Değil maalesef,kolunuzun girmesi gerekiyordu normaldeİlişkide kan gelmedi ama açılma oldu eskiden kuruyken girmeyen parmağım şuan 2 parmak alıyor normalmi?
Okadarda abartiliDeğil maalesef,kolunuzun girmesi gerekiyordu normalde
Konu sahibi bakire miyim dememiş ki kızlık zarı genişler mi, neden açılma oldu, normal mi demiş.İlişkiye girmişsin artık,kan gelsin ya da gelmesin ne fark eder?
Bakire değilsin artık sonuçta.
Bakiremiyim diye sormadım ne alaka?İlişkiye girmişsin artık,kan gelsin ya da gelmesin ne fark eder?
Bakire değilsin artık sonuçta.
Bende öyle düşünüyorumKan gelmemesi normal olan. Kasınca ve zorlayınca kan gelirbir daha deneyin normal oluyorsa gayet acilmistir. 2 parmak iyi bir ölçüt olmuş o
Kan gelmedi ama genişledi demişsin.Bakiremiyim diye sormadım ne alaka?
Okuma yazmam var çok şükür :)Konu sahibi bakire miyim dememiş ki kızlık zarı genişler mi, neden açılma oldu, normal mi demiş.
MerakGenişler desek ne olucak yok dersek ne olucak yani bu sorunun amacı nedir ki onu anlamadım
Merak edemezmiyim hemen kavga etmeye yer ara bu konu niye sana batıyor onu anlamış değilim :)Okuma yazmam var çok şükür :)
Kan gelip gelmemesine takılma sonuca bak anlamında yazdım canım
SananeCivatayı kaç seviyeye kadar genişletmeyi planlıyosunuz gizemlibayan?
Kavga etmeye yer aramıyorum,bana batan bir şey de yok.Merak edemezmiyim hemen kavga etmeye yer ara bu konu niye sana batıyor onu anlamış değilim :)
Ama biz merak etmiyoruz iste senin kızlığa ne olduğunu
Senin bir yazina hikayene denk geldim bayağı endişe duydugun konuydu "bakirelik " ilk olmak ile ilgili pismanlik filani o konuyu aştin mi ? merak ettim deneyim oldumu sonrası neler hissettiğini..neden merak ettim diyebilirsin sen ayni gikirde kardeşim var fikirlerin yol gösterici olur.Konu sahibi bakire miyim dememiş ki kızlık zarı genişler mi, neden açılma oldu, normal mi demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?