- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 158
- 36
Olsun. 2. Ye artık kısmetse. Sen niyd ayaktasın. Artık sen ne kadar uyur dinlenirsin bebişin o kadar iyi ve sağlıklı olacak ve büyüyecek. Kendine çok dikkat et bu aralar. İş falan yapma. Kimse pislikten ölmez. :)Evet tabiki insallah güzel olsunyok kız süpriz yapacaktım ama c.tesi sabah öğrenince adettim düşük vs olabilirdi bende çağırdım söyledim yapamadım süpriz falan
Yok uyuyamadm yanmasndan elimde çubuk kraker yiyorum belki daha iyi olur inşaallahHemen uyu. Müde bulantısı uyumakla geçer anca.
AMinn canım. Demek kü gerçekten vüdunu çok iyi tanımışsın. Bizim vücut tanıma olayalrı tırt çıktı:)))
Bende de tıpa tıp aynısıydı saatte kaç defa bakıyordum acaba hastalandm mi niye gelmiyo bu kırmızılar diye söylenmiştim aklıma hamilelik gelmemişti o araBöyle korkuyorum lavaboya gidiyorum hemen kan mı gelecek diye tam tamina adet agrım var da Allah korusun biiey olmasın da
Kardeşim bendeydi onu derse yolladım ben bi uyanınca uykum kaçıyor :) ahahahahha aynen bu yöntemi çok fena kullanıcam:) bende aksine ne titiz insanım ya nasıl yapacaksam yarın da misafirim var bugun kardeşimi cagırcam bana temizlik yapsın :)))) eşime dedim belim agrıyo diyo neden acaba dedim tutunmaya çalışıyor herslde dediki ben onu Japon yapıştırıcısıyla tuttururum ahahahahha :))) :)))Olsun. 2. Ye artık kısmetse. Sen niyd ayaktasın. Artık sen ne kadar uyur dinlenirsin bebişin o kadar iyi ve sağlıklı olacak ve büyüyecek. Kendine çok dikkat et bu aralar. İş falan yapma. Kimse pislikten ölmez. :)
Ayyy yok yok daha gelmesin ya ben sağlıkla büyümesini bekleyeyim artıkBende de tıpa tıp aynısıydı saatte kaç defa bakıyordum acaba hastalandm mi niye gelmiyo bu kırmızılar diye söylenmiştim aklıma hamilelik gelmemişti o ara
Misafir de almazsın bir müddet. Keşke Japonla yapıştırabilsek hepsini :)) ohh o zaman koş oyna zıpla :)))Kardeşim bendeydi onu derse yolladım ben bi uyanınca uykum kaçıyor :) ahahahahha aynen bu yöntemi çok fena kullanıcam:) bende aksine ne titiz insanım ya nasıl yapacaksam yarın da misafirim var bugun kardeşimi cagırcam bana temizlik yapsın :)))) eşime dedim belim agrıyo diyo neden acaba dedim tutunmaya çalışıyor herslde dediki ben onu Japon yapıştırıcısıyla tuttururum ahahahahha :))) :)))
Amiin amiin gelmesin. Işte bize de sürpriz oldu birazcık ama çok güzel bi sürpriz:)Ayyy yok yok daha gelmesin ya ben sağlıkla büyümesini bekleyeyim artık
Ahahahha kız bana öyle böyle süpriz olmadı kimseye demicem demiştim burayı saymıyorum bakıyom gene 10 kişiye demişim en az :))) daha kayınvalideme söylemedimAmiin amiin gelmesin. Işte bize de sürpriz oldu birazcık ama çok güzel bi sürpriz:)
Ya hocam gelicek okuduğum yurdun müdür yardımcısı canım ondan geri çevirmek istemedim :) ahahahha nerden aklına geliyorsa böyle seyler bilmem :)))Misafir de almazsın bir müddet. Keşke Japonla yapıştırabilsek hepsini :)) ohh o zaman koş oyna zıpla :)))
Bende aynen güya soylemicektim kimseye ama yok canm daha ilk haftada kim var kim yok öğrendi:)))) asıl söylenilmesi gerekene söylememişsinAhahahha kız bana öyle böyle süpriz olmadı kimseye demicem demiştim burayı saymıyorum bakıyom gene 10 kişiye demişim en az :))) daha kayınvalideme söylemedim
Ya ben dış gebelik geçirdim ondan gene böyle olabilir bilemiyoruz ki korkuyorum ondan ben kesinleşince söyleyeyim dedim eşim hemen söylemek istedi bugun kendisi soylicek :)Bende aynen güya soylemicektim kimseye ama yok canm daha ilk haftada kim var kim yok öğrendi:)))) asıl söylenilmesi gerekene söylememişsin
Allah'ın izniyle bu defa sağlıklı bi şekilde ilerler gönlünü ferah tut bol bol duaYa ben dış gebelik geçirdim ondan gene böyle olabilir bilemiyoruz ki korkuyorum ondan ben kesinleşince söyleyeyim dedim eşim hemen söylemek istedi bugun kendisi soylicek :)
Bakalım bizimki ne yapacak :)))Hepsi dört gözle bekliyordu hatta görümcem telefon da agladi öğrendiğinde
Aynen hep beraber edelim dua :)Allah'ın izniyle bu defa sağlıklı bi şekilde ilerler gönlünü ferah tut bol bol dua
Bakalım bizimki şöyle bi halaya dursalar yeridir herhaltek gelin yaniii ilk çocuk
Şöyle bi Halaya dursa yeridir herhalBakalım bizimki ne yapacak :)))
Yaaaaa ne güzel :))) kız bizimkiler çok şımarık olacak kesin :) benim Kayınvalidem de arada konusuyo elinden gelse bana kayın yada görümce yapacak :))))Şöyle bi Halaya dursa yeridir herhalilk ve tek gelin ilk çocuk
Ederimm tabii kii canmmAynen hep beraber edelim dua :)
Aynen hep beraber edelim dua :)
Ederim tabii kii canmAynen hep beraber edelim dua :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?