- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
- 113
- Konu Sahibi LeydiStark
-
Canım o insanlardan biri de maalesef benim o yüzden hiç abartmıyorum emin ol 10 yaş büyük eşim resmen babam gibi duruyor 19 yaşındayken yaptığım bir hataBenim henüz bi ilişkim yok ama bu yaş farkında olup evli olan bir çok insan var burada da var. Baba falan abartmaya gerek yok o insanlara da saygısızlık olmasın.
Konunun devamını okumadım, benzer bir durum üniversitedeyken benim de başıma gelmişti hatta yaş farkı daha fazlaydı, şu meşhur klişe yaşından genç gösteren enerjik kişilerdendi. Sevgili vs olmadım o kişiyle tabi ama 20 yaş toyluğuyla işinde başarılı alanında bilinen biri tarafından beğenilmek insanın gururunu okşuyor. Düzgün insan sağlam karakter ne bilmiyorum tabi o zamanlar. Şimdi ise ne aptalca bir düşünceymiş diyorum, adam bildiğin sapıkmış cahil bi kız çocuğunda ne bulursun sen yoksa. Allahtan aklım yine de başımdaymış da işi ilerletmedim.Bende üniversite okuyorum da konu o değil zaten. Ya daha net açıklayayım ben unv öğrencisiyim o da hoca. Daha doğrusu araştırma görevlisi
Sizin etkilenmiş olmanızı, begenmenizi yaşınızdan ötürü eleştirmem. Ama 35 yasinda bir arastirma gorevlisinin 22 yaşında bir öğrenciyle yakın ilişki kurması bana hiç masum gelmiyor. Siz onun arkadaşlık edeceği yaşta değilsiniz, tabi ki niyeti farklı. Sizin yaşınız 30 veya üzeri olsaydi bu yas farki daha önemsiz olurdu. Mesafenizi korumanizi öneririm. Bu tip olaylar duyulduğunda efsane gibi senelerce anlatılır.Ortada asla asılma durumu yok ben beğeniyorum kendisini ve gayet normal sohbet ediyoruz derslerle okulla ilgili
Kusura bakmayın üzüldüm tabi dış görünüş önemli bi yerdeCanım o insanlardan biri de maalesef benim o yüzden hiç abartmıyorum emin ol 10 yaş büyük eşim resmen babam gibi duruyor 19 yaşındayken yaptığım bir hata
Okul dışında tanıştığımız için ve okulda sohbet etmediğimiz için ayrı fakültelerdeyiz bide hani ortak çevremiz yok. Bu sene son senem bide benim mezun oluyorum ama dikkate alıyorum söyledikleriniziSizin etkilenmiş olmanızı, begenmenizi yaşınızdan ötürü eleştirmem. Ama 35 yasinda bir arastirma gorevlisinin 22 yaşında bir öğrenciyle yakın ilişki kurması bana hiç masum gelmiyor. Siz onun arkadaşlık edeceği yaşta değilsiniz, tabi ki niyeti farklı. Sizin yaşınız 30 veya üzeri olsaydi bu yas farki daha önemsiz olurdu. Mesafenizi korumanizi öneririm. Bu tip olaylar duyulduğunda efsane gibi senelerce anlatılır.
Hele Acun yeni sevgilisi yanında çocuk gibi kalıyor. 50 ve 20Ben bazı arkadaşlar kadar iyi niyetli olamıyorum ya, genç kızlar ile ilgilenen yaş kemale ermiş adamlar hakkında. Genç kız bu adamlar için kusura bakmayın ama taze et, gözü açılmamış kedi yavrusu falan yani. O yaşa gelmiş adam görmüş geçirmiş, 22 yaşında gencecik kızla başka ne paylaşabilir? Yaş değil, kuşak farkı var resmen.
Kedi yavrusu haahahahBen bazı arkadaşlar kadar iyi niyetli olamıyorum ya, genç kızlar ile ilgilenen yaş kemale ermiş adamlar hakkında. Genç kız bu adamlar için kusura bakmayın ama taze et, gözü açılmamış kedi yavrusu falan yani. O yaşa gelmiş adam görmüş geçirmiş, 22 yaşında gencecik kızla başka ne paylaşabilir? Yaş değil, kuşak farkı var resmen.
Çocuğu yaşta.Hele Acun yeni sevgilisi yanında çocuk gibi kalıyor. 50 ve 20
He kedi yavrusu. Yaşça kendi dengi kadınların gözü açık oluyor, adamın gözüne bakıp anlıyorlar kumaşını.Kedi yavrusu haahahah
Şöyle bir şeyde var ben 22 yaşındayım ama çok kıpır kıpır hareketli falanda değilim pek ya. Biraz ağır kalıyorum yaşıtlarıma göreHe kedi yavrusu. Yaşça kendi dengi kadınların gözü açık oluyor, adamın gözüne bakıp anlıyorlar kumaşını.
Gerçekten 1 2 yaş küçük olması fikri güzel ama neden toplumumuzda hep erkek büyük olmalı anlam vermiş değilim22-35 arası kuşak farkı var. Ben şu an 29 yaşındayım. Bekar olsam ve 35 yaşında biriyle tanissam dahi elerdim. Yaş farkına hiç sıcak bakmıyorum. Eşim benden iki yaş küçük, böylesi daha iyi
Benim eşimle aramdaki yaş farkı çok ama değil babam abim gibi bile durmuyor sanki 20 yaş fark varmış gibi abartmışsınız bence :) sizin dediğiniz GB olsa bir kişi 13 yaşında baba olabilir mi mesela ?Yoo sorun değil ne olacak sanki 1 kuşak farktan arkadaşlarınla tanıştırırken babam dersen sorun kalmaz bence..
Karşısına gelen kişi öğrenci olduğu için mi yani bakmaması lazım ne biliyim hadi beni geçin başkasıyla tanışsa öğrenci çıksa o kişi de direkt elemesi mi gerekir yaniBakın öğretmenim, çevremde yakın arkadaşım öğretmen, öğretim görevlisi dolu. Dört arkadaşımız okulda kaldı yükseldi. Hepsinde gözlemim şu, normal sağlıklı ve etik olan öğrenciye bakmamasıdır. Öğrencisine değil, öğrenciye. Bu bir etiktir. Meslek ahlakıdır. Kişisel ahlakıdır. Ve bu konuda hassas değilse gün gelir aşk monotonlaşmaya başladığında çevresindeki yeni gençlere yönelir. Çok dikkatli olun. Bu bir mantalite zira. Öğrenciler her zaman öğretmeninden etkilenir. Biz eğitimcilere düşen bu hayranlığın etkisinden faydalanmamaktır. Bundan faydalanan eğitimci yine yapar yine yapar yine yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?