İlişkide yaş farkı önemli mi? Benden 10 yaş büyük

Buse1686

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
323
70
103
32
Merhabalar ben biriyle konuşmaya başladım çok beyfendi biri hoşuma gitti ancak aramızda 10 yaş fark var sizce sorun olur mu? Bizi yan yana gören insanlar yaş farkından dolayı ayıpsar mı? Ben 28 yaşındayım o ise 38 yaşında

O yaşını tam gösteriyor ben ise 23 gösteriyorum çok korkuyorum insanlar dalga geçer diye. Acaba yaşımı gösteren kıyafetler mi giyinmem lazım

Insanlarin ne dedigini cok umursamayin ama iliski icinde birbirinize denk olacak misiniz, onu iyi dusunun.

Siz hayatin neresindesiniz, o neresinde; siz iliskiden ne bekliyorsunuz o ne bekliyor vs vs.
Benim kafamı şuan karıştıran tek şey 10 yaş büyük olması ve benim yaşımdan küçük göstermem bazen korkuyorum insanlar dışarda inceden inceye alay eder diye

Önceki konumuzda ki adım atmak istediğiniz kişi mi bu beyefendi?
Hayır o değil onun bana açılmasını 2 ay boyunca bekledim gelmedi bende umudumu kestim başka biriyle tanıştım tabi onu unuttum

Benim kafamı şuan karıştıran tek şey 10 yaş büyük olması ve benim yaşımdan küçük göstermem bazen korkuyorum insanlar dışarda inceden inceye alay eder diye
Esinizden boşandınız mı? 2017'de konunuz var esinizle ilgili. Bir de kızınız varmış? Yaş farkı vs önemli tabi ama çocuğunuz olması da önemli. Kendisi de evlenip ayrılmış mı onun çocuğu var mı?

Ne gibi hevesler mesela çok afedersiniz özür dileyerek söylüyorum cinsellik yönündeki hevesler mi

Eşimden boşandım o da boşanmış ve 1 çocuğu var. Evlenirsek tekrar çocuk ister mi bilmiyorum ama ben istiyorum kızım çok baskı yapıyor kardeş konusunda.

Eşimden boşandım o da boşanmış ve 1 çocuğu var. Evlenirsek tekrar çocuk ister mi bilmiyorum ama ben istiyorum kızım çok baskı yapıyor kardeş konusunda.
Çok korkuyorum çocuk istemez diye. Eğer istemezse evlilik düşünmem

Insanlar isterse her seyle alay eder. Bu kadar dusunmeyin insanlari.

Kendimden yola çıkıyorum. Ben 33 yasindayim. Yasimdan genc gösteriyorum, giyim tarzim da genelde yaşımdan genc. 43 yasinda bir adamla hayat tarzim uyuyorsa ne yas farki ne gorsel fark umrumda olurdu.

O yuzden insanlari cok dusunmeyin. Sizin hayatinizi insanlar yasamiyor. Siz hoslandiginiz adamla bir ilişkiye baslamayip evinizde tek basiniza dizi izlerken elalem yaninizda olmayacak.

28-38 olabilir ama ömrü max 7-8 yıl bu ilişkinin.
Bazı konularda 38 yaşındaki erkek ile 30 yaşındaki erkek arasında inanilmaz fark var, zevkinize düşkünseniz tabi
Ne gibi farklar mesela rica etsem açıklayabilir misiniz

Son derece haklısınız çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Bu arada bende yaşımdan küçük gösteriyorum o yüzden bu beni daha da endişelendirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…