İlişkide yaş farkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim henüz bi ilişkim yok ama bu yaş farkında olup evli olan bir çok insan var burada da var. Baba falan abartmaya gerek yok o insanlara da saygısızlık olmasın.
Canım o insanlardan biri de maalesef benim o yüzden hiç abartmıyorum emin ol 10 yaş büyük eşim resmen babam gibi duruyor 19 yaşındayken yaptığım bir hata

Bende üniversite okuyorum da konu o değil zaten. Ya daha net açıklayayım ben unv öğrencisiyim o da hoca. Daha doğrusu araştırma görevlisi
Konunun devamını okumadım, benzer bir durum üniversitedeyken benim de başıma gelmişti hatta yaş farkı daha fazlaydı, şu meşhur klişe yaşından genç gösteren enerjik kişilerdendi. Sevgili vs olmadım o kişiyle tabi ama 20 yaş toyluğuyla işinde başarılı alanında bilinen biri tarafından beğenilmek insanın gururunu okşuyor. Düzgün insan sağlam karakter ne bilmiyorum tabi o zamanlar. Şimdi ise ne aptalca bir düşünceymiş diyorum, adam bildiğin sapıkmış cahil bi kız çocuğunda ne bulursun sen yoksa. Allahtan aklım yine de başımdaymış da işi ilerletmedim.

Sizin durumunuz benimki kadar abartılı değil ama yine de çok. Hayatın başındasın daha kimleri tanıyacaksın neler göreceksin. Benim annemle babam arasında 9 yaş var, kendileri tanışarak evlenmişler. Annem 50li babam 60lı yaşlarını yaşıyor ve aralarında görünüş anlamında bir uyumsuzluk yok babam yaşından genç gösterir. Ama mental anlamda olgun olan kişi hele de bizimki gibi ataerkil toplumda evliliği domine ediyor. Bi yerde küçük kız ve akıl hocası durumu yaşanıyor. Babam bizim evde aşırı baskın bir karakter mesela, 30 küsür senelik evliler, bize iyi ebeveyn oldular ama annemle hala senin dediğin olacak benim dediğim olacak kavgasını yaparlar. Ben sürekli güç savaşının olduğu ciddiye alınmadığım bir evlilik istemem mesela. Yani ilerisini düşün derken sadece fiziksel görünüm cinsel uyum düşünmeyin, mental uyum da çok önemli.

Ortada asla asılma durumu yok ben beğeniyorum kendisini ve gayet normal sohbet ediyoruz derslerle okulla ilgili
Sizin etkilenmiş olmanızı, begenmenizi yaşınızdan ötürü eleştirmem. Ama 35 yasinda bir arastirma gorevlisinin 22 yaşında bir öğrenciyle yakın ilişki kurması bana hiç masum gelmiyor. Siz onun arkadaşlık edeceği yaşta değilsiniz, tabi ki niyeti farklı. Sizin yaşınız 30 veya üzeri olsaydi bu yas farki daha önemsiz olurdu. Mesafenizi korumanizi öneririm. Bu tip olaylar duyulduğunda efsane gibi senelerce anlatılır.

Okul dışında tanıştığımız için ve okulda sohbet etmediğimiz için ayrı fakültelerdeyiz bide hani ortak çevremiz yok. Bu sene son senem bide benim mezun oluyorum ama dikkate alıyorum söylediklerinizi

Ben bazı arkadaşlar kadar iyi niyetli olamıyorum ya, genç kızlar ile ilgilenen yaş kemale ermiş adamlar hakkında. Genç kız bu adamlar için kusura bakmayın ama taze et, gözü açılmamış kedi yavrusu falan yani. O yaşa gelmiş adam görmüş geçirmiş, 22 yaşında gencecik kızla başka ne paylaşabilir? Yaş değil, kuşak farkı var resmen.

Hele Acun yeni sevgilisi yanında çocuk gibi kalıyor. 50 ve 20

Kedi yavrusu haahahah

Tamam yaş farkı fazla bende farkındayım da baya iyi eğitimli, zeki, nazik. Çevremizde yaşıma yakın olanların hepsi boş geliyor nedense olgun değiller çocuksu hareketler bilgisizler falan ne bilem ya

22-35 arası kuşak farkı var. Ben şu an 29 yaşındayım. Bekar olsam ve 35 yaşında biriyle tanissam dahi elerdim. Yaş farkına hiç sıcak bakmıyorum. Eşim benden iki yaş küçük, böylesi daha iyi
Gerçekten 1 2 yaş küçük olması fikri güzel ama neden toplumumuzda hep erkek büyük olmalı anlam vermiş değilim

Bakın öğretmenim, çevremde yakın arkadaşım öğretmen, öğretim görevlisi dolu. Dört arkadaşımız okulda kaldı yükseldi. Hepsinde gözlemim şu, normal sağlıklı ve etik olan öğrenciye bakmamasıdır. Öğrencisine değil, öğrenciye. Bu bir etiktir. Meslek ahlakıdır. Kişisel ahlakıdır. Ve bu konuda hassas değilse gün gelir aşk monotonlaşmaya başladığında çevresindeki yeni gençlere yönelir. Çok dikkatli olun. Bu bir mantalite zira. Öğrenciler her zaman öğretmeninden etkilenir. Biz eğitimcilere düşen bu hayranlığın etkisinden faydalanmamaktır. Bundan faydalanan eğitimci yine yapar yine yapar yine yapar.

Bakın öğretmenim, çevremde yakın arkadaşım öğretmen, öğretim görevlisi dolu. Dört arkadaşımız okulda kaldı yükseldi. Hepsinde gözlemim şu, normal sağlıklı ve etik olan öğrenciye bakmamasıdır. Öğrencisine değil, öğrenciye. Bu bir etiktir. Meslek ahlakıdır. Kişisel ahlakıdır. Ve bu konuda hassas değilse gün gelir aşk monotonlaşmaya başladığında çevresindeki yeni gençlere yönelir. Çok dikkatli olun. Bu bir mantalite zira. Öğrenciler her zaman öğretmeninden etkilenir. Biz eğitimcilere düşen bu hayranlığın etkisinden faydalanmamaktır. Bundan faydalanan eğitimci yine yapar

Yoo sorun değil ne olacak sanki 1 kuşak farktan arkadaşlarınla tanıştırırken babam dersen sorun kalmaz bence..
Benim eşimle aramdaki yaş farkı çok ama değil babam abim gibi bile durmuyor sanki 20 yaş fark varmış gibi abartmışsınız bence :) sizin dediğiniz GB olsa bir kişi 13 yaşında baba olabilir mi mesela ?

17 yaş büyük birisiyle çıktım evlenmeyi de düşündüm.birlikteyken sorunun yaş olmadığını düşünsem de aslında yaştan kaynaklı sorunlar olduğunu anladım. adam artık iş bulamıyordu 25-35 yaşlarında olsa o meziyetleriyle en iyi şirketlerde iş bulurdu ama 50 yaşına merdiven dayayan adam işiyle ilgili ne kadar donanımlı olsa da artık pek iş sahası kalmamıştı.biraz karışık oldu ama vurulduğum noktadan örnek verdim. Yani yaş önemliymiş. Şimdi 5 yaş büyük birisiyle evleniyorum bu bile dede modunda enerjime yetişemiyor :)

Karşısına gelen kişi öğrenci olduğu için mi yani bakmaması lazım ne biliyim hadi beni geçin başkasıyla tanışsa öğrenci çıksa o kişi de direkt elemesi mi gerekir yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…