• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliskide mesafe

Bu çok derin ve tartışılır bir konu. Ben evlenmeden önce yaşamayı desteklemiyorum. Eşim de bu mantıkta biri yani önem verirdi bazı şeylere. Bekar kızların nasıl yaşayacağı ya da yaşamyacağı şeklinde ya da yaşamalı şeklinde bir dayatmam yok yanlış anlaşılıp yön vermek istemem. Ben sadece bu tür mantısızlığa ironi yapıyorum. Yoksa sonsuz özgürlük cinsellikte desteklediğim bir durum değil evlilik öncesi.
bende ironu yapiyorum mesajiniza katiliyorum sizin gibi dusunuyorum bende :)

Bu çok derin ve tartışılır bir konu. Ben evlenmeden önce yaşamayı desteklemiyorum. Eşim de bu mantıkta biri yani önem verirdi bazı şeylere. Bekar kızların nasıl yaşayacağı ya da yaşamyacağı şeklinde ya da yaşamalı şeklinde bir dayatmam yok yanlış anlaşılıp yön vermek istemem. Ben sadece bu tür mantısızlığa ironi yapıyorum. Yoksa sonsuz özgürlük cinsellikte desteklediğim bir durum değil evlilik öncesi.
bence kısıye bırakılmalı hersey kısılerde mantık cercevesınde hareket etmelı bireyi ne kadar cok sıkarsak o kadar cok yasak elmayı yemek tatlı gelecektır,ben oyle bırsey yazdım bakmayın bende ewlıyımm

nişanlının dünyanın en şanslı erkeği diyerekten gidiyorum artık bu konudan.:KK55:

evet benim de bazı tabularım var bu konuda ama konu sahibi gibi erkek bu ihtiyacı var gidersin gelsin diye bakamam olaya.
benim asil takildigim bayanin sucu kendinde gormesi yani bana oyle geldi.. uzaktayiz 3 ayda bi gorusuyoruz o yuzden ihtiyaclarini baska kadinlarla gideriyor dedigi icin ben oyle anladim..

bence kısıye bırakılmalı hersey kısılerde mantık cercevesınde hareket etmelı bireyi ne kadar cok sıkarsak o kadar cok yasak elmayı yemek tatlı gelecektır,ben oyle bırsey yazdım bakmayın bende ewlıyımm
Bu yetiştirme olayı, ama tamamen doğru doğrularla yetiştirme ve kişinin kendisini geliştirip farkında olma olayı.
Bir kere çok baskılı eve kapatılan kızların meraktan başına neler geldiğini biliyoruz.
Ya da anacığı pamuklarda saklıyor, öpüşme sahnelerinde zap yapıyor kız üniveristeye gidiyor yakala yakalayabilirsen kızı, kullanmadığı madde kalmamış...
Bunun tam tersi olarak da kızını eve kapatan baba başka bir babayı ayıplarken kızına karşı çok rahat olduğunu söylerken aslında rahat baba eğitiyordur kızını. Ve o kızın hataya düşme oranı her zaman baskı altında kalandan daha fazladır.
Benim kendi amcam kızını okutmadı hem de orta okuldan sonra ben üni için başka bir şehire gittim yurtlarda kaldım. Amcama göre biz yaydan çıkmıştık abisi nasıl yetiştirmiş bizi. Ben okudum, meslek sahibi oldum, çok güzel bir evlilik yaptım. Amcamın eve hapsettiği kızı da çok erken yaşta evlendi 2 tane çocuğu varken onları bırakıp başkasına kaçtı. Şimdi nikahsız yaşıyor o adamla ve bir tane de çocuk bundan var.
Doğru yetiştirme her şey..

benim asil takildigim bayanin sucu kendinde gormesi yani bana oyle geldi.. uzaktayiz 3 ayda bi gorusuyoruz o yuzden ihtiyaclarini baska kadinlarla gideriyor dedigi icin ben oyle anladim..
Tabi zaten öyle suçu kendisinde görüyor. ve kendi tabularında. Kendine göre engeli olmasaydı o giderirdi ihtiyaçları. Nasıl olsa evlenecekler.
Zaten bir adım atmış bu yönde. Gerisi gelir.

hayır ilk evliliğim ve devam ediyor çok şükür.
yanlış anlşadınhani bakireler için soruyorlar ya kaç kişiyle öpüştün boşanmış bayanlara ise boşandıktan sonra başkası ile beraber oldunmu diye soruyorlar

Back
X