İlişkiden sonra adet

Arkadaşlar korunmadım haklısınız salaklık ama ben bu bebeği doğuramam. Olmuşla ölmüşe çağre yok aldırmak en iyisi eğer varsa.
Sen bir an önce bir test yaptır.Netleşsin önce gebelik olup olmadığı.Gerisini ondan sonra düşünürsün.Ve lütfen korun.Asla tedbiri elden bırakma.

Korkuyorum birde yarın kan aldırmaya gidicektim. Sevgilim sadece.

19 yaşındayım hostesim çalışıyorum ciddi bi ilişkimde yok aldırırım tabiki.

Cidden bende bilmiyorum tam bir salaklık yaptığım

İnanın yargılamak için söylemiyorum; yadırgamıyorum da, böyle bir konu için salaklık dediğiniz şey, zevke yenildiğiniz yerde başlıyor zaten. Sadece basite indirgemeniz kısmı, "Aldırırım" kolaylığı tuhafıma gitti. Bir operasyondan bahsediyorsunuz farkında mısınız? Rahminize dıştan bir müdahale olacak, etiniz acıyacak, belki bir şeyler yolunda gitmeyecek, rahminiz zarar görecek vs vs. Bu kadar risk "Aldırırım" rahatlığı ile geçilir mi hiç? Dikkat edin, istemiyorsanız korunun, basit şeyler değil bunlar.

Öyle istemiyorum deyip aldırma kalmadı diye biliyorum ben.
Merdiven altı falan yapılmayacaksa tabii.

Sağlıksız gebelik yüzünden kürtaj olduğum zaman öğrenmiştim.

Arkadaşlar korunmadım haklısınız salaklık ama ben bu bebeği doğuramam. Olmuşla ölmüşe çağre yok aldırmak en iyisi eğer varsa.
Bencede aldir sen, doğurup çöpe atmandansa aldirman daha iyi..kurtaji bi yaşa bakalım..cok kolay saniyorsun ya,o zman bidaha boyle islere girmezsin.ders olur sana.insallah bebek falan yoktur

Bir daha böyle bir şey yapma canım. Gerçekten hem sağlığın için tehlikeli hem de hamilelik açısından tehlikeli.

Arkadaşlar biraz utandığım bi konu ama herkes görsün diye de bir derdim var'a yazmak istedim umarım kaldırmazlar çünkü içim içimi yiyor. İlişkiye girdikten sonra adetim 1 hafta gecikti tüm belirtileri var karnım ağrıyor ama bir türlü adet olamıyorum sizce neden olabilir? (İlk ilişki değil)
korunduğunuzu yazmamışsınız ama korunduysanız stresten olabilir. Pms yani adet öncesi sendromu ve hamilelik belirtileri aynı olabiliyor. 1 hafta geciktiğine göre hamilelik testlerinden de sonuç alabilirsiniz.

Kuretaj bir dogum kontrol yontemi degil sevgili baiserpink.
Kuretajin ne gibi komplikasyonları olabilir biliyor musun? Mesela yanlis ellerde kuretaj omur boyu bebek sahibi olmamana sebep olabilir.
Tabii ki 19 yasinda bekar bir genc kizin bebek doguramayacagini biliyorum, zaten bunu da dogur diye demiyorum. Dogur demek gercek disi bir yaklasim olur. Ancak bir dahakine lutfen korun. Daha 19 yasindasin. Korunmadan seninle iliskiye girebilecek adamlarla da isin olmasin. Sen operasyon altina yatarken o baskasini hamile birakmakla ugrasiyor olacak çünkü.
Gecmis olsun.

Velev ki konu sahibi hamile.. Aldırabilir mi arkadaşlar? Bir ara kürtaj ile ilgili yasa çıkmıştı sanki..

19 yaşında hostes nasıl olunuyor yahu? benim bildiğim baya eğitimleri var.en az lise mezunu olmak da şart. 19 yaşında bu cesaret de fazla geldi açıkçası. aileniz yok mu onlara ne diyeceksiniz?

Ben herşeyi dine bağlayan insanları da anlamıyorum tamam korunmamak bir hata ama ne yapabilirim olan olmuş. Biri de bebeği çöpe atarsın gibi birşey yazmış yok artık.. ben zaten bebekleri çocukları çok severim ama herşeyin zamanı var.. Hatanın günahını da ben ödeyeceğim sonucta.

19 yaşındayım hostesim çalışıyorum ciddi bi ilişkimde yok aldırırım tabiki.
Sen 18 yaşında hemencecik hostes olmuştun dimi hatırlıyorum seni.
Bu konunda pek inandırıcı değil, soğukkanlılığına bravo.

Ayrıca gerçekse, bir zahmet nasıl sevişiyorsan öyle de korun. Sürekli sürekli çocuk aldırma en başta sana zarar.

Yok ben hamilelik belirtileri olmasına sasirmadimda. Bu rahatlığına sasirdim. Sen daha 19 yaşındasın ya. Insan biraz endiselenir. Yani kürtaj olursam bidaha bebek sahibi olabilirmiyim. Yada ailem duyarsa ne der. Biraz korkar insan. Bu rahatlik nedir. Aldırırım doğuramam falan :KK57:

Sen 18 yaşında hemencecik hostes olmuştun dimi hatırlıyorum seni.
Bu konunda pek inandırıcı değil, soğukkanlılığına bravo.

Ayrıca gerçekse, bir zahmet nasıl sevişiyorsan öyle de korun. Sürekli sürekli çocuk aldırma en başta sana zarar.
Hostes olma yaşı zaten 18 thy 20 yaşla alıyor hatta oda bazen 18 19la alıyor ama ben zaten thyde değilim başka bi firmadayım. Ve de thy dynedten yüksek sınav sonucu alınınca yaşa da pek bakılmıyor diye biliyorum ama lise mezunu olmak şart tabi.

19 yaşındayım bu sene oldum zaten ilk senem. Lise mezunuyum.

benim kuzenim hostes ve başlaması için eğitimleri vs 2 yıl sürdü diye hatırlıyorum. öyle ahım şahım uçuşlara da hala gidemiyor. 19 yaşında bu cesaret ve çok fazla geldi bana. umarım hamile değilsinizdir ve bir cana kıymamış olursunuz. hem o açıdan hem de kendi sağlığınız açısından hoş değil çünkü.

ayrıca mesleğin var her şeyin var lütfen girme böyle işlere. aniden gelişti diyelim ne bileyim geri çekilsin bir şey yapsın cidden bu risk çok fazla.

Ben herşeyi dine bağlayan insanları da anlamıyorum tamam korunmamak bir hata ama ne yapabilirim olan olmuş. Biri de bebeği çöpe atarsın gibi birşey yazmış yok artık.. ben zaten bebekleri çocukları çok severim ama herşeyin zamanı var.. Hatanın günahını da ben ödeyeceğim sonucta.
Nedemek herseyi dine bagliyan insan ?
Canim o bebegi allah verdi sana bilmem anlatabildimmi ? Herkesin dini kendine. Sorun bu degil
Sorun senin o bebegi kucumsemen
Aldiririm tabiki demen:110:

Back
X