İlişkide yaş çok mu önemli?

Bende aynı şeyleri yaşamak üzereyim kedi beslerken biriyle tanıştım ve çok etkileyici biri.O da geliyor kedi beslemeye.Bugün tekrar karşılaştık . Çok güzel geçiyor vakit onunla . Ama yaşı 35 ben 22 yaşındayım . Kariyer olarak da çok uyuşacak gibi değiliz . Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum .
35 - 22 gayet normal bence

Beğeni ve karşıdaki insanı istemek gibi tutkulu duygular, aşkla karıştırılabiliyor. Bunu bir düşün derim.
Ve kendinden çok büyük insanlara aşık olduğunu zannedenlerin çoğunun anne&baba ilişkilerinde sorunlar, ruhlarında açlıklar, kendileriyle sorunları oluyor. Bunu ben demiyorum, psikologlar diyor.

Ayrıca bu kadar yaş farkı nereden baksan sağlıklı değil. Enerjileriniz, dünyaya bakışınız, heyecanlarınız, deneyimleriniz, yaşam tarzlarınız, hayattan beklentileriniz aynı olamaz, oysa bunlar bir ilişkinin temel taşlarından.

Bugün açtığım ikinci konu olacak ama olsun
Uzun zamandır buraya girmiyordum ve hayatımda baya bi şey değişti. Sevgilimle ayrıldık. Ve kendimden yaşça baya büyük bi insana aşık olmaya başlıyorum. Engel olmak istesem de olmuyor çekiliyorum sanki. Sizce ilişkide yaş çok mu önemli:KK43:
Aşık olmaya başlama güzel kızım bu kadar açık, bu kadar net. Hiiiçç gerek yok.
Ne yap et bu duruma engel ol.
19 yaş ciddi bir fark. Siz 40 olursunuz adam 59 anlarım.

Eski konularına baktım da içeriklerine girmedim.. cok fazla sevgili konusu açmışsın.sevgilinle aynı evde yaşamışsın evlilik teklifi almışsın ayrılmışsın vs.cok büyük boşluktasin aklını başına al.sevgilinle aynı eve paylastigin icin belki farklı düşüncelerde olmuştur kafanda ama sil at sacmalama

Back
X