İlişkiden sonra 8. Gün gögüs hassasiyeti ve kasık agrısı?

İnşallah hepimizde hayırlı haberlerinizi alırız benimde daha bat Eylül 14 u bakalım ben ovulasyon testi kullanmadım hiç
Bugün akşam üzeri idrar testi yaptım kızlar negatif çıktı 46 gün oldu hala hastalanmadım ama ilk kez böyle oluyor sizce gebelik ihtimali var mıdır uygulamaya göre 9 gün geçti adetim

Kızlar bu kadar erken belirti olur mu diyordum yorumları okudukça .okuduğum şeyleri yaşamaya başlayınca kafam karıştı.ovulasyonla takip ettim Yumurtalamamin üzerinden 6 gün geçti. Ve bugün göğüslerimin hassaslastigini hissettim ağrı acı arası bir şey. Gerçekten psikolojik mi aklım benimle oyun oynuyor galiba

Hamilemisiniz acaba?

Hayırlısı canım
Benim de belirtiler ilişkiden 5gün sonra başladı o yüzden merak ettim
Test yapmak için sabırsızlanıyorum Ama baya var . Bugün ilişkinin 7 günü daha
Belirtilerin devam edip etmemesine bakın. Bende bu yazdığım sadece 2 gün sürdü sonra kasık gogus bel ağrısı hiçbir şey yaşamadım. Belki size devamında bu tarz belirtiler olur .inşallah bebis vardır sizde

Teşekkür ederim canım inşAllah. Acaba ilişkiden sonra 10cu gün test yapsam varsa eğer silikte olsa bişey görürmüyüm?

Teşekkür ederim canım inşAllah. Acaba ilişkiden sonra 10cu gün test yapsam varsa eğer silikte olsa bişey görürmüyüm?
Bazen testlerde yanılma payı oluyor silik çizgiyle sevinip sonrasında yanlış sonuçla üzülmekte var .yumurtlamadan sonra 14.gün test yapmanız bence daha sağlıklı olur. Benim geçen ay da öyle olmuştu erken gebelik testi bile değildi. Baya gözle görülür silik cizgiydi ama kan sonucun negatifti .o yüzden bekleyin derim

Evet haklısınız valla ben de kaç defa yaşadım öyle, silik çigzi gördüm ilk 3,5 dkda sonra adet geldi. Belkide kimyasal gebelik olmuş oluyor öyle. En iyisi adetin gecikmesini beklemek te işte onu da yapamlyoruz, 3 tane test aldım , 2sini öylesine kullanırım hevesimi alırlm birini tam 13,14cü güne saklıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…