• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliskide kiskancligi nasil yenebilirim? Ve sarki konusunda hakli miyim?

bu aralar kiskanclikla ilgili konularda konu sahiplerine hak verir oldum , kesin basimiza tas yagacak :KK70:

ben size hak verdim , kiskanc bir hatun degilim ve anlayamadigim bir duygudur , kankam erkektir , kocamin kankasi da kadindir , yani ben bu tarz iliskileri normal karsilarim
ama sizin sevgilinizinki normal gelmedi
ben sarki olayini yakalasam oyardim onu cok net soyluyorum

Sormayi inanin istiyorum ama o kizi kiskandigimi dusunmesindense olmeyi tercih ederim :d ayrica kiz bunu bi sekilde hissederse hic olmaz, yani sevgilim kiza soylemez tabi ama bilemiyorum. sarki meselesinin aslini ogrenmek istiyorum cidden. O sarkiyi bana whatsappten attigina eminim, whatsapp konusmalarimiz 1-2 ay geri gidiyor ve hepsini bastan sona okudum sarki yok, demek ki daha once atmis. O arkadas grubuna ise 1 hafta once yollamis, ya da daha yeni de olabilir.

Ayrica bu kiz surekli gruba kendi fotograflarini yolluyor, galeriye girdigimde benim fotografimdan cok onun vardi resmen. Diger arkadaslari da pek fotograf yollamamis bi tek o kiz surekli foto atmis. Sinir olmam icin +1 sebep
Kızı parçalayasım geldi :)

Kesinlikle gereksiz bi kıskançlık değil. Ceyda ne yerse yesin size ne? Siz Ceyda gibi hareket etmek zorunda degilsiniz. Benim eşim de ayni şeyleri bana yapmıştı evlendikten sonra patladim artik. Cok sorun yaşadım. Ben fesat oldum kıskanç oldum. Ama en sonunda bi uzmanla görüştüm bana hak verdi ve anormal olduğunu söyledi. Yani haksiz yere kiskanmiyorsunuz

4 yildir arkadaslar gorusmeyin desem haddime degil. Oyle bir sey demek istemiyorum zaten kendisi dikkat edecekti haraketlerine basta. Artik o kizdan hoslanmamayi gectim nefret ediyorum onunla arkadas oldugunu bilmek sinirlerimi ziplatiyo su an. O yuzden sanirim ayrilmak lazim ama nasil yapicam bilmiyorum :(

4 yildir arkadaslar gorusmeyin desem haddime degil. Oyle bir sey demek istemiyorum zaten kendisi dikkat edecekti haraketlerine basta. Artik o kizdan hoslanmamayi gectim nefret ediyorum onunla arkadas oldugunu bilmek sinirlerimi ziplatiyo su an. O yuzden sanirim ayrilmak lazim ama nasil yapicam bilmiyorum :KK43:
Ben de ayni şeyleri yaşadım ama evliydim düşün. Çok zordu. Cok yiprandim. Doldum şimdi igneliyorum teker teker

Ceyda’yı çağır , beraber zık...lanın der çeker giderdim. Kıyas yapan insanlardan hiç hoşlanmamıyorum.

Dedim zaten ceydayla ye o zaman diye. Sonra tartisma cikti yok iste yanlis anliyorsun ben oylesine demistim arkadaslar arasinda deriz biz boyle seyler nasil boyle bisey dusundun falan dedi kapattik konuyu sonra. Cook eski bi olay ama ilk aylarda falandi

Erkekten kadına, kadından erkeğe kanka olmaz. Onun adı ilerde değişir. Erkekler daha farklı gözle bakabiliyorlar zamanla. Bunu yaşadım . Anlattıkların sinir bozucu. Haklılık payın var.:kahve:

Flörtöz durumlar var aralarında.
O ses kaydını gördüğünüzde "ben de benim için kaydettin sanmıştım" falan deseydiniz diye düşündüm. Ben kıskançlığımı belli ederim duramam genelde, karşımdaki dikkat etmeliydi derim, ki kıskançlıktan ziyade bana göre olması gereken bu değil, sorun bu.
Derin bir nefes alıp sakince konuşun, tatmin edip etmeyeceğine, dikkat edip etmeyeceğine bakın.

Nasil konusmaliyim kizlar? Ben kendimi tutamam agir konusurum bagirip cagiririm kesin boyle de haksiz konuma dusucem biliyorum. Gidip sorsam sacmalama yok oyle bisey diycek. Onu seviyosa da benle niye 1.5 yildir beraber onu da anlayamiyorum :KK43:

Ben kendimi özel hissetmiyorum, bu durumdan rahatsızım. Arkadaşlarınla benim aramda bir fark olmalı, ben bu farkı göremiyorum. Neden böyle davranıyorsun diyeceksin bu kadar. Cevaplarından anlaşılır zaten. Ki kıskanmamı belli etmemeliyim diyorsun da bu kıskanmak değil bu cidden anormal bir davranış, sebebini sormak da hakkın.

