- 25 Haziran 2020
- 3.610
- 12.392
- 158
- 27
- Konu Sahibi depresifamamutlu
Ailesiyle bu kadar içli dışlı olmak niye ? Garanti evleniriz düşüncesi mi ? Yaş konusunda arkadaşlar gibi düşünüyorum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten destek alın , hemen konuyu birkaç eleştiri ile sildiniz kaldı ki size kötü manada yapılan bir eleştiri değildi arkadaşların yaptiklarI
TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER İLGİLERİNİZE19 yaşındaki aklınla, fikrinle 27 28 yaşında inan aynı olmuyorsun. Şimdi böyle şeyler tutkulu aşk, kopamayız birbirimizden, problem yaşasak da yine birlikte olacağız gibi geliyor ama 21 yaşında evlenmiş boşanmış biri olman çok daha olası. Olgun, akıllı biri olunca belki senelerce götürebileceğin bir ilişkiyi kaprislerle, sorunlarla inan taşıyamazsın. Bir noktada da patlar. Çevremde onlarca gördüm. Ya kendini değiş ya da zaten bitecek…
Bu kadar tribi çektiğine göre muhtemelen kendi yaşıtı kadınlar ona ilgi göstermiyor. 19 yaşındaki kızı idare etmek daha kolay geldiği için çocuksu triplerine de ses çıkarmıyor.27 yasindaki adamın sizinle ne isi var?
Konu silmek yassakksaolun .d
Alıntı yaptığınız için teşekkür ederim.Canım bence bir destek al psikoloğa git sana çok iyi gelir. Hayatında kim olursa olsun mükemmel bile olsa sorun yaşarsın evlenmeden bu sorunlarından kurtul. Ben de benzer durumlar yaşadım evlendim daha çok sorun yaşadım keşke evlenmeden psikoloğa gitseydim diyorum.
Konu nirde?saolun .d
19 yaşında olduğu için aileyle görüşüyor zaten. 25 olsa ne alaka ben niye senin ailenle görüşeyim derdi.Daha 19 yaşında ailesiyle falan görüşmek çok gereksiz ve erken.
ya çok teşekkür ederim değerli eleştirileriniz yorumlarınız yardımlarınız için konunun daha fazla uzamasını istemiyorum bu kadar eleştiri yorum geleceğini bilseydim hiç ama hiç açmazdım konuyu19 yaşında olduğu için aileyle görüşüyor zaten. 25 olsa ne alaka ben niye senin ailenle görüşeyim derdi.
Ben de saf bir aşk oldugunu düşünmüyorum. 25 yasindaki koca kazık, 17 yaşındaki kiza nasil yaklasir?Bu kadar tribi çektiğine göre muhtemelen kendi yaşıtı kadınlar ona ilgi göstermiyor. 19 yaşındaki kızı idare etmek daha kolay geldiği için çocuksu triplerine de ses çıkarmıyor.
çok teşekkür ederim yorumun fikrin için ne kadar uzattınız..Ben de saf bir aşk oldugunu düşünmüyorum. 25 yasindaki koca kazık, 17 yaşındaki kiza nasil yaklasir?
Silmişsin zaten ama burda konu silmek bir işe yaramaz maalesef. Konu geri gelir sen banlanırsın.ya çok teşekkür ederim değerli eleştirileriniz yorumlarınız yardımlarınız için konunun daha fazla uzamasını istemiyorum bu kadar eleştiri yorum geleceğini bilseydim hiç ama hiç açmazdım konuyu
Konuyu silmenizin bir hükmü yok. Cevapla'ya tiklayarak yorum yazan arkadaslar oldugu icin konununuz hala okunuyor. Ustelik silmek yasak oldugu icin engelleneceksiniz ve konunuz geri gelecek.saolun .d
Uzatiriz ablacim daha küçücüksün. Biraz umrunda olsun soylediklerimiz. Koca herif yakismiyor yanina. Kendi akranlarinla olmalisin.çok teşekkür ederim yorumun fikrin için ne kadar uzattınız..
Kız da bildiğin yapışmış sanki, anlatıma bak ya, hepsiylen tanıştım hepsiylen nihahaha der gibiO cok övdüğü aileden kimse dememis 19 yasinda kizla senin ne isin var diye. Hemen sarıp sarmalamışlar. Hayret verici.
Gerçekler de ne acı ama di mi?çok teşekkür ederim yorumun fikrin için ne kadar uzattınız..
Aman sanki cok lazim bir sey kayin aile.Kız da bildiğin yapışmış sanki, anlatıma bak ya, hepsiylen tanıştım hepsiylen nihahaha der gibi![]()
Kendilerini özel hissediyorlar öyle. Çok efor sanki, adam bugün Depresifi tanıştırır, yarın Panikatakı.Aman sanki cok lazim bir sey kayin aile.![]()
Guluyorum ama cok haklisin. Acı ama komik dedikleri bu iste.Kendilerini özel hissediyorlar öyle. Çok efor sanki, adam bugün Depresifi tanıştırır, yarın Panikatakı.
Tam bi ergensin ya, bırak çocuğu da rahat yüzü görsün.saolun .d