İlişkide kontrolsüz kıskançlık

O böyle kişilerin taktiği. Telefonunu hep ortaya koyar ki senin telefonunu da rahat rahat kontrol etsin. Ama devam edersen telefonunu gizleyecek ama senin telefonuna devamlı bakacak öyle diyeyim
Bakıyordu zaten sürekli telefonuma ama kendininkide ortadaydı ona güvenimle alakalı bi problemim yoktu güveniyordum

Canım arkadaşım, ne evliliği ne süreci. Ben dikkat edersem iyiyiz diyorsunuz? Neye dikkat ediyorsunuz mesela? Siz bol giydiğinizde mi mutlusunuz? Böyle mutluluk olur mu? Komutla çalışan bebek gibi. Kendinize geliniz, lütfen.

Arkadaşlar 1 seneye yakın ilişkim var ilişkimin başlarında sanki rüya alemindeydim her şey çok güzeldi çok ilgili çok seviyor zevklerimiz aynı zaman geçirirken çok mutluyuz ama zamanla aşırı kıskançlıkları ortaya çıkmaya başladı. Başlarda bunları tolere edersem uyum sağlarsam onunda bana uyum sağlayacağını düşündüm ama asla değişmedi. Erkek arkadaş çevrem asla olamaz iş yerinde erkeklerin bulunduğu ortamda olamam selam veremem sohbet edemem. Karşı cins kimseye iyi akşamlar günaydın diyemem bunun için büyük kavga etmişliğimiz var. Erkeklerle asla tokalaşamam kuzenim vs olsun asla sarılamam ve sürekli sorar tokalaştın mı vs diye . Ben sahil kesiminde yaşayan biriyim ailemde nispeten seküler insanlar. bütün kıyafetlerime karışır her şey bol ve uzun olmak zorunda ki ben tesettürlü biri değilim ona rağmen normalde de açık giyinen biri değilim. Evin içinde giydiğim kıyafetlere kadar karışan üstün müsait değilse mutlaka perdemi çektiren çekmezsem kavga çıkaran biri.Kendide ben ne istersen itiraz etmeden yapıyor fakat ben onu bu türlü saçma sapan kısıtlamak istemiyorum saçma geliyor bana. Sonra da sen ne desen ben itiraz etmeden yapıyorum sen neden yapmıyorsun diye beni suçluyor. Sürekli o haklı hep onun dediği doğru benim düşüncelerime kadar karışıyor. En son tatilde kavga çıktı denize girme mevzusu yüzünden. Böylesini nasıl seversiniz diyorsunuz biliyorum ama ben dikkat ettiğim sürece çok iyiyiz mutluyuz seviyorum bunlar söz konusu olduğunda kavga gürültü. Ben hemşireyim o ise polis 32 yaşındayız evlilik sürecindeydik. Yorumlarınızı bekliyorum
polislerin cogu kafadan kontak oluyor bana saglıklı gelmedi

Bugüne kadar sadıklığıyla alakalı bi problem görmedim telefonu sürekli ortada konuştuğu görüştüğü kişiler belli gün içinde sürekli beraberiz ararız konuşuruz kendisine öyle bi şey asla yapmayacağını söyleyen biri ama sanki ben sürekli onu aldatacak potansiyelde biriymişim gibi paranoya yapıyor kendine
paranoya yapmıyor
kendi aklı fikri orda olduğu için herkesten aynı şeyi bekliyor

Kendisi o derece sapikki dusun bir tokalasmadan neler cikariyor cunku onun kendiside oyle dusunuyor bir kadin onunla tokalasiyorsa mesela direk onun gozunde yollu orpu falan cunku adam kendisi sapik igrenc bir insan sizde boyle biriyle evlenmeyi dusunuyorsunuz aferim

Ban yiyeceğim ama bu duruma kıskançlık diyen kızların kafasına sıçayım. Bu yaşa kadar hiç mi sevilmediniz de şu durumu kıskançlık olarak değerlendiriyorsunuz nasıl bir eziksiniz allah bilir bunları yapıyor diye bana çok aşık diye düşünüyorsundur kendisine özsaygısı olan özdeğeri olan kendisini bilen kadın gelip bu konuyu bile açmadan adama resti çeker ama bizim kadınlarımız onca şeye rağmen anca düşünsün

Sizi yetiştiren ailelere üzülüyorum kızlarını bu yaşa kadar büyütüp okutmuşlar meslek sahibi yapmışlar ama kızları bir erkeğin kölesi olmuş ne kadar basitsiniz böyle davrandığınızda değeriniz olduğunu falan mı sanıyorsunuz çok merak ediyorum

Tüm hayatınızı değiştireceksiniz, arkadaş çevrenız kalmayacak kıyafetlerınız dolabınızı değiştireceksınız ve hep kontrol altında olacaksınız . Yapabılırsenız evlenın

Herkes yazmis ama bir de ben yazayim.
Bu yazdiklariniza kiskanclik deyip gecmek, kendinizi kandirmak olur.

