- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.001
- 598
O zmn, adamın kıyafet tarzını gence döndürünAdam yaşını tam gösteriyor bende küçük gösteriyorum
Bu yaş farkıyla çok çok uzun yıllık ilişki ve evlilikten bildiriyorum28-38 olabilir ama ömrü max 7-8 yıl bu ilişkinin.
Bazı konularda 38 yaşındaki erkek ile 30 yaşındaki erkek arasında inanilmaz fark var, zevkinize düşkünseniz tabibi ya
Eşimle benim aramda da 8 yaş var ben Aralık 24 oluyorum eşim Mayıs'ta 32 oluyor bir tane evladımız var 5 senedir evliyizMerhabalar ben biriyle konuşmaya başladım çok beyfendi biri hoşuma gitti ancak aramızda 10 yaş fark var sizce sorun olur mu? Bizi yan yana gören insanlar yaş farkından dolayı ayıpsar mı? Ben 28 yaşındayım o ise 38 yaşında
Bence normal..önemli olan kişiliği, karakteri,mesleği...siz 40 olduğunuzda o 50 olacak ,bunun nesi tuhafMerhabalar ben biriyle konuşmaya başladım çok beyfendi biri hoşuma gitti ancak aramızda 10 yaş fark var sizce sorun olur mu? Bizi yan yana gören insanlar yaş farkından dolayı ayıpsar mı? Ben 28 yaşındayım o ise 38 yaşında
Benim eşim benden 12 yaş büyük. Biz sizden daha gençlen tanışmıştık tabii. 7 senedir beraberiz problemlerimiz herkes gibi yaş ile ilgili bir sıkıntı hiç yaşamadık.Merhabalar ben biriyle konuşmaya başladım çok beyfendi biri hoşuma gitti ancak aramızda 10 yaş fark var sizce sorun olur mu? Bizi yan yana gören insanlar yaş farkından dolayı ayıpsar mı? Ben 28 yaşındayım o ise 38 yaşında
Kimin ne düşündüğüne takılmayın. Ama önemli olan şu ki 10 yaş fark zaten şuanda kendini hissettirmez 8-9 sene sonunda o zaman ciddi bir fark açıldığını hissedersiniz. Yani 10 sene sonra fikirleriniz değişmiş olur çünkü 48 yaşın olgunluğu ile 38 in hayat beklentisi çok farklıdır.Merhabalar ben biriyle konuşmaya başladım çok beyfendi biri hoşuma gitti ancak aramızda 10 yaş fark var sizce sorun olur mu? Bizi yan yana gören insanlar yaş farkından dolayı ayıpsar mı? Ben 28 yaşındayım o ise 38 yaşında
Bence yaştan çok ,ikinci evlilikler olması ve ikinizin de çocuğunuzun olması ..çocugu kimde kalıyor, size gelirse anlaşabilecek misiniz,sizin çocuk bu durumlara alışabilecek mi,nafaka veriyor mu,sizin çocuğunuz nafaka alıyor mu?hepsi önemli konular..Peki bu adam evlenelim dedi mi ciddi mi?yoksa 10 yaş sorun değil.. mesela 40 yaşındaki bir kadının 50 yaşında eşi olması normal yaniEşimden boşandım o da boşanmış ve 1 çocuğu var. Evlenirsek tekrar çocuk ister mi bilmiyorum ama ben istiyorum kızım çok baskı yapıyor kardeş konusunda.
Yorum yapmak bana düşmez de yazık etmişsin kendine.Belki burada linçleyebilirler ama umarım olmaz. Ben 21 yaşındayım eşim 38 yaşında. 2. yılımıza giricez evlilikte. Biz çok güzel anlaşıyoruz bu zamana kadar hiç aramızdaki yaş farkından dolayı kavga gürültümüz olmadı. Ha tabii ben biraz daha düşünce olarak cocuksuydum ama bu nedense bizim daha iyi anlaşmamıza sebep oldu. Bazı şeyleri o öğretti söyledi. Gayet güzel giden mutlu bir ilişkimiz var. Ama tabii bu herkeste böyle olacak diye bir şeyde yok. Bi tanıdığım var onunda eşiyle arasında yaş farkı fazla ve anlaşamıyorlar mesela. İyice emin olun bazı seyler için.
Bunu bana diyende oldu evlenmeden önce ama ben eşimi çok seviyorum kendi kanımdan canımdan gibi yani sevgim hiç bi zaman azalmadı da tam tersine benim için yaptıklarını görünce giderek arttı. O yüzden yaşı çokta önemli değil benim için.Yorum yapmak bana düşmez de yazık etmişsin kendine.
Henüz 21 yaşındasın.
38 bir erkek için genç bir yaş .
Ama sen 38 yaşında olunca adam 60 yaşında olucak nerdeyse.
Ben şu an 37 im 60 yaşında bir adamla düşünemiyorum kendimi
Eşimle aramda yedi yaş var. Ben küçük gösteriyorum o büyük gösteriyor. Ben zaten yedi yaşı duyunca nerdeyse tanışmayacaktım ama sonunda evlendikEvet haklısınız ama bedenen olumsuz bakar mıydınız mesela bizi dışarda görseniz baba kız vs yakıştırması yapar mıydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?