İlişkide yaş çok mu önemli?

Bugün açtığım ikinci konu olacak ama olsun
Uzun zamandır buraya girmiyordum ve hayatımda baya bi şey değişti. Sevgilimle ayrıldık. Ve kendimden yaşça baya büyük bi insana aşık olmaya başlıyorum. Engel olmak istesem de olmuyor çekiliyorum sanki. Sizce ilişkide yaş çok mu önemli:KK43:
Evet çok önemli kendinizi yakmayin 10 yıl sonra yanınızda deseniz gibi duracak ve siz bu defa başkalarına ilgi göstermeye başlayacaksiniz.

Ben de dün buraya konu açacaktım tam üstüne olmuş konu...
bir tanıdığım deyim, kendisi de 18 19 yaşında nerden baksan 40 yaşında biriyle gördüm kendisini, adam necidir nedir ne değildir bilmiyorum sakallı falan bir tipti, kız da sevgiliden ayrılmış artık ne kadar önce ayrıldı bilmiyorum, belki adam evli bile, kendisiyle konuşsam mı konuşmasam mı, ablasına mı söylesem bilemedim, kafamı da meşgul ediyor?
Diyeceğim o ki aklım başımda diyorsun ama daha çok var aklının oturmasına, nasihat etmek bana düşmez belki, çok fark var daha 20 bile olmamışsın.. Beyfendinin yaşı 29 olsa anlarım hadi bir nebze. Şu anda keyfime bakarım diyorsan olacak tabi ki ama dikkat etmeni öneririm.
(Diğer bir konu da 60la 80le geçmek, anlaşıldı iyi doktor kötü doktor ayrımı bu durumda:)) )
Her şey gönlünce olsun..

tam olarak yaş farkını bilmiyorum ama bizim de bir tanıdığımız bu şekilde evlendi bayağ yaş farkı vardı. cok mutlular. benim pek tercih edecegim birsey degil ama bu her zaman yaşla da ilgili değil karakterler de uyuşmalı

Ya kendi yaşımdaymış gibi hissediyorum çok farklı bi uyumumuz var. Hatta ondan daha olgun davranabildiğimi söyler çoğu zaman
Ee tm ozamn neye geldin buraya neyin cevabını bekliyorsun acaba kızım burda senin için konuşan arkadaşları bir kelime de tersliyorsun acaba senin ailen ne diyecek ve sen nasıl bir tepki verecen ailene

36 yaşındaki arkadaşımın eşi 58 yaşında.... ama 58 olduğuna kimse inanmaz, 45 falan anca gösteriyor...öyle yakışıklı, sempatik, şakacı, hayat dolu, pozitif, neşeli bi insan ki.... belkide mesleğinden kaynaklanıyor bilemem (direksiyon öğretmeni)
Öğrencileri 20-25 yaş arası genelde. Bekar olsa asılırlar adama o derece.
Arkadaşım desen 36 yaşında ama en az 40 gösteriyor. Kesinlikle eşinin enerjisine ayak uyduramadigindan yakınır.
Hep el ele gözgözedirler. Bakışlarından anlaşılır aşkları. Demem o ki bu işler yaşa bakmıyor.

sen çok küçüksün. yaşıtlarınla yaşadığın cıvık ilişkilerden sonra bu adamı birşey zannediyorsun. aslında hiçvbişey değil. sakın bu tongaya düşme. pişman olacağın şeyler yaşama. 20 yaş fark var nerdeyse.

Allah aşkına siz gençlere ne oluyor böyle gezip dolaşıp hayatı tadını çıkaracağınız yerde babanız yaşında ki adamlarla ne işiniz var. 39 yaşında ki adamı kendi arkadaş ortamınız da bir etkinliğe bile götüremezsiniz.

Normal ne olacak ki... Siz seviyorsunuz kim karışır diye yorum yapanların sizi zerre kadar umursamadığını düşünüyorum.

