İliskide saygi

saygı yoksa sevgi yok. sevgiden önce gelir saygı benim bildiğim.

daha fazla birbirinize kırılmadan yolları ayırmak en güzeli
 
kolay mi öyle yollari ayirmak sonucta 3sene oldu ve okadar seye gögüs gerdik ama simdi burda takilip kaldik.. cok seviyroum nasil yapcam ki onsuz?? oda öyle dedi ilerde bitmesindense simdi bitsin dedi ama kabullenemiyorum.. bütün gece uyumadim.. düsünüyorum nasil yapcam onsuz..
hayatimda birsey eksik olcak sonucta.. bazilari cok kolay bitsin gitsin diyo ama söylendigi kadar kolay olmuyo ki malesef..
ama kabul etcem ayrilmayi.. cok aci ceksemde napiyim.. cok baglanmisim ona fark etmemistim..
 
eee hani senden vazgeçmemişti, buluşmuştunuz
 
tabiki bişeyleri silip atmak kolay değil. ortada 3 yıllık bir ilişki var. alışkanlıklar var. anılar var. ama saygı çok önemli.

bilemiyorum herkeste durum böyle mi ama bana yapılan her kötü davranışta geçmişte bir şekilde sineye çektiğim şeyler aklıma geliyor. onu da dedi bunu da yapmıştı gibi.

aslında bişeyleri unuttuk affettik zannediyoruz ama bir yerlerde hep kalıyor sonrada son noktaya geldimi içimizde patlama yapıyor. söylenen kötü sözler saygısızlıklar bir şekilde tekrarlandıkça eskilerde hep hatırlanacaktır bence.
 
eee hani senden vazgeçmemişti, buluşmuştunuz

cuma bulustuk ama dün telefonda yine tadsizlik cikti anlasamiyoruz bir türlü.. sabaha kadar disardaymis sabah aradi konustuk tmm dedim bitsin senin istedigin gibi olsun. haklisin cünkü dedim. son kez buluscaz yarin dedi yüz yüze konuscaz dedi, gerek varmi dedim karar belli.. bu saate kadar da ses cikmadi
 
Küfür etmek ya da etmemek saygıdan değil terbiyedendir..
Bilmiyorum aile ve arkadaş ilişkileriniz nasıl?
Onlara da kızınca küfür eder misiniz?
Hayatta en tahammül edemediğim iştir benim.. Siz sanırım normal karşılıyorsunuz bunu.. Hayatınıza yeni aldığınız kişide bu kriterlere dikkat edin lütfen küfür sevmeyen biriyle beraber olmayın çünkü ne kadar ağır geldiğini anlayamazsınız!
 
siz de pek naziksiniz maşallah.

Canim o yorumu yazdigimda daha yeni kufur yemistim o sinirle yazdim... Tatlim duzelir zamanla ben kufur yuzunden ayrildigimda 1 ay sonra barismistim biraz zaman lazim sanirim korkma sen ozur dilemissin madem kac gundur de ariyosun zamana birak cok ustune dusme seni arar o zaten:)
 
saygı olmayınca hiçbirsey eskisi gibi olmuyor en ufak bir seyde kavga cıkar ve sürekli küsersiniz bagrısırsınız olan yine sizlere olur dahada uzaklaşırsınız saygı basta olur kaybedilincede geri toparlayanı hiç görmedim
 

öyle basit şey değil bu. kaldı ki kaç farklı konu aynı kişi için açmışsın. 3 yıl geçmiş ama bu 3 yılda arpa boyu yol katetmemişiniz. kuru kuru bir 3 yıl yani geçen bu zaman. şimdiye kadar ilerleme olmadıysa şimdiden sonra da olmaz. iyice birbirinize alışırsınız bu saygısız sözlerin haddi hesabı olmaz artık. isabetli bir karar olmuş

hayatında "bir şey" eksik olmuş olacak. o bir şeylik boşluk da yeni bir şey ile doldurulur. sadece "bir şey" se onu doldurmaktan kolay şey yoktur

neler unutulmuyor ki bu da unutulur. yeni şeyler eklenir hayatına
 
illa ayıracaksınız kızı.bence ayrılmana gerek yok.sen ona ilişkide saygının önemini anlat ve bir daha küfür etmeyelim de ve sen asla etme.o da seni istiyrsa bunu kabul edecektir.biraz da ağız alışkanlığıdır küfür.ağıza yapıştı mı zor gider ama dikkat ve özenle olmayacak şey değil.ilişkiler ve eşler her zaman özen ister diye düşünüyorum.
 
haklısın küfür etmez kibarca saygı çerçevesi içersinde döver...
 
