Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişkiden ne kadar süre sonra hamilelik belirtileriniz başladı?
3 gün gecikmem var. İkinci kaset testi yaptım bugün o da negatif. Belirtilerim kayboldu, şişkinlik var vücudumda sadece, ara ara da regl sancısı gibi sanci
Balım benimm.. kendimizi dinlemeyelim ya akışına bırakalım bakalım o varsa belli edecek iyice kendini herhalde benim de hiç akıntım yok, gebelerde akıntı olurmuş genelde. Ben de şüpheliyim ama alt karnında sertlik ve gerilme var ara sıra vuran
Merhaba benim batım 20 Nisan 4 günüm var. Beyaz olan akıntım sarımsı sümüksü uzayan bi akıntı oldu. 3 gün önce alt karında ve kasıkta hafif ağrım başladı kasılıyo gibi Rahatsız etmiyor ama unutturmuyor da kendini. Sizin ne zaman ?
Merhaba benim batım 20 Nisan 4 günüm var. Beyaz olan akıntım sarımsı sümüksü uzayan bi akıntı oldu. 3 gün önce alt karında ve kasıkta hafif ağrım başladı kasılıyo gibi Rahatsız etmiyor ama unutturmuyor da kendini. Sizin ne zaman ?