Ceyda Hanıma istemsizce gıcık oldum buradan.
Bence haklısınız. İçinizde büyütmek yerine erkek arkadaşınızla güzelce konuşun, hödük degilse -ki umarım değildir- gerekli sınırı çizer, hödükse zaten kapıyı göstermeniz gerekir.

Ben kendimi özel hissetmiyorum, bu durumdan rahatsızım. Arkadaşlarınla benim aramda bir fark olmalı, ben bu farkı göremiyorum. Neden böyle davranıyorsun diyeceksin bu kadar. Cevaplarından anlaşılır zaten. Ki kıskanmamı belli etmemeliyim diyorsun da bu kıskanmak değil bu cidden anormal bir davranış, sebebini sormak da hakkın.

Bence sebep belli yani böyle bir durumda tek sebep olabilir zaten .....tek çare var ayrılmak ya da kabullenmek

Selamlar.

Bir kac gundur icimi yiyen bir konu var. erkek arkadasimla yaklasik 1.5 yildir beraberiz. Okulun son senesinde tanismistik, cok yakin 4lu bir arkadas grubu var yakinen tanimiyorum fakat biliyorum onlari da, bi oturup kahve icmisligimiz falan var yani hepsiyle.

Neyse bu gruptan 2 kiz var, birinin adi da Ceyda. Bu ceyda cok konuskan herkesin sevdigi bicir bicir bir kiz herkes onu kafa bir kiz olarak goruyor komik biraz da eglenceli birisi yani. Ilk baslarda sevgilim bu kiz icin bir iki kez cok iyidir, candir, herkese bi tane lazim falan demisti ve biraz garipsemistim dediklerini. Bi de mesela bir keresinde ikimiz okulu asip plan yapmistik nereye gitsek diye konusurken ceyda da surdaymis oraya gidelim ki falan demisti buna benzer olay bir kac kez yasandi. Ama bunlar iliskinin baslarinda oluyor yani, hani ne bileyim daha kac gunluk sevgiliyiz ama baska bi kiz hakkinda candir o ya falan diye konusuyor, ya da basbasa vakit gecirebilecekken ceydanin ya da arkadaslarinin oldugu yere gitmeyi istiyor.

Sonra bir keresinde de bi yemek soylemisti yiyelim diye ben de yemek istemedim durup dururken ceyda olsa yerdi demisti.

Sonra bu olaylarin uzerinden cok zaman gecti, bir daha bu sekilde bir sey yasamadik. Sevgilim arkadaslarina cok duskundur o yuzden benim de onlarla arkadas olmami istedi falan diye dusundum ki hala oyle dusunuyorum ama elimde olmadan o kiza sinir oluyorum, onunlayken daha cok egleniyomus, onu daha cok (arkadas olarak da olsa) seviyormus gibi geliyor ve bunu dusundukce icim sikiliyor.

Neyse en son bir sebepten tartismistik ve bana telefonunu verip al bak istersen demisti o sirada bakarken sekmeler acildi ve o dortlu arkadas grubunun whatsapp konusmasi gozuktu. Birbirlerine kankam falan diye hitap etmisler, evet asiri normal bir sey ama sinir olmaktan kendimi alamadim. Asil olay ise bana bir ara gitar calip sarki soylerken ses kaydi atmisti (izin alip girdim bu kisma), whatsappten yollamisti bunu cok net hatirliyorum. Aradan baya zaman gecti, neyse ayni sarkiyi gruba yollayip ceyda senin icin kaydettim bunu demis. Sarki da caddelerde ruzgar.

Bunu gorunce hem hayal kirikligi yasadim hem sinirlendim, baska bir kiza sarki kaydetmek ne alaka? Ben de bana ozel kaydetti sanmistim o yuzden hayal kirikligi yasadim. Bir de acaba aralarinda gitar calabilir misin calamaz misin gibi bir muhabbet ni gecti de onun icin mi kaydetti emin olamadim ama oyle de olsa taa onceden kaydettigi seyi senin icin kaydettim diye yollamasi garip geldi. Ilk bana atmisti cunku sarkiyi.

