Sağol canııımmmEderimm tabii kii canmm
Ederim tabii kii canm
Sende de pco varmış. Bak ekimde benim de yumurtam olgunlaşmıştı. Doktor çatlatma iğnesi verdi, yaptık ama ne gebe kaldım ne de adet oldum. Ben de söktürücü aldım. Sürekli doktorun varsa git görün. Ona göre devam edin. Bana ben kalsa ben doktoruma giderdim ama eşim kendimiz deneyelim diyince ben söktürücü kullandım. Pco lularda adet gecikmesi normal biliyorsun. Bi düzenin olsa da her ay aynı olmayabiliyor.Aynen öyle . Misal ben.Bak kaç gun gecti adet olmadm pcos var. Dr resmen alay etti diye düşünmeye basladm kadın bana yumurtan çatlams dedi
Hala adet olmadm testte yaptm negatif.
Yok yok senin için söyledim tek gelin diye ))) bizimkileri hiç söylemiyim büyük eltimin gelini bi torunu var diyim gerisini sen düşünAaaa sende mi :) bende tek gelinim iki tarafında ilk torunu :))))
Ahahaaa yok artııkk hoş gerçi beklerim ben kayinvalidedenYaaaaa ne güzel :))) kız bizimkiler çok şımarık olacak kesin :) benim Kayınvalidem de arada konusuyo elinden gelse bana kayın yada görümce yapacak :))))
Ahahaaa yok artııkk hoş gerçi beklerim ben kayinvalideden
Ahahahha tamam tamam anladım ben :))) gecende kayınvalidemde oturuyorduk sesi ben hamilelieri tanırım şimdi ben biliyodum ama kesin olmadığı için söylemedim dedim bak bakayım bana hamile miyim baktı yok dedi sende hiçbişey :))) dedim içimden sen öyle sannnYok yok senin için söyledim tek gelin diye ))) bizimkileri hiç söylemiyim büyük eltimin gelini bi torunu var diyim gerisini sen düşün
Sonra diyo yok ben çocuk değil torun istiyorum zaten bizim mamayı bezi kayınvalide alacak eşime öyle demiş :) eşim diyo haftada bi bez bi mama alıp öyle gelecek :)))Ahahaaa yok artııkk hoş gerçi beklerim ben kayinvalideden
Ahahahha tamam tamam anladım ben :))) gecende kayınvalidemde oturuyorduk sesi ben hamilelieri tanırım şimdi ben biliyodum ama kesin olmadığı için söylemedim dedim bak bakayım bana hamile miyim baktı yok dedi sende hiçbişey :))) dedim içimden sen öyle sannn[/QUOT:)))))) güzel söylemişsin duyunca gör bak ne dicek bakalım )
Oo maşallah bebiş gelmeden eve bereketiyle gelmiş masraflar babaannedenSonra diyo yok ben çocuk değil torun istiyorum zaten bizim mamayı bezi kayınvalide alacak eşime öyle demiş :) eşim diyo haftada bi bez bi mama alıp öyle gelecek :)))
Sen daha dün hasta değil miydin hangi ara oldu derr:)))Sok olur heralde adet olduğumu bildiği için :))) o gün bel agrısından yanında yatmıştım artık sok olur :)
Ahahahha aynen kızzzz :)))Sen daha dün hasta değil miydin hangi ara oldu derr:)))
Hep öyle diyodu diyo siz yapın ben bakarım :))) büyüyünce alıp mahallede elini tutup gezecekmiş :))))Oo maşallah bebiş gelmeden eve bereketiyle gelmiş masraflar babaanneden
Her sene bi tane doğur o zamanHep öyle diyodu diyo siz yapın ben bakarım :))) büyüyünce alıp mahallede elini tutup gezecekmiş :))))
Hele ilkini bi doğurayım da canım sağ Salim diğerleride nasippppHer sene bi tane doğur o zaman
Inşaallah canm yaa. Senin doğumun ağustosa denk geliyor o zaman değil mi :)Hele ilkini bi doğurayım da canım sağ Salim diğerleride nasipppp
Evetttt insallah canım bende dün onu hesapladım :)))Inşaallah canm yaa. Senin doğumun ağustosa denk geliyor o zaman değil mi :)
Bizim ki bir ay önde gidiyor:) cinsiyette erkek yada kız özellikle istediğin var mı :)Evetttt insallah canım bende dün onu hesapladım :)))
Hayir devam et canım gun aşırı birakma hemenHayırlısyla,Sağlıkla Rabbim hepimize nasip etsin canım
silikleşince artık çalışmalara biraz ara verebilirim demi,bi anlamı kalmıyo sanırım artık
Yok kuzum yokkk vallahi sağlıklı olsun eli yüzü düzgün olsun yeterBizim ki bir ay önde gidiyor:) cinsiyette erkek yada kız özellikle istediğin var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?