Bu çok güzel bir cevap oldu çok teşekkür ederimHerşey çocuk doğana kadar, çocuktan sonraki koşullar ve psikoloji önemli. Depresyona yatkın insanlarsınız cinswllik ölür ama deli dolu mutlu insanlarsınız isterseniz 5 çocuk olsun ilk gunki gibi heyecanı kalır.
Birbirini seven her insan için geçerli. Kimsenin heyecanı ölmemesi dileğimle. .Bu çok güzel bir cevap oldu çok teşekkür ederimçocuk kısmını baz almadim anne olmayacağım için ama ikinci dediginiz kısım çocuk olsa da olmasa da geçerli uzun ilişkilerde bence .
Her iki tarafın da zaman içinde fiziğini koruması gerekiyor. Ne biz üzerimizde şişman göbekli bir erkek isteriz nede onlar dobişko bir bayanls sex ister.Zaten cinsellik yaşıyorum, sorun bu degil .
Sorun ilişki başındaki heyecanı yıllar içinde nasıl koruyabiliriz cinsellikte.
Bence suana gore yaşa, mutlu musun,o mutlu mu,birbirinize bakinca iciniz kipir kipir olup cosuyor mu ona bak. 5-10 yıl sonra benden sıkılır gibi bir fobi olmasin,'bari o hale gelmeden ben ondan kaçayım' yerine 'Yaşayıp göreceğiz,sıkılırsa heyecan biterse hissederim ayrılırım benden kıymetli mi' diye düşün.Bendeki fobi sanırım bağlanıp 5 10 yıl sonra sıkınılması benden galiba .
Ben kişilik olarak çok tekesliyimdir . Kendim adına sormadım bu soruyu , erkekler acısından sordum açıkçası.
Ya benim fobim sacma zaten o 5 10 yıl neler getirir insana ama fobi işte ve bunun beni uzun vadeli ilişkilerden uzak tutan bir koruma kalkanı olduğunu fark ettim .Yorum yapacaktım ama evlenen insanların, +5 ilişki yaşayanları görünce kendime geldim
Ben kendi 1 senelik ilişkimi uzun ilişki gördüğümden bir an kasıldım.
Neyse başlamışken kendi fikrimi yazayım. Bence uyum olduktan sonra tutku da artıyor heyecan da. İlişki ne kadar güzel gitse de bir emek (kendini paralayacak cinsten değil) istiyor, bu yüzden çiftler karşılıklı olarak bu heyecanı körüklemeli bence.
Hiç katılmıyorum, cinsellikte önemli şey vücut yapısı degil hislerdir .Her iki tarafın da zaman içinde fiziğini koruması gerekiyor. Ne biz üzerimizde şişman göbekli bir erkek isteriz nede onlar dobişko bir bayanls sex ister.
Bir diğer şey ise sanırım ara sıra fantezi şeyler denemek.
Çok teşekkür ediyorum tavsiyeniz icinBence suana gore yaşa, mutlu musun,o mutlu mu,birbirinize bakinca iciniz kipir kipir olup cosuyor mu ona bak. 5-10 yıl sonra benden sıkılır gibi bir fobi olmasin,'bari o hale gelmeden ben ondan kaçayım' yerine 'Yaşayıp göreceğiz,sıkılırsa heyecan biterse hissederim ayrılırım benden kıymetli mi' diye düşün.
Bence burada direkt şişmanlar sevişmesin denmemiş. Benim yorumumdaki “emekten” kastım bu gibi şeyler.Hiç katılmıyorum, cinsellikte önemli şey vücut yapısı degil hislerdir .
Seviyorsam 150 kilo da erkek bana seksi gelir neden gelmesin .
Kilolu insanların cinsel hayatı olmasın demek biraz sığ bir bakış açısı bence.
Heyecan duyuracak adama gore değişir diyorum benHanımlar siz gercek misiniz? 11 yıllık ilişki ve heyecandan bahsediyorsunuz. Heyecan duyulacak ne kalmış ki? :) cinsel hayatınız güzel olabilir ama heyecan olmaz ya. İnsan içinden ne çıkacağını bildiği bir kutu için neden heyecanlanir ki hem de yıllarca?
Mesela aşık olunca kadın 100 kilo ise? Zaman için aynı kalınsın dememiş, kimse kilolu olmasın denilmiş .Bence burada direkt şişmanlar sevişmesin denmemiş. Benim yorumumdaki “emekten” kastım bu gibi şeyler.
İnsan partnerini (hastalık sebebi değilse) ilişkiye başladığı şekildeki haliyle görmek ister. Karşıdaki alışkanlığın getirdiği rahatlıkla kendini salarsa bu direkt fiziki olarak etkilenmemenin haricinde de insana değersiz hissettir kendini.
Bu ister zamanla alınan 10 kilo olsun ya da aman nasıl olsa kaç yıldır beraberiz diye 2 gün üst üste giyilen çorap olsun. İnsanın şevkini kaçırır.
“Fiziğini koruması” denmiş. Başka bir yorumda geçtiyse bütün yorumları okumadım.Mesela aşık olunca kadın 100 kilo ise? Zaman için aynı kalınsın dememiş, kimse kilolu olmasın denilmiş .
11 yıllık evliliği olan benimHanımlar siz gercek misiniz? 11 yıllık ilişki ve heyecandan bahsediyorsunuz. Heyecan duyulacak ne kalmış ki? :) cinsel hayatınız güzel olabilir ama heyecan olmaz ya. İnsan içinden ne çıkacağını bildiği bir kutu için neden heyecanlanir ki hem de yıllarca?
Fiziğini korumasından sonra şu geçmiş ama“Fiziğini koruması” denmiş. Başka bir yorumda geçtiyse bütün yorumları okumadım.
Katılıyorum size ama heyecansizlik sanki ilişki bitiminde büyük rol oynuyor gibi geliyor.(erkeklerde )minnoş minnoş yorumlar gelmiş ne güzel:))
sen adamı niye düşünüyorsun yahu kendini düşün belki senin heyecanın kalmayacak.
tek eşlilikle ilgisi yok bunun.
ilişkiyi heyecan yürütmez heyecan bittikten sonra geriye kalanlar yürütür.
Benim demek istediğim de o aslında. Başta öyle olabilir ama sonradan bir sağlık problemi olmaksızın karşı taraf kendine özen göstermeyi bırakırsa bir şeyler ölür.Fiziğini korumasından sonra şu geçmiş ama
"Ne biz üzerimizde şişman göbekli bir erkek isteriz nede onlar dobişko bir bayanls sex ister."
Adama göbekli iken aşık oldu isem neden istemeyeyim ki ? Sanırım sizinle farklı yorumluyoruz bu konuyu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?