- 24 Ağustos 2022
- 753
- 815
- 33
- 34
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
İnşaallah. İlişki bana azap oldu resmen. Aferdersınız ama giriş çıkışlarda kasıklarım patlayacak gıbı hıssettım. Ve sonrasındada bu sızı şeklınde devam edıyor. Hamıleysem ilişkinin bir zararı olur mu acaba ? Önerınız var mı ?Hamilelik ve gebelik belirtileri benziyor gecikmeyi bekleyin bence
Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallahEvet kızlar bende 15.ci gün pozitif gordüm bugün kan tahlili verdim ve hamişim Allahın izniyle Rabbim sizedebu mutluluğu yaşatsın inşallahhh sabredinnn❣
Sağlıcakla kucagınıza alın inşallah hayırlı olsunEvet kızlar bende 15.ci gün pozitif gordüm bugün kan tahlili verdim ve hamişim Allahın izniyle Rabbim sizedebu mutluluğu yaşatsın inşallahhh sabredinnn❣
Aminnn inşallahhh hepiniz dualarimdasiniz ben 2 senelik hasretten sonra kavustum Rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun❣Rabbım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallahBana da ısteyen herkesede nasip etsın tez vakitte
Teşekkür ederim canım benim❣Sağlıcakla kucagınıza alın inşallah hayırlı olsun
N Nedesemolmuyor1 yardımcı olur musunuz acaba bilginiz varsa yanlıs bırsey yapmak ıstemıyorumİnşaallah. İlişki bana azap oldu resmen. Aferdersınız ama giriş çıkışlarda kasıklarım patlayacak gıbı hıssettım. Ve sonrasındada bu sızı şeklınde devam edıyor. Hamıleysem ilişkinin bir zararı olur mu acaba ? Önerınız var mı ?
AminnnnnAminnn inşallahhh hepiniz dualarimdasiniz ben 2 senelik hasretten sonra kavustum Rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun❣
Kızlar geçen ay 15 inde adet oldum bugün 27 si hala adet olmadım 44 gün oldu 7 gün gecikme diyor uygulamada 40. Gün idrar testinde negatif çıktı sizce geç döllenme olabilir mi gebelik olabilir miEvet kızlar bende 15.ci gün pozitif gordüm bugün kan tahlili verdim ve hamişim Allahın izniyle Rabbim sizedebu mutluluğu yaşatsın inşallahhh sabredinnn❣
Kist oldugu zaman da ilişki sırasında agrı oluyo baskı yapıyo acıyo baya benim de kistim var bazen agrı acı oluyo. Gebelik varsa da sorun olur mu bilmiyorum açıkçası doktorlar karar veriyor ona sanırım
Oy maşallah subhanallah canım benim tebrik ederim rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahEvet kızlar bende 15.ci gün pozitif gordüm bugün kan tahlili verdim ve hamişim Allahın izniyle Rabbim sizedebu mutluluğu yaşatsın inşallahhh sabredinnn❣
Ama ilk kez oldu. Yani 23 unde kı bırlıktelıkte boyle bısı yasamadım dun aksam yasadım ve hala kasıklarım agrıyor.Kist oldugu zaman da ilişki sırasında agrı oluyo baskı yapıyo acıyo baya benim de kistim var bazen agrı acı oluyo. Gebelik varsa da sorun olur mu bilmiyorum açıkçası doktorlar karar veriyor ona sanırım
Kızlar geçen ay 15 inde adet oldum bugün 27 si hala adet olmadım 44 gün oldu 7 gün gecikme diyor uygulamada 40. Gün idrar testinde negatif çıktı sizce geç döllenme olabilir mi gebelik olabilir
Ne zaman yumurtladınız biliyor musunuz? Yanı ovuslasyon testı kullandınızmı bu ay. Hangı gun yumurtladıgınızı bılırsek ona gore bısı dıyebılırız sıze :)Kızlar geçen ay 15 inde adet oldum bugün 27 si hala adet olmadım 44 gün oldu 7 gün gecikme diyor uygulamada 40. Gün idrar testinde negatif çıktı sizce geç döllenme olabilir mi gebelik olabilir mi
Yumurtlamanız hangı gundu bu ay?Kızlar geçen ay 15 inde adet oldum bugün 27 si hala adet olmadım 44 gün oldu 7 gün gecikme diyor uygulamada 40. Gün idrar testinde negatif çıktı sizce geç döllenme olabilir mi gebelik olabilir mi
Test kullanmadım ama uygulamaya göre 1 ağustostu ama 3 ağutosta ilişki olduYumurtlamanız hangı gundu bu ay?
