İlişkide yaş farkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karşısına gelen kişi öğrenci olduğu için mi yani bakmaması lazım ne biliyim hadi beni geçin başkasıyla tanışsa öğrenci çıksa o kişi de direkt elemesi mi gerekir yani
Evet. Bir eğitimci öğrencilerden uzak durmalı. Kusura bakmayın kendinizi mutlaka olgun buluyorsunuz, ama ben 36 yaşındayım eşim 37 22-23 yaşında biriyle oturup sohbet edemeyiz. Ben de kendimi olgun sanırdım da şimdi dönüp bakınca ne toymuşum derim. Hayat böyel. Kuşak farkı var. Ne sohbet ne etkinlikten akran tadını alamayız. 3-5 bilemedim 7 yaş olur. Ama on üstü yaşlar çok hissediliyor. Hele hele 20 lerde. Bakıyorsa da o adam sağlıklı değildir. Ahlaki yapısında sıkıntı vardır

Ben zaten baya soğudum ya en iyisi boşvermek yaşıma daha yakın biri olsa daha iyi olur asddgsgsg

Ben ve eşim arasında 10 yaş fark var ve bayağı iyi anlaşıyoruz erkeğin olgun olması anlaşma açısından daha iyi bence ki asıl soru yaşı değil ne kadar anlayışlı ve olgun oluşu.. senin kafanda tamamsa sorun yoktur ama küçük bir şüphe kırıntısı bile varsa çıkma o yola bence

35 yaşındaki adam 22 yaşındaki kıza bakıyorsa, ben bu adama iyi niyetli biri demem. Adam büyük ihtimalle genç kız avcısı olan adamlardan. Siz her zaman 22 kalmayacaksanız, bu adam ileride de genç bir kız bulup sizi aldatmaya yeltenebilir. Çevremde duyuyorum eşek kadar adamların genç kızlar hakkında konuşmalarını. Hatta eskiden görüştüğüm 38 yaşında bir pislik 18 yaşındaki kızları eklerdi sürekli Facebook'da. Tabii salaklık bende ki hiç kıskanmazdım, kardeşi gibi derdim. Meğerse gözü açmış pisliğin. Bütün bunlar olurken de ben 25 yaşındaydım, öyle çok büyük değildim. Kendinizi seviyorsanız uzak durun, oluru yok.

Benim eşimle aramdaki yaş farkı çok ama değil babam abim gibi bile durmuyor sanki 20 yaş fark varmış gibi abartmışsınız bence :) sizin dediğiniz GB olsa bir kişi 13 yaşında baba olabilir mi mesela ?
Ooo evet oturduk şimdi bunu sorguluyoruz 13 yaşında biri baba olabilir mi ki bence olabilir sanırım eşiniz kendine iyi bakmış ben de eşimle aramda 10 yaş fark olduğu için mizahi yoldan uyarmak istedim ben yandım o yanmasın gibisinden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…