İlişkide mesafeyi ayarlayamadım sanırım :S

Kocam cocukluk aşkım ben bile 4 yıllık flort ettıgım esımle evlılık konusmamıstım bu ne hız 20 gunluk adamın neyıne nasıl hangı sozune guvenıyosunuz evlenmısler bırde yolculaga cıkacaklar

yazini okuyunca yasadiklarim aklima geldi. Ayni durum benimde basima gelsi ben de internetten biriyle tanisip konusmaya baslamistik gunun her dakikasi konusuyorduk bu nedenle imsan ister istemez duruma alisiyor. Sonra beyefndiye yuz yuze goruselim dedigimde bahenler uretti. Sonrasinda yazmamaya basladi ne oluyor dedigimde ara verelim falan dedi sonra ben ara vermem durum buysa artik gorusmeyelim dedim kabul etti sonradan ogrendim ki o ara verelim dedigi donemde badka biriyle gorusuyormus. Yani sana demek istedigim erkeklere guven zaten olmuyor hele de net uzerinden yuzunun bile gormedigin adama guvenme derim kendini uzup de yazik etme dgersizlesturme kendini hic yazma ona yazarsan degerini dusurmus olursun

Yaşın kaç ?? Niye ağırdan almıyorsun...bu hızla böyle davranarak onun gözünde değerini kaybetmişsin,hatta bence basit kız konumuna düşmüşsün...ayrıca insanlar yıllardır tanıdıkları kardeşinden dostundan bile darbe yiyebiliyırken,nasıl bu kadar güvenebildiniz ona...sizinle birlikte belki de bir kaç kişi daha idare ediyordur,belki de evlidir...çok safsın yazık sana

Nete guvenilmeyecegini yazanlar olmus da...

Burada mesele nette tanismak ve hic gorusmemek bile degil.

Yuz yuze tanistiginiz ve hakkinda olumlu referanslar olan biriyle bile 20 gunde bu noktaya gelinmez.

'Sana cok alistim' cok ozel bir cumle...

20 gun icinde biri bana bunu soylese bunu kac kisiye daha soylemistir kim bilir derim...

Hele sadece nette yazistiysam onune gelene aynisini yaziyordur diye dusunurum...

O da aynen boyle dusunmustur hakli olarak...

'Ya hic yazmazsa, ya benden sıkıldıysa' diyorsunuz da oyle olsa ne olur?

20 gunluk bir sohbeti kayip olarak gormeniz, ona alistiginizi soylemeniz vs...

Bu kadar kisa zamanda onu taniyamayacaginiza gore isinde gucunde adam buldum, kacirmayayim diye dusundugunuzu hissettirmistir haliyle...

Tabii o is guc de dogruysa...

Olabilir ama bilemeyiz geceleri hep konusuyorduk kamera felan acıyorduk eşi olsaydı sanmıyorum bu kadar rahat olurduk ama tabi kimseye güven olmaz gelince görüşürsek kimliğine bakıcam zaten
canım benim belki o an aynı yerde olmayabilirler bak arkadaşların çoğu aynı kanıda bencede öyle büyük ihtimal başkası var ve evli büyük ihtimal sen değil o seni merak etsin boşver

acaba adam yaşlı biri olupta..kendini göstermek mi istemiyor..böyle dalgacılar çok çünkü internette..belkide yurt dışı işide yalan gibi geliyor bana..sadece senden kaçmak içindir..neden bu kadar üzerine düşüyorsun..kızlar ne kadar düşerse erkekler o kadar kaçar..erkek dediğimizde bi dede felan çıkmasın..

Kızlar şimdi anladim durumu yavsakligi görüyormusunuz kıza nasil yavsiyor yorumlarda.Üzülmedim ama cok sinirlendim anlatamam

Eklentiler

• 2014-10-18 20.44.30.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 264
Yuhhh!!
Eee 2 gün hiç mesaj atmayan adamdan ne beklenir ki.
Seni hiç takmıyormuş bile. Sen de iş güç sahibi, tipi de iyi buldum kaçırmayayım diye görüp abartılı düşünceler içine girip, hayallere kapılmıştın.

Hala bir umut vardı içinde ne yazık ki.

Ama seni önemseyen insan asla böyle davranmazdı.

Aramadan sormadan yapamazdı. Bunu her kadın bilmeli.
İlgi yoksa, sevgi de yok demektir. 2x2nin 4 olması kadar net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…