Ayrıca 30 ile 50 olsaydı normal diyene de güldüm. Sanki 30 yaşında ki kadın, kadınlığının doyumuna ulaşmış zaten, andropoz bir adamla da idare eder, başında yeterki erkek olsun der gibi.

Normal ne olacak ki... Siz seviyorsunuz kim karışır diye yorum yapanların sizi zerre kadar umursamadığını düşünüyorum.

Ayrıca 30 ile 50 olsaydı normal diyene de güldüm. Sanki 30 yaşında ki kadın, kadınlığının doyumuna ulaşmış zaten, andropoz bir adamla da idare eder, başında yeterki erkek olsun der gibi.

ben de başta 30 50 yaşları bana tuhaf geliyor diye cevap yazacaktım 30 ve sonrası kadının belki en güzel yaşları ama sonra düşündüm kadın en azından 30 yaşına gelmiş artık biraz tecrübesi hayat görüşü vardır ve tuhaf gelse de onun kararıdır derim. ama konu sahibi sen kendini ne kadar olgun görüyor olsan da 5-10 sene sonra güleceksin bu haline yani umarım gülersin bir de kullanıldığını idrak edip kendine saygısını yitirenler ve vicdan azabıyla yaşamak zorunda kalanlar var.

ben de başta 30 50 yaşları bana tuhaf geliyor diye cevap yazacaktım 30 ve sonrası kadının belki en güzel yaşları ama sonra düşündüm kadın en azından 30 yaşına gelmiş artık biraz tecrübesi hayat görüşü vardır ve tuhaf gelse de onun kararıdır derim. ama konu sahibi sen kendini ne kadar olgun görüyor olsan da 5-10 sene sonra güleceksin bu haline yani umarım gülersin bir de kullanıldığını idrak edip kendine saygısını yitirenler ve vicdan azabıyla yaşamak zorunda kalanlar var.
İnan o yaşlarda çoğu kadın da toplumun bu tarz söylemleri yüzünden artık benim işim çok zor moduna giriyor, o yüzden aslında çok mantıksız ilişkilere kucak açıyorlar.

Bir de sen gençsin demiş, en çok ondan koptum sanırım. Sanki 30 yaşlı ;)

Yani baban yaşında diyebiliriz pekala :KK66:

Bir de adam açısından bakınca 40 yaşındaki adam 20 yaşındaki kıza bakıyorsa onu sorgularım ben.
Midem bulanır.
Benim fikrim tabii.
Maalesef çoğu erkek kendisinden epey küçük olana bakıyor iğrenç şeyler.örneğini çok gördüm ve son olarak yaşadım.ben 31 yaşındaydım görüştüğüm beyefendi 46 yaşındaydı.yaş farkı sorun olabilir mi diye düşünüyordum onunla da bunu konuşuyordum.o ise 40 üstü bayan istemezdim zaten 40 sınırım demişti.hatta daha kaba söyledi bunu.yazmayayım.tiksindim bitti.

sen daha 20 yasındasın cocuksun daha
40 yasındaki adam evladı yasındaki çocuga nasıl bakar nasıl nefsi ister anlamış değilim

Senin yaşının neredeyse iki katı, bence 2 katı
Hiç mantıklı değil ne işin var baban yaşındaki adamla aklından bile geçirmemelisin

22 yaşındayım, kendimden 1-2 yaş büyük veya küçük yaşta sevgilim oldu en fazla, 25'i bile büyük görüyorum kafamda 1-2 sene bile inanılmaz fark ediyor tecrübe ve fikir açısından. 20 yaş varken amca diyeceğiniz adama bu duyguları nasıl besleyebiliyorsunuz inanın aklım almıyor, aynı durumda olan ve şu an görüşmediğim bir arkadaşım da vardı. İyi niyetle bakamıyorum bu insanlara ben. Sizin gençliğinizin zirvesi olacak yaşlarda neredeyse fiziksel ve ruhsal olarak çökmek üzere bir erkekle beraber olmak her anlamda hayata yazık etmek gibi. Beraber yaşlanmadığın insanın ne anlamı var ki.

Back
X