Ben bida kufur edersen bitiririm uzulsemde dedim kendisine.. Soven bir koca istemiyorum seninle de vakit gecirmek icin bi iliski yasamadigima gore cabalamanin bi anlami yok dedim. Konuyu bole kapattim su an kedi gibi bakalim kendisi bilir artik ne diyim 1 yildir ugrasiyorum. Bence istersen sende bole bi sans ver katiyen istemedigini soyleyerek ama. Evlilige goturulmek isteniyosa bir iliski iki kisi de caba harcamak zorunda zaten evlilik de bu degil mi bi yerde. hosgoru, saygi, anlayis olmadan nasil olur bilmiyorum.. O cabalasin artik oyle degil mi ama?
 
Saygısız adam ile ne yapacaksın? Saygı ya vardır ya da yoktur ,bu adam ile zaman kayıp etmeye değmez ! Kim bununlada evlenirse her gün dayak yer vur tekmeyi kıçına ve dönüpte bakma
 

:) tsk ederim yorumun icn.. konustuk herseyii 3 saat konustuk.. sözler verdik birbirizime.. sonucta bir küfür yüzünden ayrilmak nasil olurki?? hem pisman oldum dedim kac kere oda tmm dedi.. ikimizde cocukluk ettik.. konusutk halletik bakalim insallah bida olmayacak..
tskler herkese yorumlar icin..
 
kendinde söylüyorsun ki küfürü sen başlatmışsın.yanlış yapmışsın.bir bayanın ağzına asla küfür,kaba söz yakışmaz.hele ki erkekler bunu asla kaldıramaz.
onlar söyler size hakaret etmiş olurlar,kaba olurlar ama ;
bir bayan bunu yaptığı zaman: sonuçta o bayandır.bayan dediğin kibardır,naziktir,kırılgandır.ama o kadının ağızında küfürler gırla giderse o erkeğin gözünde onun hiçbir değeri kalmaz.ağzı bozuk kaba saba bir ŞEY gibi görür onu.böylece onunda ona saygısı kalmaz.
bunun için elbette ilişki bitmez,bunlar düzeltilmeyecek meseleler değildir.tek gerekli olan senin kendine hakim olman.ve eğer sevgilinin saygısını kaybettiğini düşünüyorsan onu boğmadan sıkboğaz etmeden bunu geri kazanman lazım.kitaplar oku,kelime hazneni genişlet,kafanı yeni şeylerle meşgul et.böylece küfürü aklına getirmemiş olursun.sonuçta bu bir ağız alışkanlığı insan alıştıklarından 5 dk'da vazgeçemez.söylemeyeceğim dese de insanın dilinin ucuna gelir.sevgilinden özür dilemişsin zaten.sana değer verdiği için oda bu durumu düzeltmeye çabalar.seninde çabaladığını görürse yoluna girer her şey bence.
 


ben normal konusurken küfür ederek konusmuyorum yanlis anlasilma oldu galiba, cok sinirlendirdi beni o yüzden agzimdan ISTEMEYEREK cikti ve söyledikden hemen sonra coook pisman oldum! agresivim malesef ki.. cabuk sinirlenebiliyorum bazen, ve buda karakter meselesi.. yaptigim cok yanlis birsey oldugunun farkinda oldugum icinde ondan özür diledim ve beni affetmesi icin elimden geleni yaptim. küfür ettim oh canima degsin demedim yani.. kitap okuyorum hemde cok severim okumayi! kelime haznem cok genis olmayabilir yurt disinda yasadigim icin. Diller karisiyor ama elimden geldigince düzgün konusmaya caba gösteriyorum türkceyi.

tsk ederim yorum icin.. insallah bundan sonra öyle bir hata yapmicam.
 

insallah sizde cözersiniz sorununuzu.. eger gercekten düzelmesini istiyorsaniz zaten caba gösterip düzelir.. yani erkek aradasin daha dikkati olur insallah canim..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…