• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide küfür

Aylaaglama

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2017
178
172
23
35
çok yakın bir arkadaşım sevgilisiyle kavga etmiş ve oğlan bütün küfürleri etmiş. Annesine,kız kardeşine,namusuna şerefine kadar herşeyine küfür etmiş. Sebeb kızın çalıştığı için attığı mesaja cevap vermemesiymiş saçmalığa bakar mısınız. Ayrıl diyorum ayrılmıyo çiçek yolladı diyo. Ama sebep o değil oğlan yakışıklı olduğu için ayrılmıyo adım gibi eminim. Whatsapp mesajlarını gösterdi tiksindim çocuktan. Normalde benim de arkadaşım ama ona rağmen iğrendim.
Karışmak istemiyorum ilişkilerine ayrılsalar senin yüzünden diyebilir korkusuna diyemiyorum bişey. Ama bu kadar ağır hakareti insan düşmanına etmez.
Bu durumun kötü olduğunu gelecekte daha beterlerini yaşıyabileceğini ona yaşamadan nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

çok yakın bir arkadaşım sevgilisiyle kavga etmiş ve oğlan bütün küfürleri etmiş. Annesine,kız kardeşine,namusuna şerefine kadar herşeyine küfür etmiş. Sebeb kızın çalıştığı için attığı mesaja cevap vermemesiymiş saçmalığa bakar mısınız. Ayrıl diyorum ayrılmıyo çiçek yolladı diyo. Ama sebep o değil oğlan yakışıklı olduğu için ayrılmıyo adım gibi eminim. Whatsapp mesajlarını gösterdi tiksindim çocuktan. Normalde benim de arkadaşım ama ona rağmen iğrendim.
Karışmak istemiyorum ilişkilerine ayrılsalar senin yüzünden diyebilir korkusuna diyemiyorum bişey. Ama bu kadar ağır hakareti insan düşmanına etmez.
Bu durumun kötü olduğunu gelecekte daha beterlerini yaşıyabileceğini ona yaşamadan nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
arkadaşının mide konya ovası ise sen karışma canım

1 ay sonra da yan baktın x kişiye diye ağzını burnunu kırar, yine çiçek yollar affedilir.

Kadının salağı da hiç çekilmiyor! Namusuna küfür etmiş madem bunu kaldırdın, annene-kardeşine edilen küfürleri hazmedeme! Yuh artık! Az gurur be! Az gurur! Anası babası bir fiske vursa feryat figan kendini yıkar orda burda! Elin b.klu oğluna kendi namusuna küfür ettiriyor! Gerizekalılılık like this...

Ama sebep o değil oğlan yakışıklı olduğu için ayrılmıyo adım gibi eminim.

İşte problemin kaynağı. Gorunusle karakter paralel olsaydı, nice yakisiklilar dünya iyisi olurdu :)

Umarım arkadaşınız bu insanı farkli açılardan degerlendirebilir. Yoksa bu kişinin hazimsizligi yüzünden daha ağır sıkıntılar çekecek gibi görünüyor.

Var ya böyle tipler .benim bir arkadasım vardı böyle .kıza anaavrat küfür ederdi sevgilisi hemde nasıl.hep böyle kavga gürültü ilişkileri vardı .bu ruh hastasıyla evlendi .şu an iletişimimiz yok bazen merak ediyorum ne yaptı diye .yani karışmamak lazım sonra sen kötü oluyorsun .arabozucu diyorlar .sanki arayı bozup kendin alıcan adamı.
Benim şahsen kaldıramayacsğım bir durum .cahil insanların küfür ettiğini düşünüyorum zaten öyle biriyle işim olmaz .asil insanlsrı severim görgülü bilgili öyle birininde ağzı pis değildir ..

Kaç kere dedim büyük zarar görürsün diye ama anlamıyo. Bu ilk değilmiş önceden de küfür etmiş ama yine affetmiş. Bu kez niye affettin diyorum çiçek yolladı işe diyo. O küfürlere kamyonla çiçek yollasa dönüşü olmaz diyorum seviyo diyo.
Bi salak lafı için ilişkiyi bitirenler var ama bu ana avrat küfür iğrençlik artık

Var ya böyle tipler .benim bir arkadasım vardı böyle .kıza anaavrat küfür ederdi sevgilisi hemde nasıl.hep böyle kavga gürültü ilişkileri vardı .bu ruh hastasıyla evlendi .şu an iletişimimiz yok bazen merak ediyorum ne yaptı diye .yani karışmamak lazım sonra sen kötü oluyorsun .arabozucu diyorlar .sanki arayı bozup kendin alıcan adamı.
Benim şahsen kaldıramayacsğım bir durum .cahil insanların küfür ettiğini düşünüyorum zaten öyle biriyle işim olmaz .asil insanlsrı severim görgülü bilgili öyle birininde ağzı pis değildir ..
Ben de ondan korkuyorum ayrılsa ben suçlu olurum diye.

İşte problemin kaynağı. Gorunusle karakter paralel olsaydı, nice yakisiklilar dünya iyisi olurdu :)

Umarım arkadaşınız bu insanı farkli açılardan degerlendirebilir. Yoksa bu kişinin hazimsizligi yüzünden daha ağır sıkıntılar çekecek gibi görünüyor.
Evet sırf görünüş için bunun yaptığı. Yolda giderken kıskandığım biri benim için diyo. Kaybetmek istemiyo sırf tipi var diye. Ama bu kadar küfür ben hiçbir erkekten duymamıştım. Dolmuşçu kavgasına denk geldim bi kere bu kadar küfür etmemişlerdi birbirlerine.

karışma sen kötü olursun

yanlış olduğunu güzel bi dille söyle uyar arkadaşını gerisini ona bırak.

Konuyu okumaya bile gerek yok.
Agzi kufurlu insanlardan asla haz etmem, cok yakinimi birakin cevremde dahi olsun istemem.
:KK20:

Hic bir sekilde anlatamazsin. Ne zaman evlenecek, bi kac tane cocuk yapacak sonra babasinin evine donecek iste o zaman "haaa dogruymus" diyecek.

Uyarmışsın daha da karışma hatta böyle bir insanla ben arama mesafe koyarım , ilerde çok pişman olur ama o zaman geç olur.

Back
X