o kanla giden gidiyo inşAllah(yani inşAllah dediğime de şaşırıyorum ama dış gebelik olmasın diye,değer düşsün diye diyorum)Yarın gtcem canım benimde akıntı kana döndü ve bayağı da arttı bakalım
Tutma tutma. Korkma da herşey olacağına varıyor maalesef.yok kız valla korkudan tutup duruyorum,ondan dedim
50 taneyi kaç ayda bitirdin? Maşalah50 tane aldım bitirdim
Canim sabah idrari şundan dolayı, uzun süre sivi almiyosun idrarin seyrelmiyo hcg daha yoğun oluyor. Ama akşam yapacaksan 3 -4 saat sıvı alma öyle yap . Varsa çıkıyor. Silik cikipta sabah tekrarla diyoruz ya . Hem sıvı almamis oluyorsun hemde hamileyken o birkaç saatte bile hcg artıyor o yüzden daha net çıkabiliyor canım.Sanırım sabah ilk idrar oldugu için daha cabuk sonuç veriyormus bu konuyu bende tam bilmiyorum ama hep öyle yazdıklarını gördüm. Burdaki hamile arkadaslarrr hangi saatte yaptınız testii acaba önerileriniz nelerdirrr?
Canim sabah idrari şundan dolayı, uzun süre sivi almiyosun idrarin seyrelmiyo hcg daha yoğun oluyor. Ama akşam yapacaksan 3 -4 saat sıvı alma öyle yap . Varsa çıkıyor. Silik cikipta sabah tekrarla diyoruz ya . Hem sıvı almamis oluyorsun hemde hamileyken o birkaç saatte bile hcg artıyor o yüzden daha net çıkabiliyor canım.
Doktor bana inofolic verdi yolladı banada saçma geldi yüksek değerlerim bayaBenimde prolaktin 15 çıkmış
valla kuzum,çıkanın çıkıyor,döllenme geç olduysa çıkmıyor,erkense 1 hafta kala normal gebelik testiyle öğrenen çooookk, üzüleceksen yapma zamanını bekle,sonuçta kesin değil sonuç hiçbir şekilde,mesela ben evde testim var yapmıyorum,elim gitmiyor,çünkü olmadığını hissediyorum belirtim yok,ha belirtim olsa belki yapardım ama benim kaçışım sanırım gerçeklerle yüzleşmemek içinAdetim başlarken böyle olmuyo canım açık kahve gibi gelmiş akıntım.Göğüslerim de büyüdü resmen dokununca ağrıyo ve uçları sızlıyor.Aslında bir tane test var evde ama erken gebelik değil,4 gün varken çıkar mı?
Anlıyorum canımın içi bnde seviniyorum zaten ki insallah bi değerlerim düşsünde Allah’ın izniyle bakalım yarın kan alır büyük ihtimalle bakalım sonucu ne çıkacako kanla giden gidiyo inşAllah(yani inşAllah dediğime de şaşırıyorum ama dış gebelik olmasın diye,değer düşsün diye diyorum)
İnşallah kuzum inşallahsen kullandıklarına devam et canım,bak hormonlarda güzelken hemencik olsun inşAllah
Tutma tutma. Korkma da herşey olacağına varıyor maalesef.
50 taneyi kaç ayda bitirdin? Maşalah
aynen kuzum,hayırlısı hepimiz içinTutma tutma. Korkma da herşey olacağına varıyor maalesef.
50 taneyi kaç ayda bitirdin? Maşalah
Her ay değişiyor diye mi o hormon acaba önemsemediDoktor bana inofolic verdi yolladı banada saçma geldi yüksek değerlerim baya
Kızzz hamilelik mi buuuKizlar sizce tutturdum mu bu sefer
En alttakinde silik gördüm hadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruzKizlar sizce tutturdum mu bu sefer
valla kuzum,çıkanın çıkıyor,döllenme geç olduysa çıkmıyor,erkense 1 hafta kala normal gebelik testiyle öğrenen çooookk, üzüleceksen yapma zamanını bekle,sonuçta kesin değil sonuç hiçbir şekilde,mesela ben evde testim var yapmıyorum,elim gitmiyor,çünkü olmadığını hissediyorum belirtim yok,ha belirtim olsa belki yapardım ama benim kaçışım sanırım gerçeklerle yüzleşmemek için
Bata ne kadar vardı canım?Kizlar sizce tutturdum mu bu sefer
Canim valla giderek koyulasiyo gozle gorunuyo asiri agrim var o yuzden yaptim hemen galibaKızzz hamilelik mi buuu
Yani bilmiyorum ama sizinkilere göre baya yüksekmiş başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorumHer ay değişiyor diye mi o hormon acaba önemsemedi
Gözünaydn kuzm nasl bi agrı bat neCanim valla giderek koyulasiyo gozle gorunuyo asiri agrim var o yuzden yaptim hemen galiba
Canim catlatma ignesinden aonra 13. GunumBata ne kadar vardı canım?
inşallah hamilesindir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?