• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliskide mesafe

Tabii ki normal. Hangi normal erkek sözlüsü kendisiyle tam 3 ay yan yana gelmezken başkalarıyla yatmaz ki yani? Sizde sorun var. Hemen işinizi gücünüzü bırakıp yanına gidin, onun ihtiyaçları zamanın ve mekânın ötesinde önemi haiz.

Dalga gececek başka forum bulamadın mı erkek forumları falan.... Ne meraklı oldunuz siz ( Erkekler )

sizce ben normalmiyim diye sorsan daha yerinde olurdu konun:KK62:

erkeklerin sığındığı yalandır bu ihtiyaç vs ,hala bu numarayı yiğen saftirik hemcinslerimin olmasına şaşıyorum,üzülüyorum,kahroluyorum:KK12: azcık akıl fikir allahım:cool:

Inanmiyorum yine saka gibi bir konudayimmm
Neresi normal sizce normalmi sorusu bile bence anormal baskasiyla birseyler yasamasi anormal size bunu anlatmasi anormal

Tuvalet ihtiyacı değil bu canım geldi mi bi koşu gidersin :D
Kızlar yapmayın Allah o aklı aksesuar olarak taşıyalım diye vermiyor.
bide soruyorsun normal mi diye..
tabi canım normal haftada üç gün karıya kıza gitmezse sorarım hatta canın mı sıkkın diye :D

tabii normal canım.
erkek bu, aranızda mesafe var.
elbet "ihtiyacını" karşılayacak!!

ilerde evlenince de "ihtiyaç molası" verir sık sık.
:KK50:

ihtiyaç bu hanımlar ihtiyaç yüklenmeyin kızçeye seninde ihtiyaçlar varsa söyle sözlün olarak görevi yanında değilse el mahkum sana bir ihtiyaç giderici göndermeğe:KK51::KK51::KK51:

benim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?

Uzaklık mesafesi olunca tabi ihtiyaçlar karşılanamıyor. Yanında olsan sen karşılardın o ihtiyacını dimi. Allah akıl fikir versin, zira çok lazım size.

benim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?
Biri beni vursun lütfen..
Şu satırları bir kadın olarak okumak istemiyorum.
Nasıl yani malum ihtiyaçlar?
Sen böyle düşündükçe mümkünse o adam aldatsın seni yani üzülmem.
Sen kendini sakla ona, o sana kadar ihtiyaçlarını gideredursun. Erkek ya.

Şoktayım şu an. Sizde he canım aynen devam et sen erkeksin ihtiyacını gider mi dediniz bunca zaman.
Ne zamandır normal mi diye irdeliyorsunuz cidden merak ettim.
Alenen aldatılıyorsunuz da.

Tuvalet ihtiyacı değil bu canım geldi mi bi koşu gidersin :D
Kızlar yapmayın Allah o aklı aksesuar olarak taşıyalım diye vermiyor.
bide soruyorsun normal mi diye..
tabi canım normal haftada üç gün karıya kıza gitmezse sorarım hatta canın mı sıkkın diye :D
bayıldım Allah aklı aksesuar olarak vermedi ha :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Sorduğun soruya bak. Sence normal mi ? Bence değil. Ama senin bu soruyu sormaya gerek duyman daha da normal değil.

ihityacınıza mıçıyım diyesim geliyor bu ne yaaa
banlancam sonunda bunlar yüzünden :KK34:

Back
X