- 5 Aralık 2022
- 2.295
- 3.834
- 63
Eşimle aramızda 8 yaş var normal benceMerhabalar ben biriyle konuşmaya başladım çok beyfendi biri hoşuma gitti ancak aramızda 10 yaş fark var sizce sorun olur mu? Bizi yan yana gören insanlar yaş farkından dolayı ayıpsar mı? Ben 28 yaşındayım o ise 38 yaşında
Bence büyük sorunMerhabalar ben biriyle konuşmaya başladım çok beyfendi biri hoşuma gitti ancak aramızda 10 yaş fark var sizce sorun olur mu? Bizi yan yana gören insanlar yaş farkından dolayı ayıpsar mı? Ben 28 yaşındayım o ise 38 yaşında
Belki burada linçleyebilirler ama umarım olmaz. Ben 21 yaşındayım eşim 38 yaşında. 2. yılımıza giricez evlilikte. Biz çok güzel anlaşıyoruz bu zamana kadar hiç aramızdaki yaş farkından dolayı kavga gürültümüz olmadı. Ha tabii ben biraz daha düşünce olarak cocuksuydum ama bu nedense bizim daha iyi anlaşmamıza sebep oldu. Bazı şeyleri o öğretti söyledi. Gayet güzel giden mutlu bir ilişkimiz var. Ama tabii bu herkeste böyle olacak diye bir şeyde yok. Bi t
Henüz çok gençsin .Bunu bana diyende oldu evlenmeden önce ama ben eşimi çok seviyorum kendi kanımdan canımdan gibi yani sevgim hiç bi zaman azalmadı da tam tersine benim için yaptıklarını görünce giderek arttı. O yüzden yaşı çokta önemli değil benim için.
Belki enerjisi düşük kadınlardır yetiyordur .Ben olgun görüntüsünden hoşlanmıyorum, daha çevik yaşı bana yakın erkeklerden hoşlandım hep, bu yüzden tercih etmezdim. Herkes yaşı büyük Kocasının kendisinden daha enerjik olduğunu savunmuş fakat bunun doğru olduğunu asla düşünmüyorum, biyolojik olarak bu neredeyse imkansız. Siz sorun etmem diyorsanız devam edin.
O kadar haklısınız ki. Teşekkür ederim yorum içinBirbirinize uyuyorsanız kime ne. Anlattığınıza göre adam sadece yaşını gösteriyor. 38 yaşında ortalama bir erkek zaten çok yaşlı durmaz. Rakamsal yaş hariç görüntü olarak siz kendinize yakıştırıyorsanız kulağınızı kapatın. Elalem ne der diye düşünür durursanız bunu ilişkiye yansıtırsınız adamı da tribe sokarsınız.
Bence 10 yaş fazla.ben en fazla 7 yi kabul ediyorum.Merhabalar ben biriyle konuşmaya başladım çok beyfendi biri hoşuma gitti ancak aramızda 10 yaş fark var sizce sorun olur mu? Bizi yan yana gören insanlar yaş farkından dolayı ayıpsar mı? Ben 28 yaşındayım o ise 38 yaşında
Nedense diyecek kadar gizemli bir olay değil aslında.yaşı daha büyük erkeklerin yüzü, duruşu, bakışı oturduğu için daha çekici oldukları bir gerçek.bir de tecrübenin verdiği özgüven ve kendini bilme enerjisi geliyor hem bize hem erkeklere.sonuçta ortada bir tecrübe var kadın nedir ne değildir, erkek nedir ne değildir öğrenmiş, anlamış oluyoruz.bu da bir aura katıyor hafif büyük insanlara.Yaşı büyük erkekler nedense beni cezbediyor onun gözü dışarda olmadığı sürece bende ona bi yanlış yapmam. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için
yaşı daha büyük erkeklerin yüzü, duruşu, bakışı oturduğu için daha çekici oldukları bir gerçek.bir de tecrübenin verdiği
Bizim aramızda 10 yaş var ama o büyük gösteriyor ben çok küçük gösteriyorum aramızda 17 yaş varmış gibi zannedilcek diye kafaya takıp sormuştum soruyuEşimle aramda yedi yaş var. Ben küçük gösteriyorum o büyük gösteriyor. Ben zaten yedi yaşı duyunca nerdeyse tanışmayacaktım ama sonunda evlendikşaka maka üst sınırdı benim için, sekiz olsa kabul etmezdim. tip olarak millete beğendirme zorunluluğun yok. Sen anlaşmana bak.
Bence sorun değil vallaBizim aramızda 10 yaş var ama o büyük gösteriyor ben çok küçük gösteriyorum aramızda 17 yaş varmış gibi zannedilcek diye kafaya takıp sormuştum soruyu
Ayıplama kısmını geçin, insanlar canı sıkılır ayıplar canı sıkılıp destekler. Ama 10 yaş farkı iyi düşünün derim. Siz 35 hayatınızın en enerjik dönemindeyken o 45 durulma dönemine gelecek. Keza bu hep böyle devam edecek. Bir arkadaşım bu konudan dolayı çok çok pişman. Gençliğim içimde kaldı der hep.Merhabalar ben biriyle konuşmaya başladım çok beyfendi biri hoşuma gitti ancak aramızda 10 yaş fark var sizce sorun olur mu? Bizi yan yana gören insanlar yaş farkından dolayı ayıpsar mı? Ben 28 yaşındayım o ise 38 yaşında
Yasiniz çok daha küçük olsaydi o zaman olmazdı 18 -28 gibi ama şuan garipsencek bi durum yok gibi diğer her şeyde uyumluysanizMerhabalar ben biriyle konuşmaya başladım çok beyfendi biri hoşuma gitti ancak aramızda 10 yaş fark var sizce sorun olur mu? Bizi yan yana gören insanlar yaş farkından dolayı ayıpsar mı? Ben 28 yaşındayım o ise 38 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?