- 26 Ağustos 2022
- 83
- 31
- 18
- 26
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Hadi inşallah gebeyizdirAynı şeylerı yasıyoruz. Buradan haberleselım umarım umarımmmm hayırlı haberler alırız
Aynı şeylerı yasıyoruz. Buradan haberleselım umarım umarımmmm hayırlı haberler alırız
İnşallah canımHadi inşallah gebeyizdir
Olsun gec olsun güç olmasın. Benimde daha bata çok var 5-10 eylül arası bellı olur olup olmadığım ben napııımYarında pazarPazartesiye kadar beklicem
Hüsrana uğramayalım daOlsun gec olsun güç olmasın. Benimde daha bata çok var 5-10 eylül arası bellı olur olup olmadığım ben napııım
Aynen öyleeHüsrana uğramayalım dagerekirse bekleyelim napalım
Yaaa seninkide yeni ne güzelll Rabbim seninkinide sağ salim kucağına almayi nasip etsin canım benim çok teşekkür ederimmmOy maşallah subhanallah canım benim tebrik ederim rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahben 5+5 günlük hamileyim zaten
Aminn inşallah canım teşekkür ederimYaaa seninkide yeni ne güzelll Rabbim seninkinide sağ salim kucağına almayi nasip etsin canım benim çok teşekkür ederimmm❣
Bugün akşam üzeri idrar testi yaptım kızlar negatif çıktı 46 gün oldu hala hastalanmadım ama ilk kez böyle oluyor sizce gebelik ihtimali var mıdır uygulamaya göre 9 gün geçti adetimİnşallah hepimizde hayırlı haberlerinizi alırız benimde daha bat Eylül 14 u bakalım ben ovulasyon testi kullanmadım hiç
Hamilemisiniz acaba?Kızlar bu kadar erken belirti olur mu diyordum yorumları okudukça .okuduğum şeyleri yaşamaya başlayınca kafam karıştı.ovulasyonla takip ettim Yumurtalamamin üzerinden 6 gün geçti. Ve bugün göğüslerimin hassaslastigini hissettim ağrı acı arası bir şey. Gerçekten psikolojik mi aklım benimle oyun oynuyor galiba
Hayır canım regl oldumHamilemisiniz acaba?
Hayırlısı canımHayır canım regl oldum
Belirtilerin devam edip etmemesine bakın. Bende bu yazdığım sadece 2 gün sürdü sonra kasık gogus bel ağrısı hiçbir şey yaşamadım. Belki size devamında bu tarz belirtiler olur .inşallah bebis vardır sizdeHayırlısı canım
Benim de belirtiler ilişkiden 5gün sonra başladı o yüzden merak ettim
Test yapmak için sabırsızlanıyorumAma baya var . Bugün ilişkinin 7 günü daha
Teşekkür ederim canım inşAllah. Acaba ilişkiden sonra 10cu gün test yapsam varsa eğer silikte olsa bişey görürmüyüm?Belirtilerin devam edip etmemesine bakın. Bende bu yazdığım sadece 2 gün sürdü sonra kasık gogus bel ağrısı hiçbir şey yaşamadım. Belki size devamında bu tarz belirtiler olur .inşallah bebis vardır sizde
Bazen testlerde yanılma payı oluyor silik çizgiyle sevinip sonrasında yanlış sonuçla üzülmekte var .yumurtlamadan sonra 14.gün test yapmanız bence daha sağlıklı olur. Benim geçen ay da öyle olmuştu erken gebelik testi bile değildi. Baya gözle görülür silik cizgiydi ama kan sonucun negatifti .o yüzden bekleyin derimTeşekkür ederim canım inşAllah. Acaba ilişkiden sonra 10cu gün test yapsam varsa eğer silikte olsa bişey görürmüyüm?
Evet haklısınız valla ben de kaç defa yaşadım öyle, silik çigzi gördüm ilk 3,5 dkda sonra adet geldi. Belkide kimyasal gebelik olmuş oluyor öyle. En iyisi adetin gecikmesini beklemek te işte onu da yapamlyoruz, 3 tane test aldım , 2sini öylesine kullanırım hevesimi alırlmBazen testlerde yanılma payı oluyor silik çizgiyle sevinip sonrasında yanlış sonuçla üzülmekte var .yumurtlamadan sonra 14.gün test yapmanız bence daha sağlıklı olur. Benim geçen ay da öyle olmuştu erken gebelik testi bile değildi. Baya gözle görülür silik cizgiydi ama kan sonucun negatifti .o yüzden bekleyin derim
Test yaptınız mı merak ettim :)Teşekkür ederim canım inşAllah. Acaba ilişkiden sonra 10cu gün test yapsam varsa eğer silikte olsa bişey görürmüyüm?
Bugün ilişkiden sonraki 12 gün aslında , 8günden beridir hergün yapıyorum. Hepsi negatifTest yaptınız mı merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?