• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliskide kiskancligi nasil yenebilirim? Ve sarki konusunda hakli miyim?

Bence de anliyor kesin. Zaten twitterda full benim sevgilimin mesajlarinin ss lerini alip paylasmis. 5-6 tane ss varsa 3-4 tanesi benim sevgilime ait yani. Havadan nem mi kapiyorum su an bilmiyorum her sey bana bu sekilde gozukuyor su an. calistigi icin ancaka hafta sonu gorusebilicez o zamana kadar icimde tuta tuta patliycam :KK43:

Ceyda denen kız durumun farkında, ilgisi de hoşuna gidiyor ben sana diyeyim. Bir an önce bu mevzuyu çözüp birilerine yallah demen lazım. Ya o kız gidecek ya sen. Böyle olmaz kankalıktan çıkmış bu durum.

Bu arada bunu soylemem yanlis biliyorum ama kiz goruntu olarak cekici birisi degil, hatta bence cirkin bile sayilabilir erkekler acisindan cekici bir yani yok. Ama dedigim gibi eglenceli kafa bir kiz.

Valla bence hislerin çok doğru, hiç gereksiz falan deme. Kim olsa rahatsız olur bu tavırlardan.

Şimdi en yakın arkadaşlarının %80 erkek olan biri olarak, benim için çooook ama çok değerliler onlarla herşeyimi konuşurum paylaşırım onlar da benimle ve yıllardır bu böyle simdi benim 1 bucuk senedir erkek arkadasım var onların da kız arkadası vardı ayrıldı digerinin yoktu yeni iliskisi basladı vs. Ama bazen herkesten sevgilimden önce bile onlarla bir seylerimi paylasıyorum cünkü aynı dili konusuyoruz aynı frekanstayız her zaman yanımda olmaya calisiyolar ben de onların öyle eskisi kadar full onlarla takılıp gecelere akamıyorum tabi iliskime saygımdan ama whatsapp grubumuz kaç senedir var ve erkek arkadasım aslaaa ama asla okusun istemem cünkü yanlıs anlasılmaya, rahatsız olmaya sebep olacak birsürü şey çıkar kesin ayıp ve ya yanlış değil ama kıskançlık yaratacak synı sekilde ben de onun kız arkadaslarıyla ve ya erkek samimi arkadas grubuyla yazısmasını vs asla okumam cünkü illa ki bir sey bulunur

Canım sıkılınca bazen uyuyorum diyip erkek arkadasıma onlarla konuştuğum oluyor aramızdaki espriler samimiyet dışardan bakam erkek ve ya kız arkadaş için inanılmaz anlamsız görünebilir ve ya farklı şekilde yorumlanabilir ama ben erkek arkadaşım çok ama çok seviyorum ama dostlarımın yeri çok ayrı.Erkek arkadaşım yokken de onlar vardı bir yanlış durum olmadı ve nolursa olsun olacaklar.

He bu arada tabi ki bir şeyleri kız ve ya erkek arkadaşın gözüne sokmamak gerek bazı şeyleri kendi aranda paylaşıp gülüp eplenirsin ama ben de hep bahsediyorum onlardan ne kadar eğlendiğimizden vs bu bir şey hissediyorum ya da gizli gizli aşığım ya da attention whore um demek olmuyo

Yani canım bizim aramızdaki iletişim çok farklı ama bunu senin öyle görmen mümkün değil demek istediğim bunu erkek arkadaşının senin gözüne sokmaması lazım söylersen dikkat eder

He tabi kızdan hoşlanıyo da olabilir bu da mümkün hiçbir şey imkansız değil yani sonuçta ama öyle olsa 1,5 sene de bunu anlardın belki şimdi sen aradığın için çok şey bulursun bence mesajları yollama olayına girme düzgünce sakince rahatsız olduğunu bunu ayarlaması gerektiğini empati yapması gerektiğini anlat baktın hala rahatsız ediyor seni ( tabi sen bir şey kurcalayıp okuyup sürekli bir şey bulursan çocugun hatası yok yanlış anlaşılmaya müsait bir şey çünkü) o zaman da resti çekersin beni kaybedersin halletmezsen dersin

Çok uzun yıllar önce senin Ceyda ile sevgilin gibi aşırı iyi arkadaş kanka olan iki insanla tanışmıştım. Çocuk hafiften bana asılmıştı kızda aramızı yapmaya çalışmıştı ama ikisinin fazla samimiyetinden haz etmediğim için ikisi ile de dostluk mesafesini korumuştum uzun yıllar sonra bu ikisi evlendi bir oğulları var hala görüşürüz sosyal medyadan da olsa :) Sen haklı sın

Çünkü bu sonradan edindiği bir arkadaş değil önceden de varmış senden önce yani sonradan olsa ne alaka diyebiliriz tabi ki

Sizin yaslariniz da iken belki az daha küçük olabilir sevgilimin hic sucu yoktu gerçi ona yürüyen bir kankasi vardı teklifsizce gelir masamiza oturur elini omzuna atardı adamın bir gün bir bardak çayı kafasından aşağı dokuverdim afiyet olsun deyip yürüdüm sevgilim de peşimden koşa koşa gelmişti kızı bir daha ortada görmedim ay nedense aklıma geldi ne manyakmisim :)

kıskanc dgılsın. ben de olsam rahatsız olurdum. acıkca konusç ve mumkunse artık ceyda kelımesını hayatınızdan cıkarın. arkadası olabılır ama sız bırer bıreysınız ve kendınızın ozel hayatında baskası olmamalı bana gore.

Bana son derece normal geldi mesela. Cok yakin arkadas olabilirler, saglam geyikleri olabilir. Rahatsiz olmam Ben. Ama tabiki bu sizi rahatsiz ediyorsa bir dur demeli. Fakst yine soyluyorum, ben anormal birsey gormedim

Back
X