İlişkide problem

mavikelebek123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
305
4
296
Diğer
Merhaba .hanımlar.
Yardımınıza ıhyıacım var.Erkek arkadasım sureklı onu aramamdan rahatsız.Konustugumuzdada sureklı kendımı dusundugumu onu dusunmedıgımı soyluyor.Aksıne onu cok dusunuyorum neyapıyor yoruluyormu ıste dıye dusunuyorum.Onu dusundugumu nasıl bellı ederım?Neyaparsam hosuna gıder?
İlişkimi duzeltebılırım

sürekli kendini düşünmenden kastı ne ki acaba :26:
ama benimde eşim sürekli arasa çok rahatsız olurum :26: sürekli beni denetliyormuş gibi hissederim yani baskı oluşturur
yaşın kaç bu arada merak ettim

Biz sevgiliyken bir dönem nişanlımla böyle bir sorun yaşamıştık.
O arama dedikçe bendeki arama hissi kamçılanıyor, ben aradıkça o arama diyordu.
Tam bir kısır döngü ve cidden kötü günler geçirdim.
Sonra telefonumu kapattım.
Günlerce açmadım.
Kapımda deli divane olan o oldu.
Kaçan kovalanır, aramayan aranır arkadaşım

erkekler genelde sık boğaz edilmesinden hoşlanmaz. aynı şeyi ben de nişanlımla yaşadım. sonra duruma onun gözüyle bakınca hak verdim ona. bu yüzden daha az aramaya başladım. bir de beklentilerimi düşürdüm. çünkü ben arayınca ve o da meşgul olup cevap vermeyince sonradan kavgalar da çıkabiliyordu, aramaları azaltınca bu sorunda ortadan kalktı.

onu düşündüğünüzü belli etmek için sık aramanıza gerek yok yani. arada bir sesinizi ve onun yanında olduğunuzu duyurun ve onun da sizi araması için paylaşıma mecbur edin biraz...

Benide sürekli arayan bir insan istemezdim düşündüğünüzü o yanınızdayken hissettirebilirsiniz gayette. Üstelik mizacı öyleyse yapacak bir şey yok ona uyum sağmak zorundasınız.

cnm yapacağın çok basit sürekli aramayacaksın yoksa çok sıkarsın sıkılır senden kuş yuvadan ucar üzülen sen olursun seni anlıyorum belki kötü bi niyetin yok ama yapacağın sık boğaz etmemek her şeyin bi yeri ve zamanı var sık boğaz etme yeter zamanla düzelecektir

Erkek arkadasım sureklı onu aramamdan rahatsız.Konustugumuzdada sureklı kendımı dusundugumu onu dusunmedıgımı soyluyor.Aksıne onu cok dusunuyorum

sürekli kendini düşünmenden kastı bencillik olabilir...neden dersen sürekli onun alanına girdiğini hissedip rahatsızlık hissediyor olabilir... yani insanlar bazen kendi kendine kalmak ister... sürekli aranarak n'aptın neredesin iyi misin gibilerinden laflar kişinin özgürlüğünün kısıtlandığı yani sürekli hayatına bir müdahale gibi gelebilir...
onu gerçekten düşündüğünü belli etmek istiyorsan onu gerektiği kadar ara... gereğinden fazla değil...seni biraz özlemesine izin ver... mesela yoruluyor mu acaba diye düşünsen bile bunu sorma ona.. o zaten sana söyler yorgunluğu çok büyük bir sorun oluşturuyorsa... sürekli üzerine gidersen kaçmaya başlar... annesi gibi hissetmesine sakın izin verme.. umarım en iyisi olur hakkında

Sık sık aradığın için demiş kendni düüşünüyorsun diye bence .Devam ettirdiğiniz ayrı hayatlarınız var çünkü . Biraz rahat ol arama o merak etsin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…