Adet düzensizliğiniz varsa test kullanın . Uygulama 11-14 gun sonrasını gosterıyor. Şöyle ornek vereyım. Bu ay adet baslangıcım 1 agustos yumurtlama gunum 23 agustos çatlaması 25 ağustos. Yanı adet baslangıcından sonra 22. Gun yumurtladım. Uygulamaya uysam belkı yıne yumurtlama gunumu ve catlamayı degerlendıremeyecektım. Trendyolda var ovulasyon testı . Eger adet olursanız adetınız bıttıgı gun baslayın hergun aynı saatte ben öğlen 2 de yapıyorum. 2 saaat önceden sıvı alımını keserek. Umarım bunlara gerek kalmaz hamılesınızdır . Bı kan testı verın ıstersenı.Test kullanmadım ama uygulamaya göre 1 ağustostu ama 3 ağutosta ilişki oldu
Bu ay olmazsa test alıcam adet düzensizliği de var çünkü eğer olmazsa pazartesi kan testi yaptırıcam alt karın bölgemde baskı var idrarım var gibi kasıklarımda da ağrı var hamile gibi hissediyorum ama insan bilemiyor adet belirtisi de olabilir diyeAdet düzensizliğiniz varsa test kullanın . Uygulama 11-14 gun sonrasını gosterıyor. Şöyle ornek vereyım. Bu ay adet baslangıcım 1 agustos yumurtlama gunum 23 agustos çatlaması 25 ağustos. Yanı adet baslangıcından sonra 22. Gun yumurtladım. Uygulamaya uysam belkı yıne yumurtlama gunumu ve catlamayı degerlendıremeyecektım. Trendyolda var ovulasyon testı . Eger adet olursanız adetınız bıttıgı gun baslayın hergun aynı saatte ben öğlen 2 de yapıyorum. 2 saaat önceden sıvı alımını keserek. Umarım bunlara gerek kalmaz hamılesınızdır . Bı kan testı verın ısterste
Aynen oyle. Daha once hamılelık yasamadım ama buradan okudugum gordugum kadarıyla adetle bırebır aynı belırtılermıs. Bende dun geceden berı kasık agrısı cekıyorum. Sureklı ıdrara cıkıyorum. Sureklı varmıs hıssı bendede var. Gogus uclarım acıyor. Ama yumurtlamam daha yenı oldu. Mın. 10 gun sonra adet gorururum. 10 gun oncedende baslamaz belırtıler dıye düşünüyorum. Senınde ust bacaklarına doğru vuruyormu kasık agrın hafıf hafıf sızlıyor mu ?Bu ay olmazsa test alıcam adet düzensizliği de var çünkü eğer olmazsa pazartesi kan testi yaptırıcam alt karın bölgemde baskı var idrarım var gibi kasıklarımda da ağrı var hamile gibi hissediyorum ama insan bilemiyor adet belirtisi de olabilir diye
Evet vuruyor kasık ağrılarım sağlı sollu sızlıyor ani hareket edince batma oluyor ama özellikle sol kasığım devamlı sızlıyorAynen oyle. Daha once hamılelık yasamadım ama buradan okudugum gordugum kadarıyla adetle bırebır aynı belırtılermıs. Bende dun geceden berı kasık agrısı cekıyorum. Sureklı ıdrara cıkıyorum. Sureklı varmıs hıssı bendede var. Gogus uclarım acıyor. Ama yumurtlamam daha yenı oldu. Mın. 10 gun sonra adet gorururum. 10 gun oncedende baslamaz belırtıler dıye düşünüyorum. Senınde ust bacaklarına doğru vuruyormu kasık agrın hafıf hafıf sızlıyor mu ?
Göğüslerimin yanları elleyince acıyorEvet vuruyor kasık ağrılarım sağlı sollu sızlıyor ani hareket edince batma oluyor ama özellikle sol kasığım devamlı sızlıyor
Aynı şeylerı yasıyoruz. Buradan haberleselım umarım umarımmmm hayırlı haberler alırızEvet vuruyor kasık ağrılarım sağlı sollu sızlıyor ani hareket edince batma oluyor ama özellikle sol kasığım devamlı sızlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?