İlişkiden sonra kızlık zarı genislermi?

Hayalet16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
172
64
98
27
İlişkide kan gelmedi ama açılma oldu eskiden kuruyken girmeyen parmağım şuan 2 parmak alıyor normalmi?

İlişkiye girmişsin artık,kan gelsin ya da gelmesin ne fark eder?
Bakire değilsin artık sonuçta.

Kan gelmemesi normal olan. Kasınca ve zorlayınca kan gelir bir daha deneyin normal oluyorsa gayet acilmistir. 2 parmak iyi bir ölçüt olmuş o

Bakiremiyim diye sormadım ne alaka?
Kan gelmedi ama genişledi demişsin.
Mantıken normal olanda bu dimi zaten?
Hani bi şey giriyor ya oraya.
Sorduğun soru alakasız geldi o yüzden öyle yazdım.
Yok kan gelmedi,şu oldu,bu olmadı falan filan.
Ayrıntılara takılma yani boşver.O anlamda dedim.

Genişler desek ne olucak yok dersek ne olucak yani bu sorunun amacı nedir ki onu anlamadım

Merak edemezmiyim hemen kavga etmeye yer ara bu konu niye sana batıyor onu anlamış değilim :)
Kavga etmeye yer aramıyorum,bana batan bir şey de yok.
Sadece sorduğun soru çok saçma ve mantıksızda o yüzden böyle bir tepki verdim.
Saçma şeylerin karşısında tutamıyorum kendimi üzgünüm :)
O cevabı sana bile yazmadım zaten başkasına yazdığım mesajı alıntılayıp sana batan ne var demen de çok komik :)

Konu sahibi bakire miyim dememiş ki kızlık zarı genişler mi, neden açılma oldu, normal mi demiş.
Senin bir yazina hikayene denk geldim bayağı endişe duydugun konuydu "bakirelik " ilk olmak ile ilgili pismanlik filani o konuyu aştin mi ? merak ettim deneyim oldumu sonrası neler hissettiğini..neden merak ettim diyebilirsin sen ayni gikirde kardeşim var fikirlerin yol gösterici olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…