Ha ha çocuk hayat boyu düşünmüyorum .Çocuk doğana kadar sorunsuz olabilirGenelleme yapmak mümkün değil tabi.
11 yıllık evliyim bikkinlik asla yok maşallahMerhabalar ❤
Benim merak ettiğim ama deneyimi fazla olmadığı için çevremdeki arkadaşlarıma soramadigim bir konu var.
Gerçekten sevdiğim ve uzun süre birlikte olmayı umduğum biri var . Evlilik benim için önemli bir konu / kural degil.
Sorum şu; uzun vadeli ilişkilerde cinsellik heyecan bazında ne kadar iyi olabilir? Çoğu ilişkim temelinde bu tarz korkularım olduğu için uzun olamadı, bana sanki hep bir taraf sıkılır ve başka heyecan arar gibi geliyor .
Bu korkum yüzünden bilinçdışı olarak koruyorum kendimi uzun ilişkilerden sanırım.. Duygusal bazda gittikçe daha güzel daha derin olacağına inanıyorum . Sizce bu cinsel bazda da mümkün olabilir mi ?
Teşekkürler
Daha daha güzel olsun umarım .11 yıllık evliyim bikkinlik asla yok maşallah
Sevgi saygı olduğu sürece hiçbirşeyin tadı bozulmuyor
Bence mümkün hiç yüz-göz olmadık biz birbirimize kötü kelimelerimiz hakaret küfür olmadi bence bunun etkisi çok. Hâlâ birbirimiz için güzel şeyler yapmaya hevesimiz var. bu çok önemli bence. Bu da heyecanı kaybettirmiyorDaha daha güzel olsun umarım .
Sevgi saygı kısmı bence uzun ilişkilerde daha da güzel olmaya açık bir alan .
Peki heyecan kısmı? Cinsellik en çok heyecan kısmından olusuyor gibi geliyor bana . Bunu uzun yıllar korumak mümkün mü sizce?
Zaten cinsellik yaşıyorum, sorun bu degil .Bilemiyorum, evlenmeden once deneyim edenlerdenim. Hemde ılıskı baya baya yenıyken gayette hostu bence.evlendık filan ama takıntınız yoksa yasayın derim sonra vah vah yapacaksanız bulaşmayın gercekten
Ha anladım. Yanı bir kisiyle omur gecer mi kısmı, bunu dusunme yen yoktur yenilenebilir bısey bence merak etmeyinZaten cinsellik yaşıyorum, sorun bu degil .
Sorun ilişki başındaki heyecanı yıllar içinde nasıl koruyabiliriz cinsellikte.
Bu bir dert mi sizce? Cinsellik +18 e yakışan bir konu yeri burası değilMerhabalar ❤
Benim merak ettiğim ama deneyimi fazla olmadığı için çevremdeki arkadaşlarıma soramadigim bir konu var.
Gerçekten sevdiğim ve uzun süre birlikte olmayı umduğum biri var . Evlilik benim için önemli bir konu / kural degil.
Sorum şu; uzun vadeli ilişkilerde cinsellik heyecan bazında ne kadar iyi olabilir? Çoğu ilişkim temelinde bu tarz korkularım olduğu için uzun olamadı, bana sanki hep bir taraf sıkılır ve başka heyecan arar gibi geliyor .
Bu korkum yüzünden bilinçdışı olarak koruyorum kendimi uzun ilişkilerden sanırım.. Duygusal bazda gittikçe daha güzel daha derin olacağına inanıyorum . Sizce bu cinsel bazda da mümkün olabilir mi ?
Teşekkürler
Ben anne olamam . Kendi sınırlarımı biliyorum.Beni i yanlış anlamayın ama bence çocuk düşününinanın bir kadina çok büyük bir artı
Burada sadece babam beni dövdü konuları mi açılmalı ?Bu bir dert mi sizce? Cinsellik +18 e yakışan bir konu yeri burası değil
Evet sadece o olmalı ki size de kınayıp boş eleştiri yapmak düşsün.Burada sadece babam beni dövdü konuları mi açılmalı ?
Gelip eleştiri yapan sizsiniz ,Evet sadece o olmalı ki size de kınayıp boş eleştiri yapmak düşsün.
Cinsellik +18 diye ayrı bir alan var tıpkı bir derdim var gibi. E izin verin biraz da ben eleştiri yapayım hahahahahGelip eleştiri yapan sizsiniz ,
Bu konu +18 bir konu değil. Cinsellik içeren her konu +18 değildir.
Ben bir korkumla ilgili konu açtım/ konu duygusal ,cinsel degil /burada çok uzun vade evli olan ilişkisi olan hanımefendilerden yorum alabilmek için .
Herşey çocuk doğana kadar, çocuktan sonraki koşullar ve psikoloji önemli. Depresyona yatkın insanlarsınız cinswllik ölür ama deli dolu mutlu insanlarsınız isterseniz 5 çocuk olsun ilk gunki gibi heyecanı kalır.Merhabalar ❤
Teşekkürler
Bendeki fobi sanırım bağlanıp 5 10 yıl sonra sıkınılması benden galiba .Heyecan durumu ben de ilk yillara göre arttı çünkü hem kendi isteklerini bilip,hem karşı tarafı daha iyi tanıyorsun ne istediğini biliyorsun. Baskasina karsi asla boyle heyecanlanmam gibi geliyor.
Yalniz bir konuda önemli bence, birden fazla ilişki yaşanmışsa belki farklı olabilir. Hani sıkılan,değişiklik arayan kişiler baglanamayabilir. Aklı başka yere kayınca veya soğuyunca da zaten heyecan diye birşey kalmaz. Kişilik de devreye giriyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?