- 8 Haziran 2016
- 3.260
- 5.499
- 158
- 30
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
19 yas cok! benim esimle 10 yas farkimiz var.. 10 yastan ustunu bana cok geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35 - 22 gayet normal benceBende aynı şeyleri yaşamak üzereyim kedi beslerken biriyle tanıştım ve çok etkileyici biri.O da geliyor kedi beslemeye.Bugün tekrar karşılaştık . Çok güzel geçiyor vakit onunla . Ama yaşı 35 ben 22 yaşındayım . Kariyer olarak da çok uyuşacak gibi değiliz . Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum .
Gerçekten mi çok teşekkür ederim biran mutlu oldum :) Hayırlısına bırakacağım artık :)35 - 22 gayet normal bence
Elektrik elektronik mühendisi, yakın bir arkadaşımın kuzeniydi aynı ortamda bulunduk birkaç defa. O şekilde tanıştık
Aşık olmaya başlama güzel kızım bu kadar açık, bu kadar net. Hiiiçç gerek yok.Bugün açtığım ikinci konu olacak ama olsun
Uzun zamandır buraya girmiyordum ve hayatımda baya bi şey değişti. Sevgilimle ayrıldık. Ve kendimden yaşça baya büyük bi insana aşık olmaya başlıyorum. Engel olmak istesem de olmuyor çekiliyorum sanki. Sizce ilişkide yaş çok mu önemli![]()
Benim ve esim arasinda 8 yas var ama sizinki yas degil kuşak farki olmus resmen.yasiniz cok kucuk genclik hevesiyle bu kadar buyuk biriyle olmayi sakin.gunu birlik bi iliskiden oteye gecmez.hele evlilik olursa daha da kotu o yuzden kendi yasimiza yakin biriyle olun
Hı hı havai tip degilsin Allahtan.rabbim adama akıl fikir verirde insaAllah adam senden uzak durur.Önemli olan kafa yapısı değil mi? Ben çok aklı havada bi tip değilim, o da yaşına göre durgun bi insan değil.