İlişkiden sonra adet

Arkadaşlar biraz utandığım bi konu ama herkes görsün diye de bir derdim var'a yazmak istedim umarım kaldırmazlar çünkü içim içimi yiyor. İlişkiye girdikten sonra adetim 1 hafta gecikti tüm belirtileri var karnım ağrıyor ama bir türlü adet olamıyorum sizce neden olabilir? (İlk ilişki değil)
bir hafta geçtiyse idrar testinde çıkar eczaneden 5-6 liralık bir test ve biraz idrar sorunun cevabını verir sanırım

Kızlar 2 tane test yaptım hamile değilimmmm:)

Eklentiler

• IMG_3309.webp
    IMG_3309.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 307
Sevindim senin adına.testler genelde dogru sonuc veriyor.ama istersen kan testine de baktir .rahatlarsan adet olursun artık.bundan sonra dikkat et lütfen.

Çok sağol <3 dersimi aldım. Sonuç doğrudur değil mi?
çok yüksek ihtimalle dogrudur yakında adet olursun bundan sonra daha dikatli ol söylemeden edemeyecegim evlilik öncesi ilişkilere karşıyım sonradan pişman olacagın şeyler yapma bir abla taviyesi hayat senin hayatın bizden uyarması sadece..
herşey gönlünce olsun

Sanki silik bi çizgi gördüm sen yine de çok ümitlenme sayın konu sahibi gebe olabilirsin.

19 yaşındayım hostesim çalışıyorum ciddi bi ilişkimde yok aldırırım tabiki.
Hey Allah'ım ya, yap et sonra da aldırırım tabi, bi halt yiyorsun madem 19 yaşında koskoca kız korunmayı mı bilmiyorsun! Ban yemek umrumda değil, ama sizin gibi akılsızlar yüzünden, çöplerden bebekler çıkıyor, annesi babası belli olmayan binlerce çocuk var. Bu vebalin altından nasıl kalkmayı düşünüyorsun çok merak ediyorum.

Back
X