- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Bana yoğurt cok iyi gelirdi canim bi dene istersenKızlar miğdem midir nedir şu göğsümün üstü aynı miğde yanması gibi yanıyorboğazım falan bana bir çare
Deneyeyim hemen . Çok can sıkıcıBana yoğurt cok iyi gelirdi canim bi dene istersen
Ohh ohh belirtileri de baslarmisssDeneyeyim hemen . Çok can sıkıcı
Allah hakkında en hayırlısı neyse onu eylesin canım , sen hiç kalkmak wc dışında banyoda yapma bi süre dayanabilirsen sadece koltuk altı özel bölge sil bezle . Rabbim büyüktürCanlar hepinize tek tek yazamadım eczacımla konuştum ben bebekle ilgili bi sorun sanmıştım ama öyle değilmiş düşükle alakalıymış bana hep yat hiç kalkma dedi bi yere uzanma hoplama zıplama dedi çok üzüldüm kızlar ama Allahtan Ümit kesilmez biliyorum sadece beklicem
Benimde göğsüm agrıyor ama Bata 6 gün kaldı belki ondandırKizlar ben eger bu ay hamileysem en erken belirtim göğüs agrim bu da burda not olarak dursun
Ya namaz nasıl kılıcam ama yaAllah hakkında en hayırlısı neyse onu eylesin canım , sen hiç kalkmak wc dışında banyoda yapma bi süre dayanabilirsen sadece koltuk altı özel bölge sil bezle . Rabbim büyüktür
Kemoterapi iğnesi eşliğinde kürtaj oldum.Mcz09 canım sen dış gebeliğini nasıl atlattın
Canım sen bana belirtilerimi sormuştun kusura bakma o an yazamadım benim yüzüm sivilcelendi göğsüm hassaslaştı adetime 12 gün kala basladı ayaklarımda sinek ısırığı gibi seyler çıktı kasıntı yaptı bas dönmesi hafif mide bulantısı falanBenimde göğsüm agrıyor ama Bata 6 gün kaldı belki ondandır
Ya bende metexlendim ama kürtaj olmadım seninki benimkinden farklıymış o zamanKemoterapi iğnesi eşliğinde kürtaj oldum.(
Geçmiş olsun umutsuzluga kapılma hayırlısıyla olur inşallah üzülme dua et ümidini kaybetmeİnsallah ya vallahi öyle istiyorum kigörümcemde rüyasında görmüş ben hiç söylemeden 2 3 gün önce ne bileyim işte
Bendede adet olucakmışım gbi agrım var birde göğüslerim agrıyor elimle dokunduğumda arada yanma gbi bşey olıyor içten sonra bel ağrısı var ama nedense bu ay pek akıntım olmadı yumurtladıgım zamanı bile bilemedim. Ovulasyonla anca oldu. Off stres bu günlerCanım sen bana belirtilerimi sormuştun kusura bakma o an yazamadım benim yüzüm sivilcelendi göğsüm hassaslaştı adetime 12 gün kala basladı ayaklarımda sinek ısırığı gibi seyler çıktı kasıntı yaptı bas dönmesi hafif mide bulantısı falan
Yok canım ya uzandım valla yatıyorum tek sıkıntım namaz suan artık onu da nasıl yapcam bilmiyorum Allah’ımdan Ümit kesilmez beklicemGeçmiş olsun umutsuzluga kapılma hayırlısıyla olur inşallah üzülme dua et ümidini kaybetme
Stres yapma kuzum ya hayırlısı herseyin bak benim suan var ama sevinemiyorum ya düşün benim durumumda kötü herseyin hayırlısı herkes içinBendede adet olucakmışım gbi agrım var birde göğüslerim agrıyor elimle dokunduğumda arada yanma gbi bşey olıyor içten sonra bel ağrısı var ama nedense bu ay pek akıntım olmadı yumurtladıgım zamanı bile bilemedim. Ovulasyonla anca oldu. Off stres bu günler
Mecbur öyle oldu. Senin değer en yüksek kaç olmuştuYa bende metexlendim ama kürtaj olmadım seninki benimkinden farklıymış o zaman
Ayyyy :))) olsun mucizem sağlıklı olsun da ben çekmeye razıyımOhh ohh belirtileri de baslarmisss
Ama bende kürtaj olma ihtimali bile yoktu direk ameliyat dedi yada iğne işteMecbur öyle oldu. Senin değer en yüksek kaç olmuştu
Canim oturduğun yerde teyemmum abdesti al (temiz bir tuğla bulun onla).oturarak kıl canım bi süre sonuçta Rabbim biliyor halini , iyi olduğun zaman yine kaza yaparsın içine sinmezse. Rahmetli kayinvalidem kalp hastasiydi. 61 gün hiç aralıksız hastanede kaldık. Kalbi % 20 çalışıyordu wc ye bile gidemiyordu bırak abdest almayi. Yattığı yerden teyemmum abdesti alıp öyle namaz kılardi düşünYa namaz nasıl kılıcam ama yakalkmayayım ama Perşembe dr çağırdı napim ki ben
Benim o kadar yükselmesi. En yüksek 735 te kaldı. Doktor ameliyat demedi kürtaj dedi. 20 dk sürdü işte. Ne yaptılar bilmiyorum 16 gün kanamam oldu. Sürekli değerlerime baktırdım ve bir haftada sıfırlandı bhcg.Ama bende kürtaj olma ihtimali bile yoktu direk ameliyat dedi yada iğne işteben iğne oldum benim değerim 4 binlere kadar yükseldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?