İlişkiden sonra mesaj atıp araması?

Buna cidden inanmaya basladim artik cunku ben bekarken benim karsima bir tane bile bosanmis adam cikmamisti.

Bu tarz kadınların hepsi olmasa da büyük çoğunluğu yaşı epey büyük erkeklerden hoşlanıyor. Hoşlandıkları erkeklerin büyük çoğunluğu da beli bir yaşa geldiği için evli olmuş oluyor. kadınlar da sağ olsun belli yaşa gelmiş bekar erkek bulamadıkları için karşıdaki adamın evli olmasını, yada boşanmış çocuklu olmasını hiç mi hic önemsemiyor.

Güzel bir şey, benim beraber olduklarım aramıyordu. Ama kendini kaptırma bence hemen. Ağırdan git. İstekli gözükme ve gizemli ol. Sonradan üzülüyoruz maalesef. Cinsel olarak beğendiysen o konuda da görüşebilirsiniz.

Yabancı derken nereli bu adam sormamda bir sakınca yoksa? Kültürüne göre değerlendirme yapacağım :KK8:

Hele önce bir tanis. Sirf simdi iliskiden sonra seni tanimak istiyorum dedi diye seninle ciddi düsunuyor iyi bir insan anlamina gelmiyor. Böyle bir seyi yasamistim. Hemen iliskiye girmistik durmadan yaziyordu 6 ay ciktik ama cok sonradan anladim benimle ciddi degildi 😂

. Ama kendisi boşanmış (çocuğu yok). Kendisi daha önce kısa süreliğine evlenmiş. Bunu bana söylemedi ben duydum.
kendisi söylemeden siz konusunu açmayın. belki kötü bir şekilde bitti evliliği, belki buruk hissediyor kendini. Konuşmak istemiyor olabilir. samimiyetinizi ilerlettiğiniz zaman hala söylemez ise sorarsınız?
evlenip boşanması bir sorun teşkil etmez. Zaten kısa süre sürmüş. Demek ki bir problem yaşadılar. Kimse boşanmak için evlenmez.,

Ben 25 o 32. Detayları bilmiyorum. Sorsam mı diye düşünüyorum ama en baştan sormak da tuhaf olur bence. Bir süre sonra sorarım belki

Tanımak istiyorsunuz, kiminle beraber olduğunuzu bilmek çok önemli. İlişkisinin ayrıntılarını değil neden ayrılmıştın eski eşimle demek önemli bir soru?
Tabi iyi gözlemlemek de. Doğru cevabı vermeyebilir.

Kızlar bir arkadaşım var. Uzun bir süredir beğeniyordum. Geçen bara gittiğimizde yakınlaştık ve evine geçtik beraber olduk. Ondan sonra mesaj attı aradı. Birbirimizi çok yakından tanımıyorduk. Dediki seni daha yakından tanımak istiyorum. Seninle tanışmak için çok nedenim var dedi. Konuşalım edelim vs. Ben de hoşlanıyorum. Ama ben böyle şeye alışık değilim. Daha önce biriyle beraber olduğumda yazmamışlardı. Bunun güzel bir işaret olduğunu düşünüyorum. Ama kendisi boşanmış (çocuğu yok). Kendisi yabancı ve daha önce kısa süreliğine bir Türk le evlenmiş. Bunu bana söylemedi ben duydum. Sizce bu durum ileride sorun teşkil eder mi?
Kanka seviyorsan git konuş bence 😀

Çocuğu varsa koşarak kaçın diyorum, evlenince sürekli hayatınızda çocukları ve ister istemez eski eşi olacak. Çocuk için sürekli biraraya gelecekler siz hep dışlanan, ikinci plana atılan kişi olacaksınız.

Benim beraber olduğum adamlar aramiyordu orasini anlamadım.
Tek gecelik mi yaşadın hep ?
Adam yabancı zaten aranızda ilişki geçti diye sana farklı gözle bakıcak değil yani .
Millet gitmiş uzaya biz hala saçma sapan şeyler konusuyoruz .
Tani hoslandiysan şans ver yani.

Rastgele birlikte oluyorsunzda hastalik kapmaktanda mi korkmuyorsunuz. Benim bir tanidigim 23 yasinda kocasından hastalik kapmis 3. Derece ve psikolojisi bozulmuş. Rahmi alinabilirmis. Buyuk cesaret bu hastalıklarin tedaviside yok.

Rastgele birlikte oluyorsunzda hastalik kapmaktanda mi korkmuyorsunuz. Benim bir tanidigim 23 yasinda kocasından hastalik kapmis 3. Derece ve psikolojisi bozulmuş. Rahmi alinabilirmis. Buyuk cesaret bu hastalıklarin tedaviside yok.
Ay niye tedavisi olmasın artık herseyin tedavisi var. Rabbimbsifa versin inşallah

Back
X