranıyor. 2 gün önce bana yalvarıp barıştıktan sonra aradığımda bana tahammülsüzlük yaptığı zaman artık dayanamadim ve ne halin varsa gör dedim uzaklaştim. Engellemek yerine evet uzun paragraflar yazdım en sonunda çünkü konuşulması gerekiyordu ve o kadar duygu dolu şeyler yazmama rağmen tek bir cümleye takilabildi. Bir şeylerin içinde bittiğini düşündüm derken ben o telefon olayında tavrımi koyunca bu sefer geri düzelmeye başladı güzel sözler vs vs. ancak yine de kafam karissa da bir şeylerin onda azaldığını düşünüyorum ya da yüz yüze görüşmek gerekiyor. Kesin evlenirim asla başka erkek istemiyorum gözüyle baktığım erkeğe karşı benim de hevesim kırıldı ve sevgim azaldı. Umarım olaylarin henüz yeni diyedir çünkü böyle sevgimin azalmasini bitmesini istemem. Burda beni haksız görenler yok kiz arkadasiyla bulusur cart curt. farkindaysaniz haber vermedi diyorum. Ay doğrusu artık 1 kelime edicek gücüm kalmadi o kadar kötü hissediyorum 8 9 ayım çöp oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…