- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi SexyToiletPaper
Hiç gereksiz değil kıskançlığın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızı parçalayasım geldi :)Sormayi inanin istiyorum ama o kizi kiskandigimi dusunmesindense olmeyi tercih ederim :d ayrica kiz bunu bi sekilde hissederse hic olmaz, yani sevgilim kiza soylemez tabi ama bilemiyorum. sarki meselesinin aslini ogrenmek istiyorum cidden. O sarkiyi bana whatsappten attigina eminim, whatsapp konusmalarimiz 1-2 ay geri gidiyor ve hepsini bastan sona okudum sarki yok, demek ki daha once atmis. O arkadas grubuna ise 1 hafta once yollamis, ya da daha yeni de olabilir.
Ayrica bu kiz surekli gruba kendi fotograflarini yolluyor, galeriye girdigimde benim fotografimdan cok onun vardi resmen. Diger arkadaslari da pek fotograf yollamamis bi tek o kiz surekli foto atmis. Sinir olmam icin +1 sebep
Kesinlikle gereksiz bi kıskançlık değil. Ceyda ne yerse yesin size ne? Siz Ceyda gibi hareket etmek zorunda degilsiniz. Benim eşim de ayni şeyleri bana yapmıştı evlendikten sonra patladim artik. Cok sorun yaşadım. Ben fesat oldum kıskanç oldum. Ama en sonunda bi uzmanla görüştüm bana hak verdi ve anormal olduğunu söyledi. Yani haksiz yere kiskanmiyorsunuz
Ben de ayni şeyleri yaşadım ama evliydim düşün. Çok zordu. Cok yiprandim. Doldum şimdi igneliyorum teker teker4 yildir arkadaslar gorusmeyin desem haddime degil. Oyle bir sey demek istemiyorum zaten kendisi dikkat edecekti haraketlerine basta. Artik o kizdan hoslanmamayi gectim nefret ediyorum onunla arkadas oldugunu bilmek sinirlerimi ziplatiyo su an. O yuzden sanirim ayrilmak lazim ama nasil yapicam bilmiyorum![]()
Ceyda’yı çağır , beraber zık...lanın der çeker giderdim. Kıyas yapan insanlardan hiç hoşlanmamıyorum.
Nasil konusmaliyim kizlar? Ben kendimi tutamam agir konusurum bagirip cagiririm kesin boyle de haksiz konuma dusucem biliyorum. Gidip sorsam sacmalama yok oyle bisey diycek. Onu seviyosa da benle niye 1.5 yildir beraber onu da anlayamiyorum![]()
Ben kendimi özel hissetmiyorum, bu durumdan rahatsızım. Arkadaşlarınla benim aramda bir fark olmalı, ben bu farkı göremiyorum. Neden böyle davranıyorsun diyeceksin bu kadar. Cevaplarından anlaşılır zaten. Ki kıskanmamı belli etmemeliyim diyorsun da bu kıskanmak değil bu cidden anormal bir davranış, sebebini sormak da hakkın.
Erkeklere hep olur böyle ortamlarda öne çıkan fırlama kızlara aşırı hayranlık. Kendimizi kandırmayalım, kimse karşı cinse bu benim canımdır kanımdır diyip şarkılar bilmem neler kaydetmez. Sevgilinin kıza gizli bir hayranlığı var. Belki de yüz arayıp bulamayınca kanka seviyesine düşürmüştür. Ama erkekler bir beğendiğini kolay kolay unutmuyor. Kıskanmakta haklısın, hiç sevmediğim hareketler. Bence bu kankalığa sıcak bakmadığını belirt. Atar gider yaparsa sen de yoluna bakarsın, dünyada erkek bitmedi yaSelamlar.
Bir kac gundur icimi yiyen bir konu var. erkek arkadasimla yaklasik 1.5 yildir beraberiz. Okulun son senesinde tanismistik, cok yakin 4lu bir arkadas grubu var yakinen tanimiyorum fakat biliyorum onlari da, bi oturup kahve icmisligimiz falan var yani hepsiyle.
