İlişkiden sonra 8. Gün gögüs hassasiyeti ve kasık agrısı?

Bugün ilişkiden sonraki 12 gün aslında , 8günden beridir hergün yapıyorum. Hepsi negatif ben ağrılardan dolayı kesin hamileyim diyordum, ama silikte olsa bişey yok
Hala devam ediyor mu ağrılar? Okuduklarimdan yola çıkarak söylüyorum hemen çift çizgi olmayabiliyormus .sabırla reglinizin gecikmesini bekleyin moral bozmak yokk

Hala devam ediyor mu ağrılar? Okuduklarimdan yola çıkarak söylüyorum hemen çift çizgi olmayabiliyormus .sabırla reglinizin gecikmesini bekleyin moral bozmak yokk
Evet valla ilişkiden 5gün sonra başladı göğüs ağrım artarak devam etdi, hala da öyle ağrıyor. sağ yumurtalığım da öyle başladı özellikle 5gün falan beni mahv etdi. Hiç ara vermedi ağrısı. Sonraki günler daha hafifti ama ağrıyordi yinede. Şimdi artık ağrısa bile regle yakın olduğu için önemsemiyorum. Ama böyle adetten 2 hafta önceden ağrılarım oldyğunu hiç hatırlamıyorum
Sizde durum ne peki

Umarım bebistendir o ağrılar. Ben geçen ay ovulasyonla takip ettim yumurtlamami ama bebis nasip olmadı. Bu ay da yeni işe başladım. Yumurtlamam 1 -2gune olur diye tahmin ediyorum test yapmıyorum ise başlayınca.hemen işe başlar başlamaz çocuk olursa ne olur diye .bilmiyorum bu ayı değerlendirmeden geçebilirim.kararsızım sizde fikrinizi söylerseniz memnun olurum

Anladım canım, bence stres yapmadan, bebiş , çift çizgi felan düşünmeden normal ilişkinize devam edin. Herkes söylüyor en düşünmediğim ya hamile kaldım diye. Sizde de öyle olur inşAllah bu ay

Anladım canım, bence stres yapmadan, bebiş , çift çizgi felan düşünmeden normal ilişkinize devam edin. Herkes söylüyor en düşünmediğim ya hamile kaldım diye. Sizde de öyle olur inşAllah bu ay
Teşekkür ederim yorumunuz için. Stres stres nereye kadar bazen akışına bırakmak lazım dediğiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…