Siz ne dusunuyorsunuz? Gereksiz kiskanclik yapiyorum degil mi? Nasil yenebilirim bunu? Yine de sarki olayi hala garip geliyor bana, yorumlarinizi merak ediyorum.
Erkeklere hep olur böyle ortamlarda öne çıkan fırlama kızlara aşırı hayranlık. Kendimizi kandırmayalım, kimse karşı cinse bu benim canımdır kanımdır diyip şarkılar bilmem neler kaydetmez. Sevgilinin kıza gizli bir hayranlığı var. Belki de yüz arayıp bulamayınca kanka seviyesine düşürmüştür. Ama erkekler bir beğendiğini kolay kolay unutmuyor. Kıskanmakta haklısın, hiç sevmediğim hareketler. Bence bu kankalığa sıcak bakmadığını belirt. Atar gider yaparsa sen de yoluna bakarsın, dünyada erkek bitmedi ya ;)

Açık açık konus, boyle boyle diyorsun ben rahatsiz oluyorum. Kiskanc biri olmadigimi, seni simdiye kadar kisitlamadigimi biliyorsun. Bu durum da zaten basit bir kiskanclik meselesi degil, karşı taraftan yanlis anlaşılabileceğini düşünüyorum ve kendimi kotu hissediyorum seklinde bir konusma yap. Onu suclama, ceydaya laf atma. Onemli olan sen ve hislerin. Bir erkek de zaten sevgilisini/eşini gercekten seviyorsa boyle bir duruma sebep oldugu icin, kotu hisler beslemesine sebep oldugu icin gerekirse arkadaşını harcar bile.
Iliskilerde kimse kimseyi zor duruma sokmamali. Yani ben eşime bile, birak sevgiliyi, sununla gorusmeyeceksin gibi bir cümle kurmam. Ama o da boyle bir cümle kurmamami sağlayacak.
Sen simdi kendini kotu hissediyorsun boyle seyler yapmak ve konusmak zorunda kaldigin icin ama o da seni bu konuma düşürmeyecekti.
Kıskançlık meselelerinde karşılıklı sessiz bir uyum olmali. O uyum bozuldugunda ya yollar ayrilir ya da boyle mudahaleler başlar.

Bence sebep belli yani böyle bir durumda tek sebep olabilir zaten .....tek çare var ayrılmak ya da kabullenmek

Göz göre göre kızla flörtleşiyor bildiğin bunun daha kıskandığımı belli etmeyeyimi mi kalmış? Ceydalık mevzu yok zaten sevgilisiyle arasında halletmesini gerektiren bir mesele. Kabullenirse de kendi bilir ama kocası değil bir şeyi değil, yallah yani. Kimsenin paravan malzemesi olmak zorunda değil.

Bana alttan alttan Ceyda'ya yürüyor gibi geldi. Yüz bulamamış ama hala kanka ayağıyla devam.

Aynen katılıyorum. Benim birebir başıma geldi, kankam dediğim erkek arkadaşım sevgilisi varken bana ciddi ciddi "Sana ondan daha fazla değer verdiğimi göremiyor musun neden beni yok sayıyorsun?" dedi. Var böyle karaktersiz insanlar illa sevgilisin diye o gözle bakmayıp paravan olarak kullanabiliyorlar. Ben arkadaşlığımı bitirmekle yetindim, konuşmaları sevgilisine göndermeyi düşündüm ama bu sefer de farklı algılanabilirdi durum karışmak istemedim. Hata edip etmediğimi bilmiyorum, sadece ayrıldığını duydum o kızdan daha da görüşmedim. Bir yerden patlıyor zaten ama konu sahibi izin vermemeli buna. Ceyda denen şahıs da bildiği halde bilmemezliğe vuruyor bana kalırsa; eminim anlıyordur ilgisini.

Aynen katılıyorum. Benim birebir başıma geldi, kankam dediğim erkek arkadaşım sevgilisi varken bana ciddi ciddi "Sana ondan daha fazla değer verdiğimi göremiyor musun neden beni yok sayıyorsun?" dedi. Var böyle karaktersiz insanlar illa sevgilisin diye o gözle bakmayıp paravan olarak kullanabiliyorlar. Ben arkadaşlığımı bitirmekle yetindim, konuşmaları sevgilisine göndermeyi düşündüm ama bu sefer de farklı algılanabilirdi durum karışmak istemedim. Hata edip etmediğimi bilmiyorum, sadece ayrıldığını duydum o kızdan daha da görüşmedim. Bir yerden patlıyor zaten ama konu sahibi izin vermemeli buna. Ceyda denen şahıs da bilip bilmemezliğe vuruyor bana kalırsa; eminim anlıyordur ilgisini.

Bence de anliyor kesin. Zaten twitterda full benim sevgilimin mesajlarinin ss lerini alip paylasmis. 5-6 tane ss varsa 3-4 tanesi benim sevgilime ait yani. Havadan nem mi kapiyorum su an bilmiyorum her sey bana bu sekilde gozukuyor su an. calistigi icin ancaka hafta sonu gorusebilicez o zamana kadar icimde tuta tuta patliycam :(

Back
X