İliskide saygi

GuL1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
220
0
46
35
Almanya
ilisikide saygi bitti ama ne yapmalyim yine o saygiyi geri kazanmak icin ne yapabiliriz??
yada geri dönüsü olmaz mi??

ilisikide saygi bitti ama ne yapmalyim yine o saygiyi geri kazanmak icin ne yapabiliriz??
yada geri dönüsü olmaz mi??

Saygının bittiği yerde ilişkiyi sürdürmek çok zordur ama iki kişide hatalarının farkına varır, kalpten bir şekilde birbirinden özür diler ve birbirlerinde açtıkları yaraları onarmak için çalışırlarsa, bundan sonrası için aralarındaki saygıyı korurlarsa bu durumda düzelebilir. Ancak bunun için her iki kişininde gönüllü olması ve gerçekten bundan sonra dikkat etmesi gerekir. Aksi halde tek kişinin çabası ile çok zor. Eğer evliysen ve çocuğun varsa saygıyı yeniden kazanmak için eşinle konuş ona ne hissettiğini ne düşündüğünü anlat. Gerekirse bir aile terapistine gidin. Ama evli değilsen ve O'da saygıyı kurtarmak için bir şey yapmıyorsa yol yakınken ilişkini bitir dedim çünkü bence saygının olmadığı yerde sadece mutsuzluk olur.

konuyu biraz daha açarsanız,size daha çok yardımcı olabiliriz.ilişki ile kastınız ne örneğin?evli misiniz,çıkıyor musunuz?saygıyı tüketen sebep ne oldu?

valla canim en az 1 yildir deniyorum ama yok gerizekaliii kufretmeden duramiyooo... O.. dedigin kizla ne isin var lannn... Erkekliklerine ediyim ya. Marifet saniyolar bunu heralde... Tam da su an hakaretimi yedim canim:) Kufredersen biter bak bida duymicam dedim bana hakaret etme rencide ediosun dedim iyilikle denedim o kufredince bende ettim beni rencide etti zaman bende onu ettim ama yook onun hakki var erkek ya benim yok ben nasil kizmisim sen erkekliinden utan asil be!

3 yildir beraberiz erkek arkadasim ile. cok seviyorum onuu oda beni seviyor biliyorum. saygi bitti malesef benim yüzümden galiba;( o hicc bir zaman küfüdr etmedi bana ben baslattim küfürü. kac kere söyledi yapma küfür etme dedi ama sinirlenince cok kötü oluyorum agzimdan cikiyo. söz verdim tutacagim bu sefer. cünkü kizdi bana ve 3gün ne telefonlara cvp verdi ne de msj atti. simdi dün geri konustuk baristik ama olmuyo ben didikliyorum cok cocugu. sus diyo bana durmadan hep sus diyo duramiyorum ki. sabirsizim. simdi yarin konusmak istiyorum onunla saygi geri kazanmak istiyorum aramizdaki. o buna razi ve gönüllü biliyorum. neler söylemeliyim ona kizlar? nasil düzeltebilirim?
cok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum(

Son düzenleme:

canım neden küfrediyosun ya, şaşırdım şuan, insan sevdiği insana nasıl küfreder, erkek olsun kadın olsun...

tamam sinirlenirsin bağırır çağırırsın derdini anlatmak için belki ama küfür ne yahu...

bence mesaj atmayı, telefon etmeyi falan bırak, kafanızı dinleyin bir iki gün herhalde özür dilemişsindir zaten

Ya bole bi erkegi op basina koy... Bida da kufretme ne erkekler var sen biliyomusun. Her konusmasi hakaret ya ne solese acitiyo hayvan gibi resmen tobee cok kaba ya insanlarin icinde de yapiyo benimki..
O sana hic etmiyosa sende etme bu kadar basit.. Ne kadar sanslisin biliomusun benim yemedim laf yutmadim kufur kalmadi 2,5 yilda. Cocugu iyice kizdirirsin bak o da baslar kufre yol yakinken duzelt herseyi.. Sonra asla duzelmez

konuşma üslubunuzla seviyenizi belirlersiniz.ne kadar amiyane söz kullanırsanız karşı yöne o denli seviyesiz ve cahil görünürsünüz.haklıyken haksız duruma düşmeniz de cabası...

o anda agzimdan cikani bilmiyorum cok üzgünüm özür diledim hemde bin kere.. zaten 3gün görüsmedik hic, yani ben aradim da o konusmadi benimle.. saygiyi ben bitirdim ben yeniden kazanmak istiyorum.. birdaha söz verdim asla yapmicam zaten öyle bisey.. nasil düzeltebilirim herseyi??

iste sinirlerimi okadar yiprattiki bazen hakim olamiorum kendime ama yapmicam birdaha küfür asla yok.. o hic bozmaz bana agzini.. sadece sinir eder beni ve sus der sonrada.. elimden geleni yapicam düzelmesi icin tsk cvp icin

valla canım yani başka bi türk erkeği olsa sadece konuşmamakla kalmazdı herhalde, yine de olgunlukla karşılamış seni

sevimliliğe yüzsüzlüğe vurdurmaktan başka bişey gelmiyo aklıma zaten seni hala seviyosa kayıtsız kalmaz zaten 3 gündür özlemiştir

ama senden vazgeçtiyse yapcak bişey yok

sen yinede şansını dene bakalım, iş çıkışı falan karşısına çık güleryüzle

Son düzenleme:

dün bulustuk konustuk ama beni cok yipratti 3gün benimle konusmamasi, cünkü cok pisman oldum cok dedim konusalim diye konusmadi.. vazgecmis olsa dün bulusmazdi benimle demi?? ama bugun yine aramiz iyi degil. bisey söylüyorum sus diyo uzatma diyo hep sanirim ben degismem gerek..
cok seviyorum onu elimden geleni yapicm eskisi gibi olmasi icin..
tsk ederim destek icinn

canım hemen balım gülüm mü olsun zaman ver biraz, zamanla düzelir madem buluştunuz konuştunuz, onun içinde kolay olmasa gerek, çok sabırsız davranma, aynı hatayı tekrarlayıp güvenini sarsma ama

küfür konusunda kendi affettirmeye çalış çok ayıp bir bayana yakışmıyor hakaten o konuda haksızsın ama kendini affettirmek içinde peşinden koşup durma bir kez anlat derdini ciddi bir şekilde affettirmeye çalış kendini ama onun kaçıp senin kovalamanada alıştırma. bu durumdan yarar sağlamasına izin verme. erkekler kaçmayı değil kovalamayı severler unutma.bunca şeyden sonra birdahada sakın küfür etme onda hiç değerin kalmaz...

siz de pek naziksiniz maşallah.

kırılmış bi bardaktan su içebilirmisin hayır
saygı yokas bi ilişkide kolay kolay yürümez
çünkü her tartışmada can yakarsın hakaretlerinle
ve artık tahammül kalmaz
sevgide biter çok zor tekrar düzelmesi

erkek arkadaşımın kız versiyonusun sanırım. canım bi küfür insanı çok üzebiliyor zannedilendende çok. bunu yaşayan bilir ve hakareti duyan anlar. konuş ama bence bihastalık bu eminimki sen yapmıycam desende yapıcaksın !

saygının olmadığı yerde olan sevgiye inanmıyorum.saygı bitmişse herşey biter bana göre...
asla saygısız bir insan olmadım hayatımda herkeze karşı.oyüzden birinci sırada saygı gelir...
karşımdaki deli gibi sevmesin beni ama çok saygı göstersin incitmesin beni!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…