Neyse bu gruptan 2 kiz var, birinin adi da Ceyda. Bu ceyda cok konuskan herkesin sevdigi bicir bicir bir kiz herkes onu kafa bir kiz olarak goruyor komik biraz da eglenceli birisi yani. Ilk baslarda sevgilim bu kiz icin bir iki kez cok iyidir, candir, herkese bi tane lazim falan demisti ve biraz garipsemistim dediklerini. Bi de mesela bir keresinde ikimiz okulu asip plan yapmistik nereye gitsek diye konusurken ceyda da surdaymis oraya gidelim ki falan demisti buna benzer olay bir kac kez yasandi. Ama bunlar iliskinin baslarinda oluyor yani, hani ne bileyim daha kac gunluk sevgiliyiz ama baska bi kiz hakkinda candir o ya falan diye konusuyor, ya da basbasa vakit gecirebilecekken ceydanin ya da arkadaslarinin oldugu yere gitmeyi istiyor.
Sonra bir keresinde de bi yemek soylemisti yiyelim diye ben de yemek istemedim durup dururken ceyda olsa yerdi demisti.
Sonra bu olaylarin uzerinden cok zaman gecti, bir daha bu sekilde bir sey yasamadik. Sevgilim arkadaslarina cok duskundur o yuzden benim de onlarla arkadas olmami istedi falan diye dusundum ki hala oyle dusunuyorum ama elimde olmadan o kiza sinir oluyorum, onunlayken daha cok egleniyomus, onu daha cok (arkadas olarak da olsa) seviyormus gibi geliyor ve bunu dusundukce icim sikiliyor.
Neyse en son bir sebepten tartismistik ve bana telefonunu verip al bak istersen demisti o sirada bakarken sekmeler acildi ve o dortlu arkadas grubunun whatsapp konusmasi gozuktu. Birbirlerine kankam falan diye hitap etmisler, evet asiri normal bir sey ama sinir olmaktan kendimi alamadim. Asil olay ise bana bir ara gitar calip sarki soylerken ses kaydi atmisti (izin alip girdim bu kisma), whatsappten yollamisti bunu cok net hatirliyorum. Aradan baya zaman gecti, neyse ayni sarkiyi gruba yollayip ceyda senin icin kaydettim bunu demis. Sarki da caddelerde ruzgar.
Bunu gorunce hem hayal kirikligi yasadim hem sinirlendim, baska bir kiza sarki kaydetmek ne alaka? Ben de bana ozel kaydetti sanmistim o yuzden hayal kirikligi yasadim. Bir de acaba aralarinda gitar calabilir misin calamaz misin gibi bir muhabbet ni gecti de onun icin mi kaydetti emin olamadim ama oyle de olsa taa onceden kaydettigi seyi senin icin kaydettim diye yollamasi garip geldi. Ilk bana atmisti cunku sarkiyi.
Siz ne dusunuyorsunuz? Gereksiz kiskanclik yapiyorum degil mi? Nasil yenebilirim bunu? Yine de sarki olayi hala garip geliyor bana, yorumlarinizi merak ediyorum.
Bence sebep belli yani böyle bir durumda tek sebep olabilir zaten .....tek çare var ayrılmak ya da kabullenmek
Bana alttan alttan Ceyda'ya yürüyor gibi geldi. Yüz bulamamış ama hala kanka ayağıyla devam.
Aynen katılıyorum. Benim birebir başıma geldi, kankam dediğim erkek arkadaşım sevgilisi varken bana ciddi ciddi "Sana ondan daha fazla değer verdiğimi göremiyor musun neden beni yok sayıyorsun?" dedi. Var böyle karaktersiz insanlar illa sevgilisin diye o gözle bakmayıp paravan olarak kullanabiliyorlar. Ben arkadaşlığımı bitirmekle yetindim, konuşmaları sevgilisine göndermeyi düşündüm ama bu sefer de farklı algılanabilirdi durum karışmak istemedim. Hata edip etmediğimi bilmiyorum, sadece ayrıldığını duydum o kızdan daha da görüşmedim. Bir yerden patlıyor zaten ama konu sahibi izin vermemeli buna. Ceyda denen şahıs da bilip bilmemezliğe vuruyor bana kalırsa; eminim anlıyordur ilgisini.