- 15 Eylül 2014
- 1.848
- 4.513
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni Üye, ilk Konu, ilk mesaj....Sonra dalga gecince biz suclu oluyoruz....
Kardesim sag el var, sol el var, sisme oyuncak kadinlar var, varda varda, bi ara bilgilendir sevgilini...![]()
sana yok sen kazana düştünbiz insan deyilmiyiz bizimde ihtiyacimiz var![]()
benim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?
benim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?
ibrahim tatlisesten `ben insan degil miyim` gelsin lutfensana yok sen kazana düştün![]()
Biri beni vursun lütfen..benim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?
bayıldım Allah aklı aksesuar olarak vermedi haTuvalet ihtiyacı değil bu canım geldi mi bi koşu gidersin
Kızlar yapmayın Allah o aklı aksesuar olarak taşıyalım diye vermiyor.
bide soruyorsun normal mi diye..
tabi canım normal haftada üç gün karıya kıza gitmezse sorarım hatta canın mı sıkkın diye![]()
Sorduğun soruya bak. Sence normal mi ? Bence değil. Ama senin bu soruyu sormaya gerek duyman daha da normal değil.benim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?
ihityacınıza mıçıyım diyesim geliyor bu ne yaaabenim sözlümle aramda uzaklik mesafesi var. yani 3 ayda bir görüsebiliyoruz. ve o benim yoklugumda baska kizlarla görüsüyor malum "ihtiyac " sebebinden. Sizce bu normal mi?