Arkadaşlar 1 seneye yakın ilişkim var ilişkimin başlarında sanki rüya alemindeydim her şey çok güzeldi çok ilgili çok seviyor zevklerimiz aynı zaman geçirirken çok mutluyuz ama zamanla aşırı kıskançlıkları ortaya çıkmaya başladı. Başlarda bunları tolere edersem uyum sağlarsam onunda bana uyum sağlayacağını düşündüm ama asla değişmedi. Erkek arkadaş çevrem asla olamaz iş yerinde erkeklerin bulunduğu ortamda olamam selam veremem sohbet edemem. Karşı cins kimseye iyi akşamlar günaydın diyemem bunun için büyük kavga etmişliğimiz var. Erkeklerle asla tokalaşamam kuzenim vs olsun asla sarılamam ve sürekli sorar tokalaştın mı vs diye . Ben sahil kesiminde yaşayan biriyim ailemde nispeten seküler insanlar. bütün kıyafetlerime karışır her şey bol ve uzun olmak zorunda ki ben tesettürlü biri değilim ona rağmen normalde de açık giyinen biri değilim. Evin içinde giydiğim kıyafetlere kadar karışan üstün müsait değilse mutlaka perdemi çektiren çekmezsem kavga çıkaran biri.Kendide ben ne istersen itiraz etmeden yapıyor fakat ben onu bu türlü saçma sapan kısıtlamak istemiyorum saçma geliyor bana. Sonra da sen ne desen ben itiraz etmeden yapıyorum sen neden yapmıyorsun diye beni suçluyor. Sürekli o haklı hep onun dediği doğru benim düşüncelerime kadar karışıyor. En son tatilde kavga çıktı denize girme mevzusu yüzünden. Böylesini nasıl seversiniz diyorsunuz biliyorum ama ben dikkat ettiğim sürece çok iyiyiz mutluyuz seviyorum bunlar söz konusu olduğunda kavga gürültü. Ben hemşireyim o ise polis 32 yaşındayız evlilik sürecindeydik. Yorumlarınızı bekliyorum
32 yaşındasın akıl vermeye utanıyorum! Kendini lâyık gördüğün hayat bu mu? Maymunla da onun istediği gibi iletişim kurarsan sorun çıkmaz.

Siz devekuşu gibi problemleri görmek yerine üstünü örtmeye hasır altı etmeye çalışıyorsunuz. Bu kadar alttan almanın bir patlaması olur. Eğer şimdiden böyle rahatsız ediyorsa evlenince daha kötü olacaktır. Sizin fikriniz ayrılıp ayrılmamak. Ama benim kendi düşüncem bu yaşa kadar sizinle yaşayıp sizi öyle sevip değiştirmeye çalışan insanla olmaz. Cidden olmaz ne sizin psikolojinize uyar ne onun düşüncelerine. Eğer uymuyorsa ayrılın onunda kendi kafasında bir kadın modeli var ona uydurmaya çalışıyor sizi. Belki evlenince tesettüre girmenizi isteyebilir. Siz ona hak verip kendinizden ödün verdikçe üstünü isteyecektir.

Birebir aynı şeyler zaten, kurye gelse kapıya bırakır gider zil

ben asla normalleştirmiyorum zaten, defalarca söyledim sağlıklı olmadığını tedavi olmasını gerektiğini ama kabul ettiremiyorum
niye ayrılmıyorsunuz böyle bir seçeneğiniz yok mu

köle misiniz? niye bu kadar taviz veriyorsunuz siizn kendi hür iradeniz yok mu?

sadece tül kapalı olduğunda gündüz vakti bile olsa evin için görünüyormuş o yüzden perdede kapalı olsun istiyor
Her gun yeni yeni sacma sapan seyler duyuyorum burada. Inanilmaz bir ortam. Bacim sen ne iliski yasiyorsun bu magara adami ile. Kac kurtar kendini deli misin divane misin? Dertsiz hayatina dert mi ariyorsun. O istediklerini yapar tabi onu kisitlayan birsey yok ki. Yaz gunu kazak giyip gezsin bakalim sokakta yapabilecek mi? Hasta sapik ruhlu herif.

Back
X