İlişkide mesafeyi ayarlayamadım sanırım :S

Kızlarr valla anlamıyorum ben sizi 20 gün görüşme ciddi düşünme evlilik konusu yani ne desem bilemedim .. Yazık ediyorsunuz kendinize yapmayın daha tecrübesiz ve küçüksünüz...

Hadi geçmiş olsuuunnnnnn :)
teşekkür ederim :)

Çookk haklısınız evet bu yorumları okuyanı kadar umudum vardı ama şimdi bir zerre ne umudum ne hevesim kaldı artık o yazsada eyvallahım olmaz böyle bir adama.İyiki görmüşüm bu yorumları dediklerinizde çok haklısınız teşekkürler.

Kaç yaşındasın Allah aşkına.Bu hayat size hiç mi birşey öğretmiyor.Bu kadar mı acizsiniz,bu kadar mı eip topu 20 günlük internetten görmediğiniz bilmediğiniz tanımadığınız insanlara kapılıp alışıp bir de art niyeti olmadığına EMİN oluyorsunuz.Ben bu kızları anlamıyorum ya.Karşındaki adam mı çocuk mu,dede mi,evli mi sapık mı.İki güzel kelam edince herşeyi doğru mu oluyor.Ayy daha fazla yazmayacağım yaşa ve gör.Bazen bir musibet,bin nasihattan iyiymiş.

yorumuzunu için teşekkür ederim belki benden daha fazla hayat tecrübeniz var saygı duyarım.Ama tabiki bazı netleştiriyoruz.Öncelikle kamera actık telefonda konustuk vs.Netten ailesinin facesine kadar bılıyorum etiketlı oldugu fotograflar var arkadaslarıyla yorumlaşmaları var vs. bunlarda biraz kım oldugunu belirten bir gösterge o anlık hevesle bazı şeyler hayal ediliyor ama birden olmayınca hayal kırıklıgı yasanıyor kısa süreli.

Erkekler uzaktan ilişki pek yürütemez , o yüzden ben sizde ilerisini göremiyorum yazdıklarınızdan yola çıkarak. İnsanlar en yakınında duran eşlerine güvenemezken, sen azerbaycanda ki hiç tanımadığın adama nasıl güvenmeyi düşünüyorsun peki ?

Uzaktan ilişki yürütemeyen kadar yürüten çiftleri tanıyorum ki ben arada sevgi bağı olduğu sürece mesafesinin pek sorun olucagını düşünmedim.Ama tabi yanlışları dolu başlayan bir ilişki için demiyorum.Uzaktan sabredip sonunda muradına eren cok arkadasımı tanıyorum tabi biraz kısmet bu işler..

Güzelim ayağa kalk ve silkelen bence.Hala kamerada gördüm şu bu diyorsun.Millet kocasını tanıyamıyor.Senelerce görüştüğü insanı tanıyamıyor.20 günde hiç görüşmemişsin kimdir nedir ne değildir bilmiyorsun.Zaten fos çıkmış.
Bak diyorsun ki aile yapılarımız uyuyuyor.Adam lafta herşeye evet der.Aaa biz de de öyle der.Büyü.22 yaşındasın ne evliliği.Ayaklarının üzerinde dur önce.

Uyarınız için teşekkür ederim zaten bu bana iyi bir ders oldu çok şükür ayaklarımın üzerinde duruyorum şuan rabbim güç kuvvet verdiği sürecede duracağım.Teşekkürler

şımartmışsın ters etki yapmış

Ya kizlar allah askina piyasa da adam mi kalmad da artik netten arar oldunuz. internetten tanisiyorsun hic yuz yuze gormuslugun yok tanimadigin bi adami yere goge sigdiramiyosun. Kusura bakmayin ama bu kafada gittiginiz surece bu adamlar ne yapsa mustahak. Insanlar 20 senelik kocasini taniyamiyor da sen bu adami nasil tanidin guvendin merak ettim. Adam belli ki gezenti bi tip ve ona gore hayat yasiyor zaten niyeti ciddibi adam olsa netten aramaz bana gore yani en son aticagi yer hadi aradi diyelim biseyler bu kadar iyi giderken neden geri cekildi semle alakasi yok canim bu adamin yasam tarzi b.kendne eglence bos vakitlerine atkadas ariyor bence kurtulduguna sukret ve bi daha arama cok ciddi bi boyutta da bunu yapabilirdi kendine gel bence.

ayyy inanmıyorum aynı şeyler çok ileri gittik karsılıklı görüselim falan aynı seyler yaaaaaaa.... altı yedi ay bekledim buraya geldiginde tek bi mesaj atmadı salak gibi ben mesaj attım zorla getirdim gibi üffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…