• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden kaç gün sonra evde test yapılır ve ella ertesi gün hapının işe yaradığı nasıl anlaşılır

Hedrkrlssa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
276
88
48
Kızlar meraba. Ilişkiden kaç gün sonra idrarda gebelik testi yapılır? 10 gün oldu ama ella kullanmıştım. 4 gün önce yine ilişkim oldu ama kullanmadım. Hesaplamalara göre yumurtlama günümdü testi ne zaman yapmalıyım. Birde bu ilacı kullandıktan sonra kanama ağrı falan olması gerekiyor mu olmazsa ise yaramamış mı demek

Kızlar 3 aralık yumurtlama ilişkim oldu bugün test yaptım öğlen saat 2 buçuk gibi negatif yarın ilk idrarla yapsam sonuç değişir mi

Erken bence en doğrusu beklenen adet tarihinden 10 gün sonra yapmak ama bende sabırsızlanıyorum bekleyemiyorum falan.. Ama heryerde aynı şeyi gördüm zaman..
Canim insan bekleyemiyo insaalah test te çıkmamıştır adeti bekleyeyim gecikirse kan vereyim sence yarın ilk idrarla bi test yapayim mi

Kızlar 3 aralık yumurtlama ilişkim oldu bugün test yaptım öğlen saat 2 buçuk gibi negatif yarın ilk idrarla yapsam sonuç değişir mi
Mrb aynı durumdayız 3 aralık yumurtlama tek ilişki bugün test negatif..erken çünkü daha🙄 acele ettik desene🙈 pazartesi kan verelim bence yada pazartesi ilk idrarla dene..

Erken testler beklenen adet tarihinden en fazla 6 gün önceye kadar sonuç veriyor. Ama kanda baktırırsanız daha erken öğrenebilirsiniz.

Mrb aynı durumdayız 3 aralık yumurtlama tek ilişki bugün test negatif..erken çünkü daha🙄 acele ettik desene🙈 pazartesi kan verelim bence yada pazartesi ilk idrarla dene..
Canim kan yapsam çıkmasa daha kötü olurum benimde tek ilişki öncesinde bende eşimde doktora gittik tahliller falan çok iyiydi ben hemen gebe kalırım sandım pazartesi sabah yaparım olmadı beklerim

Canim benim adete son 2 var ama gebelik testi erken gebelik test değil dua et hamilesin çok dua et ne olur inşallah testte cikmamistir
İnşallahhhh hamilesindir kuzum ama normal test genelde gecikmelerde doğru sonuç veriyor.
Sen git yarın sabah bir productor marka erken gebelik testi al ve ilk idrar ile yap.
Bu marka cidden yanılmıyor.
Ben adete 3 gün kala yaptım kabak gibi çift çizgi çıktı şok olmuştum 🙈

İnşallahhhh hamilesindir kuzum ama normal test genelde gecikmelerde doğru sonuç veriyor.
Sen git yarın sabah bir productor marka erken gebelik testi al ve ilk idrar ile yap.
Bu marka cidden yanılmıyor.
Ben adete 3 gün kala yaptım kabak gibi çift çizgi çıktı şok olmuştum 🙈
Pazartesiyi bekleyecek kuzum ama not ettim gebelik testini sen duanı esirgeme lutfen

Back
X