İlişkide yaş farkı önemli mi? Benden 10 yaş büyük

Eşimle aramızda 8 yaş var normal bence

Henüz çok gençsin .
Oda nispeten genç .
Ilerleyen yıllarda sorun çıkabilir canım.
21 yaş çok yolun başı .
Bilmiyorum yaşıtların genç kocalariyla gezerken sen buna ozenmezsin umarım.
Benim bir arkadaşım da böyle bir evlilik yaptı başta çok mutluydu ama adam yaşlandıkça sıkıldı gidemiyor da ne bilim üzücü bir durum .
Oda onun gibi oldu yaslandu erkenden.
Böyle konuşup kırıcı olmak istemem ama hayat tecrübeme göre biraz zor .

Belki enerjisi düşük kadınlardır yetiyordur .
Bana göre de yaş farki büyük bir sorun olur .

Önemli.
İnsanlar ne der diye değil ama. Evlilik laylay bi şey değil. 32 yaşında bile işten gel, yorul, tartış pil bitiyor.
Düz hesap 40 yaşında bu adam.
Açık söyleyeyim cinsellik sev tavandayken onda düşüşte olacak.
Sen 35 yaşında kendini bulacaksın o orta yaş bunalımına girecek.
Çocuk yapsan senin ergen evladın varken adam 60 yaşında olacak.
Daha bir sürü şey.
Ve yakın zamanda biri olmamış bunu bulmuşsun.
Acele edersen boşanabilirsin de ya da ömür boyu çekebilirsin de.
Bana mantıklı gelmiyor.
Ve çevremde bikaç örnek var. Adamlar kendileri yaşlanıp kadınlar genç kalınca aldatır kaygısıyla hayatı dar ediyorlar.
Sen 28 yaşındaysan babanın 40 yaşını net hatırlarsın, bi düşün..

O kadar haklısınız ki. Teşekkür ederim yorum için

Karşı tarafın hayat görüşü ile sizinki uyuşuyor ise hiç önemi yok bizimde o yaş fark var ben 30 o 39 11 senedir bir gün bile pişman olmadım..

28 38 normal. 23 33 olsa yaklasimim farkli olurdu. Bir tane erkek arkadasim vardi benden 2 yas kücüktü ama benden nerdeyse 10 yas büyük gosteriyordu :)) hayat tarzlarinız beklentileriniz falan uygunsa neden olmasın. Cinsellik konusunda da bence libidonuzun uyusmasina ve seviyesine bağlı. 25 olup libidosuz adamlarda var. Ayrica akran olan bircok kisininde hayat tarzlari farkli olabiliyor

Bence 10 yaş fazla.ben en fazla 7 yi kabul ediyorum.

Yaşı büyük erkekler nedense beni cezbediyor onun gözü dışarda olmadığı sürece bende ona bi yanlış yapmam. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Nedense diyecek kadar gizemli bir olay değil aslında.yaşı daha büyük erkeklerin yüzü, duruşu, bakışı oturduğu için daha çekici oldukları bir gerçek.bir de tecrübenin verdiği özgüven ve kendini bilme enerjisi geliyor hem bize hem erkeklere.sonuçta ortada bir tecrübe var kadın nedir ne değildir, erkek nedir ne değildir öğrenmiş, anlamış oluyoruz.bu da bir aura katıyor hafif büyük insanlara.

yaşı daha büyük erkeklerin yüzü, duruşu, bakışı oturduğu için daha çekici oldukları bir gerçek.bir de tecrübenin verdiği
Bizim aramızda 10 yaş var ama o büyük gösteriyor ben çok küçük gösteriyorum aramızda 17 yaş varmış gibi zannedilcek diye kafaya takıp sormuştum soruyu

Ayıplama kısmını geçin, insanlar canı sıkılır ayıplar canı sıkılıp destekler. Ama 10 yaş farkı iyi düşünün derim. Siz 35 hayatınızın en enerjik dönemindeyken o 45 durulma dönemine gelecek. Keza bu hep böyle devam edecek. Bir arkadaşım bu konudan dolayı çok çok pişman. Gençliğim içimde kaldı der hep.

eminim ki ben 38 yaşındayım sevgilim 28 yaşında diye konu açılsaydı %90 nolcak canım derdi ( böyle çook konu hatırlıyorum).

Konuyla ilgili bi yorumum yok ama çok objektif bulmuyorum bazı üyelerin yaş farkı yorumlarını...

Yasiniz çok daha küçük olsaydi o zaman olmazdı 18 -28 gibi ama şuan garipsencek bi durum yok gibi diğer her şeyde uyumluysaniz

ben 5 yaş büyüklere direk abi diyorum bana fazla gelirdi ama sen anlaşabiliyorsan neden olmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…