• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide küfür

Zafer akincinin aşkla ilgili kitabı vardı obi alip zorla okutturun su anda aşık ve göremiyor gerçekleri ve birde benim konularımi okutturun neler çekeceğini ilerde görsün ...

Arkadaşın o çocuktan ayrılacağını sanmıyorum, bence sen de ayrılma konusunda fazla müdahil olma sonra senin yüzünden diye başının etini yer ilerde.

Bu sefer affetmiş herhalde artık yapacak bi şey yok gibi ama çocuga bir daha küfür ederse kesinlikle bir daha yüzünü göremeyecegini söylesin. Eğer öyle bir şey gerçekleşirse de gerçekten resti çeksin.

Yani madem adamdan vazgeçemiyor, bari yola getirsin.

çok yakın bir arkadaşım sevgilisiyle kavga etmiş ve oğlan bütün küfürleri etmiş. Annesine,kız kardeşine,namusuna şerefine kadar herşeyine küfür etmiş. Sebeb kızın çalıştığı için attığı mesaja cevap vermemesiymiş saçmalığa bakar mısınız. Ayrıl diyorum ayrılmıyo çiçek yolladı diyo. Ama sebep o değil oğlan yakışıklı olduğu için ayrılmıyo adım gibi eminim. Whatsapp mesajlarını gösterdi tiksindim çocuktan. Normalde benim de arkadaşım ama ona rağmen iğrendim.
Karışmak istemiyorum ilişkilerine ayrılsalar senin yüzünden diyebilir korkusuna diyemiyorum bişey. Ama bu kadar ağır hakareti insan düşmanına etmez.
Bu durumun kötü olduğunu gelecekte daha beterlerini yaşıyabileceğini ona yaşamadan nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Sevgiliyken ayarsiz bi insani es olarak dusunmesin bile kendisine derim ben. Yani Allah korusun oylesini. Tamam bizde tartisiyoruz eşimle ama hakaret boyuna asla gelmiyo . bosver canim sen onlari. Nasil olsa kiz ayrilmasa bile erkek ayrilir , o kadar kufuru edebilen bi erkek saygisini yitirmis demektir karsisindaki kadina. Ve aile boyu kufurler edebiliyosada zaten evlilik niyetinde de degildir,olmamasi arkadasinin faydasinadir. Sen sıvış aradan, kizada sakin uyari falan yapma, yakisikli diye ailesine kufur eden bi cocukla beraber olmayi kabul eden kizdan sanada arkadas olmaz bence. Biraz kati yazdim ama bunun baska uslubunu bilmem ben. Ayip diye birsey var. Eglenceli gunler cabuk gecer. Gercekle yuzlesince yine sana gelecek zaten kiz arkadasin, sana aglicak. Uzak tut kendini derim.

Herkes layığını bulur. :KK14:

Bırak, karışma tencere kapak olmuşlar.

Arkadaşının karakteri bu kadar küfür yiyip, itilip kakılmayı kaldırıyor demek ki...
Tavsiyem herkese, bu tür kadınlara üzülmeyin, bunları düşünmeyin, ve bunu değiştirmek için kendinizi hırpalamayın. Valla burada da arkadaşının kafasından bir sürü kadın konu açıyor. Hergün dayak veya küfür yiyip seven, devam eden kadınlar. Konularına o şekilde yazmıyorum ama " oh iyi olmuş, az bile dayak yemişsin" diyorum içimden, bu da itirafım olsun. Arkadaşına da iyi olmuş o zaman bence, demek kadın hoşlanıyor. Dayak / küfür eden memnun, yiyen memnunsa karışmayacaksın, sen daha da çok memnun olacaksın o sado-mazo ilişkisini izlemekten. :)

Yoklukta kız ne yapsın ?

Bırak hiç karışma, sonra kötü olan sen olursun... Hoşlanıyor demekki böyle şeylerden baksana çiçeeeenkkk gönderiyormuş ne romantik :KK53:

Ne zaman arkadaşımı sevgilisi hakkında uyardıysam kötü oldum .küsenler bile oldu .o yüzden artık bu tarz olaylara karışmıyorum .ne halleri varsa görsünler .kadınlsr erkek delisi olmus .erkeksiz yaşayamıyor .gelip sana dert yanar sende ayrıl canım ne çekiyorsun dersin .gider adamla barışır sen kötü olursun .
Sende yorum yapma ilişkisine artık .bide gidip arkadasım senin hakkında böyle böyle dedi bile diyen tipler var Allahım ya .bide görünüşte çok modernler kafa aynı .

Back
X