Allah ol dedi mi olur... hemen eve gidip yatayım o zamanOyle dusunme canim bak bu anlatacağım kayinvalidemin anneannesinin basina gelmis dusun ne kadar zaman once. Kadin hep hamile kaliyo dusuk yapiyo surekli boyle. Sonra bi doktora goturmusler hic kalkmayacak demis doktor. Bu da dikkat etmis ama bigun evde kimse yokmus tuvalete gitmis o zmanlar musluk yokmus ibrikten su dokerlermis ibrigi kaldirmis kadin ve dusuk yapti. Kayinvalidemin annesi de onfan sonraki hamilelikte olmus tek cocuk
İnsallah kuzummmmmmKızlar bende bugün keseyi gördüm cok sükür darısı kalp atısına insallahh yaq
Insallah canim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin RabbimKızlar bende bugün keseyi gördüm cok sükür darısı kalp atısına insallahh yaq
Yat yat sen elinden geleni yap sonra keske dememek içinAllah ol dedi mi olur... hemen eve gidip yatayım o zaman
Aminnn insallah cnm yaInsallah canim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin Rabbim
İnsallah kuzummmmmm
İnsallah ya vallahi öyle istiyorum kiYat yat sen elinden geleni yap sonra keske dememek içinyine de ben cok mutluyum senin adina insallah bu gunler gececek gün sayacaksin
Yarın sabah sağlık ocagına gidip kan vercem. Ona göre giderim drPeri Tozuu sen ne zaman gideceksin doktora
Ahhhh insallahhhhhhhDarısı sana cnm
Ayyy darısı bize inşallaaah :)Kızlar bende bugün keseyi gördüm cok sükür darısı kalp atısına insallahh yaq
Ayyy ayyy insallah Rabbim hayirlisini bilir olmazsa da soyle dusun sagliksizmis ki olmamisİnsallah ya vallahi öyle istiyorum kigörümcemde rüyasında görmüş ben hiç söylemeden 2 3 gün önce ne bileyim işte
Hadi bakalim heyacanla bekliyoruzYarın sabah sağlık ocagına gidip kan vercem. Ona göre giderim dr
Çok merak ediyorum acaba deger kaç çıkıcak. Hala şoktayım inanamıyorm :) gidip gelip testlere bakıyorm.Hadi bakalim heyacanla bekliyoruz
Daha yenidir tahminim canim ama ne fark eder ki 10 dan yukarda olsun yeterÇok merak ediyorum acaba deger kaç çıkıcak. Hala şoktayım inanamıyorm :) gidip gelip testlere bakıyorm.
Öyle canım Allah’ıma tevekkül ettim sadeceAyyy ayyy insallah Rabbim hayirlisini bilir olmazsa da soyle dusun sagliksizmis ki olmamis
Aynen oyleee sağlıkla hayırlısıyla inşallaaaahDaha yenidir tahminim canim ama ne fark eder ki 10 dan yukarda olsun yeterönemli olan 2 gunde 2 kat civari artis
İnsallah canım :)Ayyy darısı bize inşallaaah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?